Νέα

Rasputin Live Show

• Μέλος που άνοιξε το νήμα swonder
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 224K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
στην ισπανια δεν εχει χορους και τετοια, ποτο και μετα δωματιο και γαμησι.

Αν η γκόμενα ήταν απο Ισπανία και σου είπε τέτοιες μαλακίες,τότε εγώ είμαι απ'την Ανταρκτική και εκεί δεν έχει ποτό-δωμάτιο-γαμήσ αλλά γαμήσι-γαμήσι-γαμήσι. (απ'το κρύο,τις αρκούδες κ όποιον άλλο μαλάκα βρεθεί μαζί σου). xa xa xa

manosbeach

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
Kαλα δεν ξερεις το δικο μας νομοθετικο πλαισιο ?  :2funny: :2funny:

Ουτ εγω το ξερω, αλλα περιμενω να ειναι καπως ετσι.."Ολα να ειναι ασαφη και μεπρδεμενα..Ολα ομιχλωδη και με πολλαπλες ερνηνειες..!! Με αδεια καφετεριας να εχεις στριπτηζαδικο και με αδεια αναψυκτηριου να εχεις μεγαλα clubs μεσα στην θαλασσα..!"

Αμα ολα ηταν ξεκαθαρα, θα εμεναν ολοι οι "υπευθυνοι" μονο με τον μισθο τους..Και δεν "βγαινουν" ρε γαμωτο μου..!! Σωστα ?

Αυτα..

ΥΓ - Ασχετη ερωτηση.. Ποσα χρονια πρεπει να πληρωνω το ημερησιο προστιμο της ΕΕ για τα "φρουτακια" ? (2 μυρια και 32,000 € την ημερα).

Ξεκάθαρο νομοθετικό πλαίσιο σημαίνει ξεκάθαροι κανόνες παιχνιδιού και σημαίνει νομιμότητα

Νομιμότητα σημαίνει έλλειψη λαδώματος και κάθε είδος έξτρα εισόδημα για τα λαμόγια που μαίνονται το σύστημα

Κανένας στον κρατικό μηχανισμό δεν θέλει νομιμότητα γιατί απλά τότε θα έπρεπε να δουλεύουν μόνο για το μισθό τους.

Ούτε το κράτος το ίδιο το θέλει αυτό γιατί απλά τότε θα έπρεπε να πληρώνει περισσότερα χρήματα στους υπάλληλους του κράτους. Τώρα απλά τους δίνει λιγότερα και από εκεί και πέρα ο καθένας κάνει την αρπαχτή του

Ζήτω η Ελλάς

Εγγρ.
19 Ιουλ 2007
Κριτικές
9
Like
1.266
Πόντοι
5.975
Αν η γκόμενα ήταν απο Ισπανία και σου είπε τέτοιες μαλακίες,τότε εγώ είμαι απ'την Ανταρκτική και εκεί δεν έχει ποτό-δωμάτιο-γαμήσ αλλά γαμήσι-γαμήσι-γαμήσι. (απ'το κρύο,τις αρκούδες κ όποιον άλλο μαλάκα βρεθεί μαζί σου). xa xa xa
Πάντως επιβεβαιώνω ότι τουλάχιστον Μαδρίτη και Βαρκελώνη που τις έχω ζήσει, είναι ακριβώς έτσι. Παρακολουθείς το show, διαλέγεις και αν συμφωνεί προχωράτε σ' ένα από τα mini δωμάτια του καταστήματος ή φορτωτική σε κοντινό διαμέρισμα ή στο χώρο σου. Ολ' αυτά με κλιμακούμενες χρεώσεις που επι το πλείστον ξεκαθαρίζονται από πριν. Αν είσαι ξεκάρφωτος τουρίστας και δεν έχεις κάνει σωστό deal από πριν, σου πετάνε και κάτι κουφές χρεώσεις "γιά ν' αλλάξει η κοπέλα" κ.λ.π. αλλά μαθαίνεις εύκολα να αποφεύγεις τις λαμογιές γιατί είναι στοιχειώδεις ευρωπαικές λαμογιές.

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366

Πολικές αρκούδες στην Ανταρκτική;;;;

Μα το λέει και το όνομα:
Αρκτική (Βόρειος Πόλος)-> ζούνε άρκτοι
Ανταρκτική (Νότιος Πόλος) = Αντ(ί) - αρκτική

Επισκέπτης
Πάντως επιβεβαιώνω ότι τουλάχιστον Μαδρίτη και Βαρκελώνη που τις έχω ζήσει, είναι ακριβώς έτσι. Παρακολουθείς το show, διαλέγεις και αν συμφωνεί προχωράτε σ' ένα από τα mini δωμάτια του καταστήματος ή φορτωτική σε κοντινό διαμέρισμα ή στο χώρο σου. Ολ' αυτά με κλιμακούμενες χρεώσεις που επι το πλείστον ξεκαθαρίζονται από πριν. Αν είσαι ξεκάρφωτος τουρίστας και δεν έχεις κάνει σωστό deal από πριν, σου πετάνε και κάτι κουφές χρεώσεις "γιά ν' αλλάξει η κοπέλα" κ.λ.π. αλλά μαθαίνεις εύκολα να αποφεύγεις τις λαμογιές γιατί είναι στοιχειώδεις ευρωπαικές λαμογιές.

1.Όχι όλα τα μαγαζιά.
2.Αυτό το αν συμφωνεί λέει αρκετά.Πολλοί πελάτες της Ελλάδας δεν θα γαμούσαν.
3.Φορτωτική στο χώρο μου ή το χώρο της,παίζει και στην ελλάδα.Το θέμα είναι τι κανονίζεται απ'το μαγαζί κ όχι απ'την γκόμενα !!

Επισκέπτης
Πολικές αρκούδες στην Ανταρκτική;;;;

Μα το λέει και το όνομα:
Αρκτική (Βόρειος Πόλος)-> ζούνε άρκτοι
Ανταρκτική (Νότιος Πόλος) = Αντ(ί) - αρκτική

Είδες που δεν έχω πάει...?? :P :P :P

(περίμενα να με διορθώσει ο θρούλης αλλά πρόλαβες...:( :( :( )

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Το  περιοδικό  του  Παπουτσάκη  του  συγχωρεμένου  ρε  παλιοκομμουνιστή !

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Το  περιοδικό  του  Παπουτσάκη  του  συγχωρεμένου  ρε  παλιοκομμουνιστή !

εγώ τη μόνη Παπουτσάκη που ξέρω είναι αυτή που υποδύεται την Αλίκη και τα παπουτσάκια που μου μαγείρευε η γιαγιάκα μου.
:2on1:

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
42.993
Πόντοι
22.785
απορω με τον κοσμο που παη στο μαγαζι αυτο............
:think: :think: :think: :think: :think: :think: :think:
ρε πουστη μου ελεος  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

krotalias

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2006
Like
7
Πόντοι
6
Τζαμιλιανα!Υπερδυναμη εξ Αφρικης!
Πολυ καλο το σοου απο την Bella που γαμιεται με ενα πουτσαρα επι σκηνης!
:rockon:

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
Τζαμιλιανα!Υπερδυναμη εξ Αφρικης!
Πολυ καλο το σοου απο την Bella που γαμιεται με ενα πουτσαρα επι σκηνης!
:rockon:

η κριστινα μπελλα ειναι απιστευτη μουνα.Μακαρι να μπριζολιαζοτανε με κοινους θνητους μεσα εκει :rockon:

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Και εντός και επί τα αυτά :o

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.