Νέα

Rasputin Live Show

• Μέλος που άνοιξε το νήμα swonder
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 224K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
αμα πάμε Πετράλωνα θα έχει έκπτωση;

αμα ειναι να παμε πετραλωνα παμε για μασα οχι για μπριζολα με κριστινα μπελλα.Τί θα δειξουμε στο κοριτσι αυτο?τον λογο φιλοπαππου ή την πουτσα του ελληνα,πάππου προς πάππου :grin:Να της μεινει μια καλη αναμνηση της πορνοσταρ..

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
Αυτά Που Περιγράφετε Δεν Ανήκουν Στην Άλγεβρα Αλλά Μάλλον
Στη Μυθολογία!!!  :sunglasses:  :sunglasses:  :sunglasses:  :kissass:  :kissass:  :kissass:   

μυθολογια θα ηταν αν ζητουσε 50 ευρω για μπριζολιασμα σε χοτελι..να ξερουμε περι τινος..

kotipeltos

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Μυθολογία είναι και αυτό που λες, όπως και να το θεοποιείς και να ακριβοπληρώνεις
κάτι που μπορείς να το βρεις τσάμπα ή έστω με πολύ λίγα χρήματα!!!  :sunglasses:  :sunglasses:  :sunglasses:

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
Μυθολογία είναι και αυτό που λες, όπως και να το θεοποιείς και να ακριβοπληρώνεις
κάτι που μπορείς να το βρεις τσάμπα ή έστω με πολύ λίγα χρήματα!!!  :sunglasses:  :sunglasses:  :sunglasses:

υπαρχει τσαμπα πορνοσταρ και δεν το ξερα?τι λε ρε...για πε και σε μα.. :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked:

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.312
Πόντοι
22.785
για δετε που θα μορφοθο εδο μεσα
να μην ξοδεβο εβρο για γαμισι
:think: :think: :think: :think: :think:

kotipeltos

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Απαντώ Με Παράθεση...
πες τα ρε φιλε !!!!!

τουλαχιστον να ειχαμε και τιποτα μουναρες στριπερ να λεγα να παμε / ολο τις ιδιες και τις ιδιες / προτου μπω σε ενα στριπ ηξερα ποιες θα δω / απεξω τις ειχα μαθει πλεον / αϊ στα διαλα ....

και βεβαιως οποιος αξιωθει και βρει ελλεεινιδες το ξερετε οτι ειναι τοσο λυσσασμενες και αγαμητες που γαμιουνται σαν σκυλες / δεν ξεκολλανε απο πανω σου λεμεεεεεεεεεεεεε
:s&m_2:  :2funny:

ΠΕΤΑΛΟΥΔΑΣ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2008
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
616
εύκολο το κονέ,πέφτει το τούβλο και τρώμε και σουβλάκια στην ομόνοια !!!

καλα βρε, αν είναι να πέσει το τούβλο στην ομονοια θα πας για σουβλάκια;;;  :2funny:
εγώ στη θέση σου θα πήγαινα Kohylia  ;)

Συνημμένα

• r_kohylia.jpg
    r_kohylia.jpg
    55,2 KB · Εμφανίσεις: 22

Επισκέπτης
καλα βρε, αν είναι να πέσει το τούβλο στην ομονοια θα πας για σουβλάκια;;;  :2funny:
εγώ στη θέση σου θα πήγαινα Kohylia  ;)

Εγώ για να γαμήσω ή να μου κάνουν παρέα θα πληρώσω..όχι για να εντυπωσιάσω - ούτε να εντυπωσιαστώ!

Με λίγα λόγια,θέλω να κάνω αυτά που αρέσουν σ'εμένα,όχι αυτά που θέλουν να ζουν οι άλλοι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom