Νέα

Rasputin Live Show

• Μέλος που άνοιξε το νήμα swonder
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 224K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

krotalias

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2006
Like
7
Πόντοι
6
περιμενω νεα σου φιλε μου :)
οπως και απο οπιονδηποτε αλλο

ΠΕΤΑΛΟΥΔΑΣ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2008
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
616
Μια ερωτηση εχω και αν μπορει καποιος φιλος να βοηθησει.
Μια Σιμονα ρουμανα γυρω στα 30 που δουλευει στο μαγαζι , τι λεει???

Ελπίζω να μην καθυστέρησα  :2funny: :2funny:

Φρέσκο ροστερακι απο το Ράσπουτιν:

1. Λίνα-καυλινα
2. Μαρινα μελαχρινή με ωραίο σώμα
3. Ιβα, νομιζω οτι ειναι το αστερι του μαγαζιου  :boobies:
4. Ντανιελα, η γνωστή βυζοπουλα με το υφος μπλαζε
5. Μισελ
6. Τανιτα
7. Βικτωρια, μια πολυ καλη επιλογη για τους λατρεις των μιλφ
8. Τζαμιλια, η μαυρη αμαζονα που σου θυμιζει ότι το σαφάρι μόλις άρχισε  :2funny: (έχει και χαλκα στο νινι της  ;) )
9. Μαρτα, οχι η γνωστη του BG :smitten: αλλά μια νταρτανοξανθια που ειναι ιδανική επιλογη για τους μερακληδες
10. Ιλονα
11. Μπιανκα
12. Σοφια
13. Ηρα
14. Νικολ
15. Κρυσταλ
16. Σιμονα, χοντρουλα απο το πρωην Paradise-Illusion
17. Βικη, αδυνατη ξανθια με πιρσινγκ
18. 2 Μαυρες ακομα

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
μεγαλη πεταλουδα το 18) πρεπει να σπασει σε 18) και 19) :2funny:και επισης η τζαμιλια τελικα δε λεγεται τζαμιλια αλλα τζαμιλιάνα ή αν σε βολευει..νταμιτζανα! :2funny:

ΠΕΤΑΛΟΥΔΑΣ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2008
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
616
μεγαλη πεταλουδα το 18) πρεπει να σπασει σε 18) και 19) :2funny:και επισης η τζαμιλια τελικα δε λεγεται τζαμιλια αλλα τζαμιλιάνα ή αν σε βολευει..νταμιτζανα! :2funny:

αφού αμα πάρεις τη μια παίρνεις δώρο και την άλλη  :dancing: :2funny: :2funny:

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266

ΠΕΤΑΛΟΥΔΑΣ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2008
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
616

krotalias

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2006
Like
7
Πόντοι
6
φιλε εισαι σουπερ!!!
Οσον αφορα το 16 εχουμε κατι επιπλεον???

ΠΕΤΑΛΟΥΔΑΣ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2008
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
616
Οσον αφορα το 16 εχουμε κατι επιπλεον???

δεν ξετρελαθηκα για να σου ειμαι ειλικρινης, είναι καθαρα θέμα γούστου φίλε αν σου αρέσει το 16 πάω πασο... πάντως τη συγκεκριμένη τη θυμάμαι και απ το paradise είχε το ίδιο στυλ, ούτε τότε της είχα δώσει και μεγάλη προσοχή... Δεν ξέρω αν την έχεις δει, είναι λίγο θείτσα με βυζί νορμαλ (χορτάτο εννοώ) έχει τα κιλάκια της και κοντή.... 

krotalias

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2006
Like
7
Πόντοι
6
ακριβως οπως τα λες ειναι
απλα εχω καποιο λογο που ψαχνω λεπτομερειες φιλε μου
παντως απο βυζι αν και λιγο πεσμενο αξιζει

cptn_mac

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαΐ 2006
Κριτικές
37
Like
135
Πόντοι
4.837
Ελπίζω να μην καθυστέρησα  :2funny: :2funny:

Φρέσκο ροστερακι απο το Ράσπουτιν:

1. Λίνα-καυλινα
2. Μαρινα μελαχρινή με ωραίο σώμα
3. Ιβα, νομιζω οτι ειναι το αστερι του μαγαζιου  :boobies:
4. Ντανιελα, η γνωστή βυζοπουλα με το υφος μπλαζε
5. Μισελ
6. Τανιτα
8. Τζαμιλια, η μαυρη αμαζονα που σου θυμιζει ότι το σαφάρι μόλις άρχισε  :2funny: (έχει και χαλκα στο νινι της  ;) )
9. Μαρτα, οχι η γνωστη του BG :smitten: αλλά μια νταρτανοξανθια που ειναι ιδανική επιλογη για τους μερακληδες
10. Ιλονα
11. Μπιανκα
12. Σοφια
13. Ηρα
14. Νικολ
15. Κρυσταλ
16. Σιμονα, χοντρουλα απο το πρωην Paradise-Illusion
17. Βικη, αδυνατη ξανθια με πιρσινγκ
18. 2 Μαυρες ακομα

Το Νο. 4 είναι για κλωτσές αναιδέστατο πορνίδιο βρίζει τους πελάτες αν δεν την ελεήσουν! Ούστ παλιοπατσαβούρα. Οι βυζάρες της Τανίτα σούπερ όπως και μιας μελαχρινής με αλυσίδα στη μέση (Νικόλ;). Γενικά το γαμαζί έχει καλό επίπεδο τεμαχίων και άγρια θηρία της Αφρικής.

s1

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
1
αμα δεν θελουν να γινουν πλυστρες να βελτιωσουν αυτα που προσφερουν.Ο κοσμος εχει λεφτα και παντα θα εχει χρημα να σκορπαει(εστω και λιγοτερο απο παλιοτερα) στα γαμησια.Αλλα οταν με 100 ευρω σου παιζουν μονο τη τσαπού τοτε ας μην παραπονιούνται οτι ο κοσμος ειναι απροθυμος.Δηλ.τί νομιζουν?οτι θα μας κοροιδευουν ες αει μεχρι να συνταξιοδοτηθουνε απο το ΙΚΑ?Αν επαιρναν πιπες και διναν το μνί τους και το κωλί τους με τη συμφωνη γνωμη των μαγαζατορων τοτε θα ερρεαν οι καρτες.Οποτε δικη τους ειναι η επιλογη.Καποια μαγαζια ειναι πιο εξυπνα απο αλλα,πως θα το κανουμε αλλωστε?Ειναι παμπολλα τα παραδειγματα στον ελλαδικο χωρο για την λαθος λειτουργια των στριπ στην αγορα του ερωτα.Φοβουνται να πανε παραπερα,να κανουν το επομενο βημα που θα δωσει σε ολους και ολες καρτες και καρτακια ωστε να πηγαινουν σπιτακι τους ολοι με κομποδεμα εστω και σε περιοδο κρισης.Τα ct γιατι δεν εχουν κριση?Τα ρδελακια και τα στουντιο γιατι δεν εχουν υποστεί τοση ζημια?Αντιθετως τα μασαζ γιατι εχουν πεσει τοσο πολυ μαζι με τα στριπ και καθε ειδους κωλομπαριασης?Ελατε τωρα ρε παιδες,μη κρυβομαστε πισω απο το κωλοδακτυλο μας.Αν ειχε το αλκατραζ π.χ. δωματιακια πανω για σεξ δεν θα ηταν τιγκα καθε μερα?ή αν ηταν τα μασατζιδικα με μουνια ομορφα και καλιγραμμα και εδινες 80 ευρω για μια ωρα φουλ σερβις δεν θα πηγαιναμε στα μασατζιδικα οτι οικονομια μας εμενε?Ας αναλογιστουν μερικοι αυτα που λεω και δεν ειναι δυσκολο να βρουν τις απντησεις.

καλα θα ηταν οπως τα λες αλλα δεν υπαρχει νομοθετικο πλαισιο τα στριπ να λειτουργουν ως μπουρδελα.και οπως καταλαβαινεις ειναι σχεδον αδυνατο αυτο να γινει κρυφα εδω στην αθηνα γιατι αμεσως θα γινει η μπουκα.παντως οντως οι ανθρωποι που ασχολουνται με αυτα δεν το εχουν φτιαξει καλα το θεμα.μιλαγα με ενα μαιτρ μια φορα και τον ρωτησα η ταδε κοπελα που ειναι, διοτι επρεπε να ειχε γυρισει απο την αδεια της και μου λεει κοιταξε τα κοριτσια εδω ειναι σαν συνεργατες,αν αργησουν και καμμια μερα δεν τρεχει τιποτα.με αυτη τη νοοτροπια πως να εχεις καλες υπηρεσιες?οπως επισης οταν μια φορα  ειχε ερθει μια ισπανιδα στο τραπεζι μου και της λεω ισπανιδα πρωτη φορα βλεπω εδω,πως και στην ελλαδα,η ισπανια ειναι ανεπτυγμενη χωρα και μου λεει κοιταξε να δεις στην ισπανια δεν εχει χορους και τετοια, ποτο και μετα δωματιο και γαμησι.με ειχαν ξεμουνιασει και δεν αντεχα αλλο.ηρθε να καλογερεψει η κυρια.καταλαβαινετε ποσο πισω ειμαστε και για τι μας εχουν.

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.074
Πόντοι
42.697
IBA, το απόλυτο μωρό!
απο λάθος πρέπει να βρίσκεται αυτή στα στριπ...
είναι για άλλα πράγματα...!

maitre

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0

Εμένα το 7 με φτιάχνει λέτε να έχω μιλφομάνια?

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
στην ισπανια δεν εχει χορους και τετοια, ποτο και μετα δωματιο και γαμησι.με ειχαν ξεμουνιασει και δεν αντεχα αλλο.ηρθε να καλογερεψει η κυρια.καταλαβαινσετε ποσο πισω ειμαστε και για τι μας εχουν.

Εμ βεβαια  η Ισπανια ειναι στην Ε.Ε  ........κι εχει μαλλον αλλο νομοθετικο πλαισιο..........ενω εμειs μαλλον δεν ειμαστε στο ιδιο νομοθετικο πλαισιο..........Τα πλαισια τουs μεσα γαμω

nokia

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2007
Like
3
Πόντοι
16
στην ισπανια δεν εχει χορους και τετοια, ποτο και μετα δωματιο και γαμησι.με ειχαν ξεμουνιασει και δεν αντεχα αλλο.ηρθε να καλογερεψει η κυρια.καταλαβαινσετε ποσο πισω ειμαστε και για τι μας εχουν.

Εμ βεβαια  η Ισπανια ειναι στην Ε.Ε  ........κι εχει μαλλον αλλο νομοθετικο πλαισιο..........ενω εμειs μαλλον δεν ειμαστε στο ιδιο νομοθετικο πλαισιο..........Τα πλαισια τουs μεσα γαμω

Kαλα δεν ξερεις το δικο μας νομοθετικο πλαισιο ?  :2funny: :2funny:

Ουτ εγω το ξερω, αλλα περιμενω να ειναι καπως ετσι.."Ολα να ειναι ασαφη και μεπρδεμενα..Ολα ομιχλωδη και με πολλαπλες ερνηνειες..!! Με αδεια καφετεριας να εχεις στριπτηζαδικο και με αδεια αναψυκτηριου να εχεις μεγαλα clubs μεσα στην θαλασσα..!"

Αμα ολα ηταν ξεκαθαρα, θα εμεναν ολοι οι "υπευθυνοι" μονο με τον μισθο τους..Και δεν "βγαινουν" ρε γαμωτο μου..!! Σωστα ?

Αυτα..

ΥΓ - Ασχετη ερωτηση.. Ποσα χρονια πρεπει να πληρωνω το ημερησιο προστιμο της ΕΕ για τα "φρουτακια" ? (2 μυρια και 32,000 € την ημερα).

ΠΕΤΑΛΟΥΔΑΣ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2008
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
616
Tip: Αποφεύγετε να κάθεστε στο αριστερό μέρος της εισόδου της πίστας, στο δεξί μέρος είναι το μηχάνημα που βγάζει καπνό  :2funny: :2funny:

Καθόταν ενας τύπος με περουκινι και κάθε φορά που πεταγόταν ο καπνός (παφ) κράταγε τα μαλλια του  :2funny: :2funny: :2funny:

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
Tip: Αποφεύγετε να κάθεστε στο αριστερό μέρος της εισόδου της πίστας, στο δεξί μέρος είναι το μηχάνημα που βγάζει καπνό  :2funny: :2funny:

Καθόταν ενας τύπος με περουκινι και κάθε φορά που πεταγόταν ο καπνός (παφ) κράταγε τα μαλλια του   :2funny: :2funny: :2funny:

:2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom