Θα καταθεσω και εγω την αποψη μου μιας και ειμαι παθων....η 'σχεση' αυτη διηρκησε 1 χρονο και κατι και κυλησε με την παρακατω ροη:sex..sex..sex..ερωτας...αγαπη...τσακωμοι..ερωτας...τσακωμοι..χωρισμος..Εχω παρα πολλα να πω και να περιγραψω αλλα θα ηθελα πρωτα να σχολιασω μερικα πολυ ευστοχα σχολια που γραφτηκαν στο θρεντ.θα απαντησω με απολυτη ειλικρινια σε καθε σχολιο
κλασσικη συμπεριφορα ερασιτεχνη μπουρδελιαρη τυπε
θα παθεις θα μαθεις
και προσοχη μακρυα απο ρουμανες
εγω δεν ημουν ερασιτεχνης.ειμαι αρκετα 'παλιος' θα ελεγα.αλλα ναι επαθα και εμαθα..γιατι μακρυα απο Ρουμανες συγκεκριμενα? εχεις παρομοια εμπειρια? Η κοπελα που τα ειχα ηταν Ρουμανα.
εμένα κάτι μου βρωμάει στην υπόθεση. Δηλαδή πόση πιθανότητα υπάρχει με την πρώτη επίσκεψη να έπιασε πάρε-δώσε με την κοπέλα και να κανόνισαν να βρεθούνε; Τόσα άτομα περνάνε, αναμφίβολα οι κοπέλες θα έχουν διάφορες προτάσεις από κάποιους γιατί να επιλέξει αυτόν;
Και ομως γινετε..εχουν δικαιωμα και αυτες οι κοπελες να ερωτευτουνε καποιον.Δηλαδη αποκληεις αυτην την πιθανοτητα?Τι ατομα περνανε συνηθως απο τα μπουρδελα?Πακιστανοι-γυφτοι-αλβανοι-ρωσσοι..αν εσυ εισαι ενα ς καθως πρεπει τυπος ποσο δυσκολο σου φαινετε?
Η αγαμία έχει αγγίξει κόκκινο..Σε τραγικά επίπεδα...Αγαμία και απελπισία μαζί..Γιατι γαμήσι = σχέση..
ο άλλος πάει σε μπουρδέλο και ψάχνει σχεσούλα..
το πιο λυπηρό είναι οτι μπαίνουν σε καταστάσεις τις οποίες ούτε μπορούν να ελέγξουν, ούτε να βγούν..
αρρωστημένη κατάσταση με το τέλος που της αρμόζει να είναι ήδη προδιαγεγραμμένο..
Ποτε δε πηγα στο μπουρδελο για να βρω γκομενα για σχεση και δε νομιζω οτι υπαρχει ψυχικα σωστος ανθρωπος που να το κανει αυτο..πρεπει να εισαι απειρα απελπισμενος ωστε να το κανεις αυτο ...
Επιλεγουν συνηθος τους πιο ευαισθητους κια τους πιο φραγκατους,,δυσκολος συνδιασμος αλλα υπαρχι,,και μετα ορμανε και σε τρονε,,αλλα καταλαβαινεις οτι αυτο θελει ψαξιμο απο την ιεροδουλη οποτε βλεπει κρινη και επιλεγη,,γιαυτο και δεν το κανει με ολους απλα τα πραγματα
μεσα στο δωματιο πως θα καταλαβει η πουτανα αν εισαι φραγκατος?εγω παντως δεν της ανελυσα τιποτα για τον εαυτο μου..το αντιθετο εγινε αυτη ειπε παρα πολλα για τον εαυτο της..φυσικα δεν εδωσα σημασια και ειπα στον εαυτο μου οτι σε ολους λεει τα ιδια..απλα μου αρεσε το σεξ,ξαναπηγα για 2η 3η φορα και το σκηνικο εξελισοταν..
Prorn Billy επειδή όλα γίνανε πριν λίγες ώρες είναι λογικό να έχεις αυτά τα συναισθήματα (έρωτες κλπ). Αύριο το πρωί που θα έχεις κοιμηθεί, ξεκουραστεί, και θα ξυπνήσεις θα καταλάβεις ότι τέτοιες σχέσεις (αν υπάρξει σχέση) έχουν μικρή διάρκεια και βέβαιο τέλος. Το πιθανότερο είναι η κοπέλα να ψάχνει για θύμα, αν εσύ καταφέρεις να την κάνεις θύμα σου μπράβο. Κοίτα λοιπόν να περάσεις καλά και ανώδυνα, όσο κρατήσει. Απλά κράτα μικρό καλάθι και κοίτα να είσαι καθαρός στο τέλος...
εδω ο φιλος εχει απολυτο δικιο.ελα που ο αντρας ομως σκεφτετε με το κατω κεφαλι.μικρη διαρκεια μπορει να μην εχουν αλλα το τελος ειναι μαλλον σιγουρο..το θεμα ειναι να περάσεις καλά και ανώδυνα, και όσο κρατήσει..εδω συμφωνω απολυτα.
Είναι όντως αγαπησιάρες οι ρουμάνες ... τη δαγκώνω κι εγώ πολύ εύκολα τη λαμαρίνα με αυτές.
Τύπε μου που ερωτεύτηκες προχώρα το κι οπου σε βγάλει, ότι και να σου πούμε εμείς αυτό θα κάνεις στο τέλος. Το να φας τα μουτρα σου τώρα ή σε λίγα χρόνια δεν είναι καθόλου απίθανο, αλλά τουλαχιστον πρόσεξε πάρα πολύ μη βιαστέις και πας σε καταστάσεις με αναστρέψιμες ( χωρισμός με παιδί , διατροφές και τετοια ). Καλή τύχη.
Ειναι οντως..αν εισαι μαλακας..πολυ σωστα αν δε φας τα μουτρα σου δε μαθαινεις..εγω τα εφαγα παντως.ευτυχως απεφυγα τις μη αναστρεψιμες καταστασεις και δεν εμεινε εγκυος καθαρα απο τυχη.
Ξεχναμε ενα βασικο κ κυριο λογο πως,ειναι ΑΝΘΡΩΠΟΙ κ΄' οι ιεροδουλες και οτι εκτελουν λειτουργημα ειτε το θελουμε ειτε οχι,ο συναγωνιστης που ανοιξε αυτο το σχετικο θεμα καλα εκανε κ το δημοσιευεσε,δηλαδη ξαφνικα ολοι γιναμε ειδημωνες κ κραζουνε για ενα παλικαρι που βγηκε με αυτη την κοπελα,εγω πιστευω πως οι πληοψειφια απο εδω εμμεσως ζηλεψε, ολα τα αλλα ειναι πουτσες μπλε,ποσοι θα θελανε να ανταλαξουνε τηλεφωνακι και μετα να το πενευονται.Τεσπα δεν παυει να ειναι ανθρωποι κ να θελουν να ζησουν,Το παιδι με την ιεροδουλη να κανει οτι τον φωτισει ο θεος να προσεχει κ οτι προκυψει μαγκια του.Γιαυτο προκοψαμε γτ εχουμε μαθει να κραζουμε κ να τα βλεπουμε ολα μονοπλευρα....,Φιλτατε συναγωνιστη με την ιεροδουλη προχωρα κανε οτι θελεις μαζι της κ μην μασας αμα δεν ζησεις δεν μαθαινεις....
Αυτο ειπα και εγω οτι ειναι ανθρωποι.φυσικα και ειναι..μονο που εχουν κανει τοσο πλυση εγκεφαλου στον εαυτο τους και εχουν ξεπερασει καθε ηθικο φραγμο που δυσκολα τους εμπιστευεσε..το μονο σιγουρο ειναι οτι για μερικα μοντελακια στανταρ ο καθενας θα ηθελε να την εχει γκομενα...
Τα ιδια κ εγω με τη διαφορα οτι οταν το κανεις για καποιο διαστημα αυτο με καποια κ περνατε κ γενικα καλα εκτος του σεξ δν γινεται να μη δεθεις εστω κ λιγο μαζι της.
Ειδικα αν σου εχει φερθει ενταξει κ δν εχει προσπαθησει να σου φαει λεφτα κλπ.Οποτε για μενα ηταν λιγο δυσκολο οταν εφυγε.
Βεβαια μετα απο κανα χρονο που ξαναγυρισε κ ηθελε τα ιδια δν το συνεχισα-ισως επειδη ειχα κ κοπελα τοτε-αλλα απ ολο αυτο βγηκα κερδισμενος κ 'εφτιαξα' χαρακτηρα.
Οντως δενεσε..και αν σου φερθει ενταξει σιγουρα δενεσε παραπανω.εμενα ποτε δε μου ζητησε λεφτα ..ποτε .και τα ειχε τρομερη αναγκη.
Ο ταλαιπορος θα προσπαθει να πεισει τον εαυτο του οτι οι ανθρωποι αλλαζουν και οτι "ειναι καλη κοπελα μωρα αλλα εμπλεξε",θα τη γκαστρωσει,θα ειναι καλα τα πραγματα για κανα χρονο και μετα θα αρχισει το γλεντι.
προσπαθησα να πεισω απειρες φορες τον εαυτο μου ναι...δε το κρυβω..ευτυχως το γλεντι ομως δεν αρχισε..
σκεψου οτι θα ταιζει αυτη και την 7μελη φαμιλια της στην ρουμανια...
δεν ειναι και λιγο στις εποχες που ζουμε..να τρωει κοσμος που εχει αναγκη γλυυκο ψωμακι..
εξαλλου η κοπελλα εμπλεξε οπως ο πετροχειλος
Ναι το μονο σιγουρο!! αυτες οι κοπελες ολες χρωστανε,γιαυτο κια κανουν αυτη τη δουλεια.ολες στελνουν λεφτα στη Ρουμανια.ολες
Πρώτον 8α σου πώ μπράβο που πήγες για καφέ μαζί της μαγκιά σου που δεν έχεις κομπλεξ τύπου είναι πουτάνα
είναι σεξουαλικό αντικείμενο κ αν κ όπως προχωρήσει κοίτα να περάσεις καλά με προσοχή ομως εις διπλούν.
'Εμένα προσωπικά ένα θα με χάλαγε αν προχώραγε μαζί της η φάση.Δεν μπορώ να φανταστώ οτι όλη μέρα τρώει πούτσες απο παντού
κάθε μέρα κ μετά έρχεται σε μένα κ κάνουμε ότι κάνουμε.Δεν μπορείς να το δείς σοβαρά.Σαν σεξουαλική εμπειρία όμως σούπερ δεν το συζητώ.
Ο αντρας υπαρχουν φορες που τυφλωνετε τοσο πολυ που δεν βλεπει οτι τρωει 10 πουτσους την ημερα αυτη η κοπελα..τι να πω,μαλλον ειναι αρωστια του εγκεφαλου.
και αυτό σωστό
τον άνθρωπό σου , δεν είναι δυνατόν να θές να τον μοιράζεσαι
είναι απάνθρωπο αν τον μοιράζεσαι με 1000άλλους
έλεος
πραγματικα ελεος.συμφωνω.αν εχεις αυτη τη σκεψη συνεχως στο μυαλο ξεκοβεις αμεσως...δυστηχως το κατω κεφαλι το υπερνικαει και αυτο..
Συνερθε λιγο. Δεν ειναι να υπερεφανευεσε για τετοια πραγματα. Αλλο το να μην ντρεπεσαι και να κανεις κεφι να συναναστρεφεσαι ακομα και εξω (αν μπορεις) γυναικες που ασκουν τετοιο επαγγελμα και αλλο να καμαρωνεις που εισαι και ερωτευμενος με μια πορνη η οποια εκτος του οτι μπορει να σε παιξει στα δακτυλα της σαν εισαι μαλακακος (οπως και οι περισσοτεροι Ελληνες) , δεν παυει να ειναι σαν δημοσιο ουρητηριο. Εχει καει κοσμος και κοσμος. Σε τετοιες ιστοριες για να πεις οτι πραγματικα θα εχει η κατασταση μια καλη καταληξη η πιθανοτητα ειναι σαν να παιζεις τζοκερ.
και δυστηχως πολλοι παιζουμε τζοκερ..