Νέα

Rasputin Live Show

• Μέλος που άνοιξε το νήμα swonder
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 225K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
Γράφε πορτογαλικά εσύ...να δούμε ο βοθρούλης τι θα καταλαβαίνει....χαχαχαχαχαχα
κυριε Μακ περικαλο να μι με επεξεργαζεστε τοσο πολι,ουτε βιολογικος καθαρισμος να ησασταν

nokia

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2007
Like
3
Πόντοι
16
γύρισε ο μακ καριόλΙα........
έχεις λαλήσει από ττη στριποστέρηση......

Sorry μπρε Περσονα..πραγματι κατι μου συμβαινει..Δεν ειδα το "ι"..

Εχθες βραδυ, ηθελα να παω μετα εξεχοντος νεαρου μελους εις τας Μουσσας, αλλα δυστυχως μολις πριν απο λιγο ξυπνησα..Και μαλιστα πιασμενος, διοτι κοιμηθηκα επι του καναπεος...

Επισκέπτης
Εχθες βραδυ, ηθελα να παω μετα εξεχοντος νεαρου μελους εις τας Μουσσας, αλλα δυστυχως μολις πριν απο λιγο ξυπνησα..Και μαλιστα πιασμενος, διοτι κοιμηθηκα επι του καναπεος...

:tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:

*****Περσόναααααα.............πιάσε ένα πίκολο για τον κύριο... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

staristo

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Ρε παιδακια ομορφα πειτε μου για τις τσεχες αν τις ξερει κανεις βοηθηστε λιγο σας παρακαλω.Τρελαθηκα κανονικα τι σωματα ειναι αυτα?Τουμπανα!!!!!

staristo

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
ελειστε τον φτωχο βρε παιδια!!Γιατι τετοια αντιμετωπιση μονο την Μπελλα ξερετε???

Επισκέπτης
Πριν 2 χρόνια υπήρχε η Αναστασία στο Rasputin και κατά την άποψη μου ήταν από τα καλύτερα μωρά εκεί.
Στα πρόσφατα ποστ δεν αναφέρεται πουθενά - πιθανολογώ λοιπόν ότι έχει αλλάξει στέκι.
Είναι έτσι? Και αν ναι, ξέρει κανείς συναγωνιστής που βρίσκεται τώρα το κορίτσι?

maitre

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Τρίτη βράδυ στο εν λόγω κατάστημα. Ποιός ήταν ο αγαπούλης που τον βγάλανε σηκωτό οι μπράβοι μετά απο σόου που έδωσε ακόμα και πάνω στη πίστα με την πρώην αγαπημένη του να παρακαλάει τους μπράβους να μη τον σκοτώσουν στο ξύλο;
Και ποιός ήταν το τεκνό για το οποίο σπάραζε κορασίς του ιδρύματος;

Επισκέπτης
Τρίτη βράδυ στο εν λόγω κατάστημα. Ποιός ήταν ο αγαπούλης που τον βγάλανε σηκωτό οι μπράβοι μετά απο σόου που έδωσε ακόμα και πάνω στη πίστα με την πρώην αγαπημένη του να παρακαλάει τους μπράβους να μη τον σκοτώσουν στο ξύλο;
Και ποιός ήταν το τεκνό για το οποίο σπάραζε κορασίς του ιδρύματος;

Μου φαίνεται οτι πρέπει να ξεκινήσω τις επισκέψεις στα βόρεια....

Μπορεί σαν στριπ....να μην λέει πολλά το Ρας (για μένα)....αλλά απο θεάματα παρατηρώ πως έχει άφθονα....

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

maitre

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Ασύληπτα πράγματα!!! Όλο το μαγαζί είχε πεθάνει απ' τα γέλια.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom