pathos gia ta temachia
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 132
- Like
- 149
- Πόντοι
- 2.266
Κε Πεταλούδα, την γυαλίζει την μπετούγια η’ θα βλαστημάμε φεύγοντας ?
Αυτά..
ασε την μπετουγια και πιασε την ΠΕΤΑΛΟΥΔΑ
Κε Πεταλούδα, την γυαλίζει την μπετούγια η’ θα βλαστημάμε φεύγοντας ?
Αυτά..
στην ισπανια δεν εχει χορους και τετοια, ποτο και μετα δωματιο και γαμησι.
Kαλα δεν ξερεις το δικο μας νομοθετικο πλαισιο ?
Ουτ εγω το ξερω, αλλα περιμενω να ειναι καπως ετσι.."Ολα να ειναι ασαφη και μεπρδεμενα..Ολα ομιχλωδη και με πολλαπλες ερνηνειες..!! Με αδεια καφετεριας να εχεις στριπτηζαδικο και με αδεια αναψυκτηριου να εχεις μεγαλα clubs μεσα στην θαλασσα..!"
Αμα ολα ηταν ξεκαθαρα, θα εμεναν ολοι οι "υπευθυνοι" μονο με τον μισθο τους..Και δεν "βγαινουν" ρε γαμωτο μου..!! Σωστα ?
Αυτα..
ΥΓ - Ασχετη ερωτηση.. Ποσα χρονια πρεπει να πληρωνω το ημερησιο προστιμο της ΕΕ για τα "φρουτακια" ? (2 μυρια και 32,000 € την ημερα).
Πάντως επιβεβαιώνω ότι τουλάχιστον Μαδρίτη και Βαρκελώνη που τις έχω ζήσει, είναι ακριβώς έτσι. Παρακολουθείς το show, διαλέγεις και αν συμφωνεί προχωράτε σ' ένα από τα mini δωμάτια του καταστήματος ή φορτωτική σε κοντινό διαμέρισμα ή στο χώρο σου. Ολ' αυτά με κλιμακούμενες χρεώσεις που επι το πλείστον ξεκαθαρίζονται από πριν. Αν είσαι ξεκάρφωτος τουρίστας και δεν έχεις κάνει σωστό deal από πριν, σου πετάνε και κάτι κουφές χρεώσεις "γιά ν' αλλάξει η κοπέλα" κ.λ.π. αλλά μαθαίνεις εύκολα να αποφεύγεις τις λαμογιές γιατί είναι στοιχειώδεις ευρωπαικές λαμογιές.Αν η γκόμενα ήταν απο Ισπανία και σου είπε τέτοιες μαλακίες,τότε εγώ είμαι απ'την Ανταρκτική και εκεί δεν έχει ποτό-δωμάτιο-γαμήσ αλλά γαμήσι-γαμήσι-γαμήσι. (απ'το κρύο,τις αρκούδες κ όποιον άλλο μαλάκα βρεθεί μαζί σου). xa xa xa
Αν η γκόμενα ήταν απο Ισπανία και σου είπε τέτοιες μαλακίες,τότε εγώ είμαι απ'την Ανταρκτική και εκεί δεν έχει ποτό-δωμάτιο-γαμήσ αλλά γαμήσι-γαμήσι-γαμήσι. (απ'το κρύο,τις αρκούδες κ όποιον άλλο μαλάκα βρεθεί μαζί σου). xa xa xa
Πάντως επιβεβαιώνω ότι τουλάχιστον Μαδρίτη και Βαρκελώνη που τις έχω ζήσει, είναι ακριβώς έτσι. Παρακολουθείς το show, διαλέγεις και αν συμφωνεί προχωράτε σ' ένα από τα mini δωμάτια του καταστήματος ή φορτωτική σε κοντινό διαμέρισμα ή στο χώρο σου. Ολ' αυτά με κλιμακούμενες χρεώσεις που επι το πλείστον ξεκαθαρίζονται από πριν. Αν είσαι ξεκάρφωτος τουρίστας και δεν έχεις κάνει σωστό deal από πριν, σου πετάνε και κάτι κουφές χρεώσεις "γιά ν' αλλάξει η κοπέλα" κ.λ.π. αλλά μαθαίνεις εύκολα να αποφεύγεις τις λαμογιές γιατί είναι στοιχειώδεις ευρωπαικές λαμογιές.
Πολικές αρκούδες στην Ανταρκτική;;;;
Μα το λέει και το όνομα:
Αρκτική (Βόρειος Πόλος)-> ζούνε άρκτοι
Ανταρκτική (Νότιος Πόλος) = Αντ(ί) - αρκτική
τι είναι το αντί;Πολικές αρκούδες στην Ανταρκτική;;;;
Μα το λέει και το όνομα:
Αρκτική (Βόρειος Πόλος)-> ζούνε άρκτοι
Ανταρκτική (Νότιος Πόλος) = Αντ(ί) - αρκτική
Το περιοδικό του Παπουτσάκη του συγχωρεμένου ρε παλιοκομμουνιστή !
Τζαμιλιανα!Υπερδυναμη εξ Αφρικης!
Πολυ καλο το σοου απο την Bella που γαμιεται με ενα πουτσαρα επι σκηνης!
Μακαρι να μπριζολιαζοτανε με κοινους θνητους μεσα εκει
Εχι ταριφα 450 για μια ωρα..........Και εντός και επί τα αυτά :o
Εχι ταριφα 450 για μια ωρα..........
σε hoteli βωρειων προαστειων ..........
αμα πάμε Πετράλωνα θα έχει έκπτωση;
αμα πάμε Πετράλωνα θα έχει έκπτωση;