Νέα

Rasputin Live Show

• Μέλος που άνοιξε το νήμα swonder
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 224K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

FL1

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2008
Like
4
Πόντοι
0
Ονόματα δεν θυμάμαι .
Οι καναπέδες ήταν άδειοι.
Το αμάξι ήταν θαμένο(είχε βάλει άλλα μπροστά) και δεν μπορούσα να φύγω) σιγά μην άφηνα κλειδιά.
Δεν είχα όρεξη για τσακωμούς, τα δοσα, -τα τελευταία τους ήταν- ας πρόσεχα, κι ας πρόσεχαν.

1) δωσε μερικα παραδειγματα με ονοματα, ωστε να γινεις σαφεστερος.

2) Κοιτα..Το Σαββατο, ειναι λιγο δυσκολο δυο πελατες σε ενα καναπε.
   Ολη την εβδομαδα ειναι αδεια τα μαγαζια, και περιμενουν ενα Π/Σ, μπας και εισπραξουν κατι παραπανω.

3) Καλα εκανες και εκανες το μαγαζι ξεφτιλα...Λιγουροπιτες και κλεφτες ειναι στο Ρασπουτιν, στο Μουσσες και στο Λολιτα.

Μονο οι υπευθυνοι του Λιντο, βγηκαν στο σαιτ και ζητησαν συγνωμη.

4) Μαλακια εκανες..Το παρκιν παντου ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ. Ειναι υποχρεωμενοι απο τον νομο να εχουν παρκιν..!! Και μην ξαναφησεις σε κανενα το κλειδι του αυτοκινητου σου.
Το αν θελεις εσυ να αφησεις ενα μπουρμπουαρ στον παρακαδορο, ειναι αλλο θεμα..

Αυτα..

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
4) Μαλακια εκανες..Το παρκιν παντου ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ. Ειναι υποχρεωμενοι απο τον νομο να εχουν παρκιν..!! Και μην ξαναφησεις σε κανενα το κλειδι του αυτοκινητου σου.
Το αν θελεις εσυ να αφησεις ενα μπουρμπουαρ στον παρακαδορο, ειναι αλλο θεμα..

NOKIA
καλά  τα  λές  και  , απ  όσο μαντεύω , ξανάρχισες  τη  γύρα ! (εκκρεμμεί  από  μέρους  μου  ένα  μπουκαλάκι στο LIDO ή  όπου θές για  να  μη  ξεχνιόμαστε )
Όμως  ρε  γαμώτο  όταν  πάμε  και  αφήνουμε  200 - 300  και  ενίοτε  600+ σε  μαγαζιά  το  πουρμπουάρ  του  σερβιτόρου  και του  παρκαδόρου  μας  πειράζει ?

nokia

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2007
Like
3
Πόντοι
16
NOKIA
καλά  τα  λές  και  , απ  όσο μαντεύω , ξανάρχισες  τη  γύρα ! (εκκρεμμεί  από  μέρους  μου  ένα  μπουκαλάκι στο LIDO ή  όπου θές για  να  μη  ξεχνιόμαστε )
Όμως  ρε  γαμώτο  όταν  πάμε  και  αφήνουμε  200 - 300  και  ενίοτε  600+ σε  μαγαζιά  το  πουρμπουάρ  του  σερβιτόρου  και του  παρκαδόρου  μας  πειράζει ?

Αδελφε, δεν το ξαναρχισα..Απλα βλεπω οτι τα μαγαζια που καποτε ηταν το επικεντρο της διασκεδασης μου, εχουν γινει μπαχαλο..

Δεν υπαρχουν πλεον γυναικες που να αξιζουν να τις πληρωσω..

Εαν μου επιτρεπεις, θα σου σου προτεινα να ασχολειθεις λιγο με την σοκολατουχα Τρεισυ στο Λιντο.. ;) ;) Πιστευω οτι ειναι η ωραιωτερη μαυρη που δουλευει αυτη την περιοδο σε αυτα τα μαγαζια.

vitsi

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Αδελφε, δεν το ξαναρχισα..Απλα βλεπω οτι τα μαγαζια που καποτε ηταν το επικεντρο της διασκεδασης μου, εχουν γινει μπαχαλο..

Δεν υπαρχουν πλεον γυναικες που να αξιζουν να τις πληρωσω..

Εαν μου επιτρεπεις, θα σου σου προτεινα να ασχολειθεις λιγο με την σοκολατουχα Τρεισυ στο Λιντο.. ;) ;) Πιστευω οτι ειναι η ωραιωτερη μαυρη που δουλευει αυτη την περιοδο σε αυτα τα μαγαζια.

AAAAxxxxxx η Τρεισυ..... τι μου θύμησες. Αυτή εκτός από τo pole dance που χορεύει σαν σαχλοκούδουνο, σε όλα (και όταν λέμε σε όλα, εννοούμε σε όλα) έχει διδακτωρικό. Πάρτε ένα prive... και θα τα πούμε!!!

nokia

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2007
Like
3
Πόντοι
16
AAAAxxxxxx η Τρεισυ..... τι μου θύμησες. Αυτή εκτός από τo pole dance που χορεύει σαν σαχλοκούδουνο, σε όλα (και όταν λέμε σε όλα, εννοούμε σε όλα) έχει διδακτωρικό. Πάρτε ένα prive... και θα τα πούμε!!!

Eλα μπρε Βιστι..Παιδακι 19 χρονων ειναι ακομα..Θα μαθει και αυτη να χορευει..

Σχετικα με το πριβε..Συμφωνω 100%.. ;) ;)

Αυτα..

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Eλα μπρε Βιστι..Παιδακι 19 χρονων ειναι ακομα..Θα μαθει και αυτη να χορευει..

Σχετικα με το πριβε..Συμφωνω 100%.. ;) ;)

Αυτα..

Αν  η  Τρέισυ  είναι αυτή  που  έχω  στο  μυαλό  μου  και  είναι 19 ετών εγώ  είμαι μόλις  62

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
2) Κοιτα..Το Σαββατο, ειναι λιγο δυσκολο δυο πελατες σε ενα καναπε.
   Ολη την εβδομαδα ειναι αδεια τα μαγαζια, και περιμενουν ενα Π/Σ, μπας και εισπραξουν κατι παραπανω.

Από ότι μου έχουν πει γκόμενες στο ίδιο μαγαζί (R), η κατάσταση έχει ως εξής:

Παρασκευή - Σάββατο το μαγαζί γεμίζει, αλλά γεμίζει αλλοδαπή πιτσιρικαρία που μπαίνει, κάθεται, πίνει 1-2 ποτά και παίρνει μάτι τους χουρούς στην πίστα.  Λίγοι κερνάνε τις γκόμενες (από κει βγαίνουν ΤΑ λεφτά για το μαγαζί - και τις γκόμενες), καί λίγοι αγοράζουν πριβέ χουρό.  Με λίγα λόγια πολύς κόσμος, για λίγη είσπραξη.

Τις άλλες μέρες (καθημερινές και Κυριακή) δεν έχει τόσο κόσμο, αλλά ο κόσμος και κερνάει, και "χουρεύεται". Και έτσι κάτι βγάζουν κι αυτές.

Πάρτε και το δελτίο τύπου που εξηγεί πως έγινε το "bust" στο άλλο.

Συνημμένα

• polizei.jpg
    polizei.jpg
    100,4 KB · Εμφανίσεις: 28

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Ενω ποσο εισαι στην παραγματικοτητα ?

Να  σου  πει  ο  παληο  Θρούλης  . Αυτό  το  βρομερό  υποκείμενο  που το  τίμησα  με  τη  φιλία  μου  και  δέχθηκα  να  βγούμε  και  παρά  λίγο  να  μου  κάνει  εγκεφαλικό !

nokia

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2007
Like
3
Πόντοι
16
Να  σου  πει  ο  παληο  Θρούλης  . Αυτό  το  βρομερό  υποκείμενο  που το  τίμησα  με  τη  φιλία  μου  και  δέχθηκα  να  βγούμε  και  παρά  λίγο  να  μου  κάνει  εγκεφαλικό !

Εγκεφαλικο ?  :2funny: :2funny:

Για παμε στο "σωληνα" και πες, μπας και γελασουμε και εμεις λιγακι..

Αυτα..

Pink_floyd

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Κριτικές
22
Like
644
Πόντοι
6.065
Επισκεψη χτες πεμπτη, λιγοστος κοσμος, πολλες κοπελες.. ολες ελεγαν οτι και γεματο κοσμο να ειναι το μαγαζι(μονο παρασκευη και σαββατο) ,κανενας δεν χαλαει λεφτα! Καλα σοου κι αυτα ουτε καν τα σχολιαζω.. ειναι για τον πουτσο!
Εκει ηταν ολες οι γνωστες φατσες Νικολ,Μισελ κλπ..ευτυχως ελειπαν κατι βρωμο-ουκρανες μιλφ φραπεδιαρες!
Στα πριβε δεν πηγαινε κανενας.. 

Στις ατραξιον του μαγαζιου, οταν ανεβαινει ενα μπαζο να χορεψει και σκανε μυτη ολα τα γκαρσονια με μεγαλες σαμπανιες(κανα 5αρι) και τις ανοιγουν για την παρτυ της.. απο ενα ρεμαλι μπραβο καμμενο χαρτι,σκατοφατσα... μιλαμε για ΤΟ σκηνικο!

Μια Βικα ξανθια κοντη λεπτη τι λεει ρε αγορια ?εχει κανενας κανα ινφο να δωσει ?

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Στις ατραξιον του μαγαζιου, οταν ανεβαινει ενα μπαζο να χορεψει και σκανε μυτη ολα τα γκαρσονια με μεγαλες σαμπανιες(κανα 5αρι) και τις ανοιγουν για την παρτυ της.. απο ενα ρεμαλι μπραβο καμμενο χαρτι,σκατοφατσα... μιλαμε για ΤΟ σκηνικο!

Μη  κρίνετε , ίνα  μη κριθείτε !

since1976

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Εκτακτη επισκεψη Παρασκευη βραδυ κατα τις 12 μετα απο 4 χρονια (και οι ορκοι καποτε τελειωνουν). Πολλα κοριτσια ευγενικο προσωπικο, παρα πολλα πριβε !!! Μπελλα εντυπωσιακο και καβλωτικο σοου. Ολο το μαγαζι με καλη διαθεση. Μια Εσθονη δεν κρατησα ονομα φοβερη φατσουλα. Δεν παω στα πριβε και εστι δεν μπορω να κρινω τι γινεται. Τιμοκαταλογο που ρωτησα μπου ειπαν 12 ο απλος και 50!!! ο σπεσιαλ. Τι τιμες ειναι αυτες ρε?
Εγω γουσταρα παντως την ολη φαση. Μονο φοβαμαι μην ξαναμπω στην διαδικασια κανονικα και ματαξανακαταστραφουμε ........ Ξερει κανεις Μπελλα τι ρολο παιζει? Ευχαριστω ...

FABOULOS

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Like
6
Πόντοι
16
Εκτακτη επισκεψη Παρασκευη βραδυ κατα τις 12 μετα απο 4 χρονια (και οι ορκοι καποτε τελειωνουν). Πολλα κοριτσια ευγενικο προσωπικο, παρα πολλα πριβε !!! Μπελλα εντυπωσιακο και καβλωτικο σοου. Ολο το μαγαζι με καλη διαθεση. Μια Εσθονη δεν κρατησα ονομα φοβερη φατσουλα. Δεν παω στα πριβε και εστι δεν μπορω να κρινω τι γινεται. Τιμοκαταλογο που ρωτησα μπου ειπαν 12 ο απλος και 50!!! ο σπεσιαλ. Τι τιμες ειναι αυτες ρε?
Εγω γουσταρα παντως την ολη φαση. Μονο φοβαμαι μην ξαναμπω στην διαδικασια κανονικα και ματαξανακαταστραφουμε ........ Ξερει κανεις Μπελλα τι ρολο παιζει? Ευχαριστω ...
Φιλε καλησπερα.Αν και εχω πανω απο χρονο να παω στο rasputin,για την Μπελλα που ρωτας την ειχα παρει για χορο πριβε και αφηνε δακτυλα παντου,ειναι πολυ καβλιαρα και κρατιεται αρκετα καλα γιατι νομιζω δεν ειναι και πιτσιρικα.Φραπες τοτε δεν επεσε.Δεω ξερω κατι αλλο,ελπιζω εστω και λιγο να σε βοηθησα,οσο για τις τιμες εχεις δικιο αλλα...Εξαρταται και απο εμας νομιζω, να μην τα σκαμε τοσο ευκολα,αλλα μας υποσχονται και αυτες οτι στο πριβε κανω το ενα, κανω το αλλο και τις περισσοτερς φορες μενουμε με το πουλι στο χερι.

since1976

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
@FABOULOS ευχαριστω φιλε. Η Μπελλα πρεπει να ειναι 30-35 αλλα κρατιεται μια χαρα ...

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
Ξερει κανεις Μπελλα τι ρολο παιζει? Ευχαριστω ...

παιζει τον ρολο της ρωσιδας μεταναστριας που προσπαθει να σφουγγισει τα δακρυα της για την αποξενωση που βιωνει στην ξενη πατριδα που ηρθε.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom