Νέα

Rasputin Live Show

• Μέλος που άνοιξε το νήμα swonder
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 224K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Το καλύτερο μαγαζί είναι το Ρασπούτιν αλλά απο ενημέρωση κανείς!!! Δεν πήγε κανείς τις γιορτές να μας πει τίποτε?
Τη  φορτοχρονιά  δεν  πήγαμε  Ρασπούτιν
Με  είχε  πάει  ο Θρουλ  για  μπαρμπούτι .

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Κοτό  ήταν μετά  το μπαρμπούτι

walter

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
0
Ρε αφήστε τα κοτο και τα μπαρμπουτια και καντε αυτο για το οποίο ειστε φτιαγμένοι

Pink_floyd

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Κριτικές
22
Like
644
Πόντοι
6.065
Εγω που πηγα ρασπουτιν, ακουσα την εξης διαμαρτυρια απο μια καραβανα..

Οι πλουσιοι γινονται πλουσιοτεροι και οι φτωψοι φτωχοτεροι, εννοωντας οτι οι ελαχιστοι πελατες που πατανε, πηγαινουν με τα κοριτσια επιπεδου τσαμπιονς λιγκ, και η σουπερλιγκ μενει ακαρτη ...
Αυτο βεβαια εχει ως αποτελεσμα αρκετες να σκεφτονται να διευρυνουν τις υπηρεσιες τους... (καλο)

Βεβαια υπαρχουν ακομα αρκετοι μαλακες ,οπως μου ελεγε για εναν πιτσιρικο που ειχε παει και τους εδειχνε τα λεφτα του και οτι εκανε 2 χιλιαρικα λογαριασμο μονο με ποτα, η κατι αλλους που κανουν 4-5 χιλιαρικα λογαριασμο σε ποτα... Μιλαμε οτι θεους τους ανεβαζει θεους τους κατεβαζει(της μαλακιας :jerking:).

Αν δεν ηταν αυτοι, θα βαραγαν φραπεδες στους πελατες μεχρι και τα γκαρσονια.. μπλιαχ :S

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
λο)

Βεβαια υπαρχουν ακομα αρκετοι μαλακες ,οπως μου ελεγε για εναν πιτσιρικο που ειχε παει και τους εδειχνε τα λεφτα του και οτι [size=12pt]εκανε 2 χιλιαρικα λογαριασμο μονο με ποτα, η κατι αλλους που κανουν 4-5 χιλιαρικα λογαριασμο σε ποτα[/size]

Και, άσε με να μαντέψω: ΔΕΝ είχε "κοκό"  :sunglasses:

Pink_floyd

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Κριτικές
22
Like
644
Πόντοι
6.065
Δεν ξερω φιλε,
Αυτες συνηθως γαμιουνται με πεινασμενους ασχημους που δεν εχουν στον ηλιο μοιρα και ειναι αφραγκοι..

και θεωρουν κατωτερους απο τους παραπανω, αυτους που εχουν στον ηλιο μοιρα ,φραγκατους,και καμια φορα ωραιους που παρακαλανε και πληρωνουν για να πιασουν λιγο μπουτακι.. και ετσι ειναι! Τα χουμε πει 1.000.000 φορες

Παντως σαν μαγαζι, θα ελεγα οτι ειναι στο μεσο ορο....

Μια μελαχρινη κοπελα που τη λενε Νικολ , τι παιζει? το παιζει(κυριολεκτικα?)... ??? Κανει τιποτα η μονο μπλα μπλα ?

walter

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
0
Την Νικόλ την έχω δει και εκτός μαγαζιού, ήταν φίλη μιας πρώην "δικιάς μου". Είναι πολύ κωλοχαρακτήρας την αντιπάθησα απ' τις πρώτες λέξεις που άκουσα. Τώρα μέσα στο μαγαζί δεν ξέρω τι κάνει και τι υπόσχεται αλλά κράτα μικρό καλάθι καλού - κακού!!!

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.095
Πόντοι
22.785
Το πειο ξενερωτο ιδρυμα παιδες η μεγαλυτερη ξενερωσια.
:headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

gtsam

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Ερώτηση προς συναγωνιστές. Μήπως ξέρετε την τύχη μιας Βαλέριας ή Βικτώριας, ξανθιάς ρωσίδας με καμπύλες που πέρασε ένα φεγγάρια από το Ρασπούτιν; Τη θυμάμαι πέρσι τον Απρίλιο - Μάιο εκεί αλλά μετά χάθηκε. Κάθε βοήθεια δεκτή.

walter

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
0
Ερώτηση προς συναγωνιστές. Μήπως ξέρετε την τύχη μιας Βαλέριας ή Βικτώριας, ξανθιάς ρωσίδας με καμπύλες που πέρασε ένα φεγγάρια από το Ρασπούτιν; Τη θυμάμαι πέρσι τον Απρίλιο - Μάιο εκεί αλλά μετά χάθηκε. Κάθε βοήθεια δεκτή.
Μια Βαλέρια ξανθιά και μια Βικτώρια δουλεύουν εκεί ακόμα τώρα δεν ξέρω ποιά εννοείς!!!!

klain

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Αυγ 2008
Κριτικές
35
Like
364
Πόντοι
3.235
Την Νικόλ την έχω δει και εκτός μαγαζιού, ήταν φίλη μιας πρώην "δικιάς μου". Είναι πολύ κωλοχαρακτήρας την αντιπάθησα απ' τις πρώτες λέξεις που άκουσα. Τώρα μέσα στο μαγαζί δεν ξέρω τι κάνει και τι υπόσχεται αλλά κράτα μικρό καλάθι καλού - κακού!!!
Μαγκες απο Nicol μακρυα εκτος μαγαζιου.Μεγαλο κωλοπαιδο και με πολλα ... προβληματα που μπορουν να σας μπλεξουν

rageo

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2006
Like
128
Πόντοι
1
Η νικολ ειναι αυτη που ηταν στο princess μεχρι πριν 2 χρονια,ψηλη μελαχροινη με φοβερο χορο στη πιστα?αν ειναι αυτη ηταν παιδαρος τοτε.δεν εκανε χορους τοτε,μονο ποτο.

klain

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Αυγ 2008
Κριτικές
35
Like
364
Πόντοι
3.235
Η νικολ ειναι αυτη που ηταν στο princess μεχρι πριν 2 χρονια,ψηλη μελαχροινη με φοβερο χορο στη πιστα?αν ειναι αυτη ηταν παιδαρος τοτε.δεν εκανε χορους τοτε,μονο ποτο.
Οχι ειναι η παλια του erotica

walter

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
0
[/quote]
Ένα και τίποτε μαζι με τους τάκους

FL1

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2008
Like
4
Πόντοι
0
To μαγαζί είναι της πυρκαγιάς επιοικώς
Ήμουν με ένα φιλαράκι το προηγούμενο Σάββατο.
Οι γκόμενες, απαράδεκτες στη συμπεριφορά.
Άμα δεν ξέρεις ή είσαι λίγο ζαλισμένος, σε πάνε για χωρό των 50 ευρώ αντί για 12 που είναι ο απλός.
Ο τσεκαδόρος,από πάνω πριν το χωρό σαν νταβάς&τροχονόμος και σου λέει σε ποιόν καναπέ θα πας (εκεί απαγορεύεται, είναι τον 50 ευρώ, εσύ με τα 12 ευρώ, εδώ μπροστά να σε βλέπουν όλοι.
Ο μετρ και τα γκαρσόνια...
Δύο κοκτέιλς και μία μπύρα ήπιαμε,  και μας λέει 15 ευρώ πιο πάνω από αυτά που έπρεπε να πληρώσουμε.
Κοιτάω το λογαριασμό και του ζητάω ανάλυση, και μου λέει συγνώμη λάθος!!!
Περιμένω ρέστα, έκανε 20 λεπτά να έρθει, και ήρθε όταν είχαμε σηκωθεί όρθιοι και βολτάραμε εκνευρισμένοι γύρω απ το τραπέζι.
Και βγαίνοντας-το κερασάκι στην τούρτα,- σε ένα κολοοικόπεδο που είχαμε παρκάρει δίπλα, το αμάξι είναι θαμένο.
έρχεται ο "παρκαράς" και λέει 5 ευρώ κάνει με το που μας βλέπει.
Δηλαδή σκέφτομαι, δεν πέρνω το αμάξι άμα δεν έχω 5 ευρώ.
Του τα δίνω για να μπορέσω να φύγω.

Αλλά δεν φταίνε αυτοί, εμείς φταίμε που μπαίνουμε σε τέτοια κολομάγαζα...

nokia

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2007
Like
3
Πόντοι
16
1) Οι γκόμενες, απαράδεκτες στη συμπεριφορά.

2) Ο τσεκαδόρος,από πάνω πριν το χωρό σαν νταβάς και σου λέει σε ποιόν καναπέ θα πας (εκεί απαγορεύεται, είναι τον 50 ευρώ, εσύ με τα 12 ευρώ, εδώ μπροστά να σε βλέπουν όλοι.
Ο μετρ και τα γκαρσόνια...

3) Δύο κοκτέιλς και μία μπύρα ήπιαμε,  και μας λέει 15 ευρώ πιο πάνω από αυτά που έπρεπε να πληρώσουμε.

4) έρχεται ο "παρκαράς" και λέει 5 ευρώ κάνει με το που μας βλέπει.
Δηλαδή σκέφτομαι, δεν πέρνω το αμάξι άμα δεν έχω 5 ευρώ.
Του τα δίνω για να μπορέσω να φύγω.

1) δωσε μερικα παραδειγματα με ονοματα, ωστε να γινεις σαφεστερος.

2) Κοιτα..Το Σαββατο, ειναι λιγο δυσκολο δυο πελατες σε ενα καναπε.
   Ολη την εβδομαδα ειναι αδεια τα μαγαζια, και περιμενουν ενα Π/Σ, μπας και εισπραξουν κατι παραπανω.

3) Καλα εκανες και εκανες το μαγαζι ξεφτιλα...Λιγουροπιτες και κλεφτες ειναι στο Ρασπουτιν, στο Μουσσες και στο Λολιτα.

Μονο οι υπευθυνοι του Λιντο, βγηκαν στο σαιτ και ζητησαν συγνωμη.

4) Μαλακια εκανες..Το παρκιν παντου ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ. Ειναι υποχρεωμενοι απο τον νομο να εχουν παρκιν..!! Και μην ξαναφησεις σε κανενα το κλειδι του αυτοκινητου σου.
Το αν θελεις εσυ να αφησεις ενα μπουρμπουαρ στον παρακαδορο, ειναι αλλο θεμα..

Αυτα..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom