στην αρχη νομιζα οτι τρολαρεις αργοτερα μου μπηκε η ιδεα οτι εισαι μαλακαςΝαι νταξει αλλά δε δικαιολογείται να δουλεύουν σε άθλιες συνθήκες οι ιερόδουλες.
τελικα εκανα λαθος εισαι μπετοβλακας με δομητικη ενισχυση σκυροδερματος
στην αρχη νομιζα οτι τρολαρεις αργοτερα μου μπηκε η ιδεα οτι εισαι μαλακαςΝαι νταξει αλλά δε δικαιολογείται να δουλεύουν σε άθλιες συνθήκες οι ιερόδουλες.
στην αρχη νομιζα οτι τρολαρεις αργοτερα μου μπηκε η ιδεα οτι εισαι μαλακας
τελικα εκανα λαθος εισαι μπετοβλακας με δομητικη ενισχυση σκυροδερματος
Μαλάκα, σας τρολλάρει ο βλάκας 19 σελίδες.
Δεν είναι τρολ. Είναι θέμα ανθρωπιάς και κοινωνικής δικαιοσύνης.
Οι συνθήκες εργασίας πρέπει να είναι εξίσου καλές και για τις μεν και για τις δε.Άσε ρε φίλε. Όνομα Σπιρτούλης και κάνεις το βλάκα.
[quote author=spirtoulis1997 notid=194952 link=topic=318118.msg9533274#msg9533274Κοινωνική αδικία δεν είναι που οι κοπέλες δεν μπορούν να βγάλουν λεφτά για εξετάσεις ;;;;
Ρε σπιρτουλη 2 μυνήματα μου πρίν δεν τα διάβασες; Σου είπα έχει πει κανείς ότι οι κοπέλες του Μεταξουργείου δεν κάνουν εξετάσεις η ότι δεν βγάζουν αρκετά για να ζουν αξιοπρεπώς; από εσένα και εμένα βγάζουν περισσότερα επί 100. Μην σου πω ότι ποιο πολλά βγάζουν αυτές από φυλής. Συνεχίζεις τα δικά σου τελείως.
Ναι αλλά οι νταβατζήδες τις βάζουν να δουλεύουν σε τρισάθλια δωμάτια ενώ τις άλλες που θεωρούν μουνάρες τις βάζουν σε αξιοπρεπείς πολυτελείς χώρους, λες και οι δεύτερες είναι ανώτεροι άνθρωποι και έχουν ειδικά προνόμια.
Ανοιξε δικό σου μπουρδέλο και φτιάξτο όπως θες.Και βάλε αυτες που θες.Ναι αλλά οι νταβατζήδες τις βάζουν να δουλεύουν σε τρισάθλια δωμάτια ενώ τις άλλες που θεωρούν μουνάρες τις βάζουν σε αξιοπρεπείς πολυτελείς χώρους, λες και οι δεύτερες είναι ανώτεροι άνθρωποι και έχουν ειδικά προνόμια.
Ναι αλλά αυτό που λες δεν έχει σχέση με την τιμή ούτε πρέπει να αυξήσει η τιμή. Απλώς οι υπεύθυνοι να φτιάξουν τους χώρους. Από χθές λες ότι οι πελάτες φταίνε για αυτό.
Κυρίως οι νταβατζήδες είχα πει, μετά οι πελάτες
Οι κοπέλες του Μεταξουργείου μπορούν να σταθούν ως call girl;
Η φάση είναι ότι call-girl είναι πολύ πιο επικίνδυνο επάγγελμα από ότι να δούλευε σε μπουρδέλο-στούντιοΕάν δεν τις εκβιάζουν ή τις έχουν σκλάβες,ναι.Και μακάρι.
Η φάση είναι ότι call-girl είναι πολύ πιο επικίνδυνο επάγγελμα από ότι να δούλευε σε μπουρδέλο-στούντιο
Εάν Μετάξι πήγαινε τουλάχιστον 20 θα ήμουν ευχαριστημένος.
Γιατί με 50,ουσιαστικά - δε ζούμε σε μια ιδανική κοινωνία - δε θα είχαν πολλούς πελάτες μερικές κοπέλες και ίσως,στα 20-30ε,θα είχαν περισσότερα λεφτά και άρα μεγαλύτερο μεροκάματο στο τέλος της ημέρας.
Κανείς δε σε εμποδίζει να τους δίνεις 20 και 50 στο Μετάξι, αφού αυτό θες.
Γίνε η αλλαγή που θες να δεις.