acapoeira
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Νοε 2017
- Like
- 233
- Πόντοι
- 86
Ψαροφαγια στο Μικρολίμανο...πάει το 100αρικο...
Καλυτερα 100αρα με μουναρα παρα 20ρικο με την μπακουροπαρεα στο Αιγάλεω
Ψαροφαγια στο Μικρολίμανο...πάει το 100αρικο...
Ποιος σου φταίει? Βγες και λίγο έξω από το Αιγάλεω...Καλυτερα 100αρα με μουναρα παρα 20ρικο με την μπακουροπαρεα στο Αιγάλεω
Ποιος σου φταίει? Βγες και λίγο έξω από το Αιγάλεω...
Σωστό κι αυτό!Κανεις αλλα δεν ειναι και τρομερο να χαλασεις 100 ευρω στο μικρολιμανο συνοδεια μουναρας
Σαν να βγαινεις 5 φορες με τους φιλους σου για πανσετες
Και αν εκεί που τρώτε το ψαράκι σας,περάσουν και τη χαιρετήσουν 15-20 πελάτες από το μπουρδελακι,τι γίνεται?Κανεις αλλα δεν ειναι και τρομερο να χαλασεις 100 ευρω στο μικρολιμανο συνοδεια μουναρας
Σαν να βγαινεις 5 φορες με τους φιλους σου για πανσετες
Και αν εκεί που τρώτε το ψαράκι σας,περάσουν και τη χαιρετήσουν 15-20 πελάτες από το μπουρδελακι,τι γίνεται?
Κανένα πρόβλημα...μετά από τόσα παρακάλια που έριξε για να τη βγάλει έξω,τι είναι ένα κέρασμα για 15-20 άτομα? Ίσα ίσα που θα ανέβει και στην υπόληψη της κορασίδας...τυπε το προβλημα ειναι μονο αν θελουν και οι 15-20 χυστες να φανε ψαρακι και εκεινοι και να πληρωσει ο τυπος :S :S :S
τυποι οι πιο δυσκολες βιζιτες προτιμουν το σουσι :S
Και αν εκεί που τρώτε το ψαράκι σας,περάσουν και τη χαιρετήσουν 15-20 πελάτες από το μπουρδελακι,τι γίνεται?
Κανένα πρόβλημα...μετά από τόσα παρακάλια που έριξε για να τη βγάλει έξω,τι είναι ένα κέρασμα για 15-20 άτομα? Ίσα ίσα που θα ανέβει και στην υπόληψη της κορασίδας...
Τον τραπεζικό του λογαριασμό?Τις πιστωτικές? Τι άραγε είδε όταν συναντήθηκαν στον οίκο της απώλειας?Οι γυναίκες, γκομενες πουτανες κλπ δεν βγαινουν με παρακαλητο
Κατι θα ειδε στον μυστη υπολογισε οτι θα περασει ομορφα μαζι του
ετσι ... πολυ περισσοτερο οι γυναικες που καθημερινα εχουν 10...20 αντρες και τους τα σκανε για να τις εχουν...ετσι για την ιστορια εχω βγει και εγω με βιζιτακι... που ουσιαστικα αυτη μου το προτεινε...πριν αρκετα χρονια ...οχι μονο για μια φορα....περασα εντος και εκτος κρεβατιου ΥΠΕΡΟΧΑ !!!! ειχα ενα τρακ στην αρχη για λογους ευνοητους κανενας γνωστος ισως κανενας νταβας..... αλλα μετα που ειδα οτι δεν υπαρχει λογος να στρεσαρομαι.... ισως ηταν απο τις καλυτερες φασεις που εχω ζησειΟι γυναίκες, γκομενες πουτανες κλπ δεν βγαινουν με παρακαλητο
Κατι θα ειδε στον μυστη υπολογισε οτι θα περασει ομορφα μαζι του
Ναι...είναι άλλωστε γνωστό ότι Μεταξουργείο,Φυλης κλπ κλπ είναι στέκια για σούσι!!!!τυποι οι πιο δυσκολες βιζιτες προτιμουν το σουσι :S
ετσι ... πολυ περισσοτερο οι γυναικες που καθημερινα εχουν 10...20 αντρες και τους τα σκανε για να τις εχουν...ετσι για την ιστορια εχω βγει και εγω με βιζιτακι... που ουσιαστικα αυτη μου το προτεινε...πριν αρκετα χρονια ...οχι μονο για μια φορα....περασα εντος και εκτος κρεβατιου ΥΠΕΡΟΧΑ !!!! ειχα ενα τρακ στην αρχη για λογους ευνοητους κανενας γνωστος ισως κανενας νταβας..... αλλα μετα που ειδα οτι δεν υπαρχει λογος να στρεσαρομαι.... ισως ηταν απο τις καλυτερες φασεις που εχω ζησει
Τον τραπεζικό του λογαριασμό?Τις πιστωτικές? Τι άραγε είδε όταν συναντήθηκαν στον οίκο της απώλειας?
μια απο τα ιδια....πιο πολυ οταν πηγαμε για ποτο....αλλα μετα χαλαρωσα!!!!Το εχω κανει. Νομιζα οτι ολοι με κοιτανε στο ρεστοραν :- :- :S
Το εχω κανει. Νομιζα οτι ολοι με κοιτανε στο ρεστοραν :- :- :S
Αλάνια διάβασα προσεκτικά τα σχόλια που ακολούθησαν το ποστ μου. Δεν θα διαφωνήσω με κανέναν. Το βίτσιο το δικό μου είναι να ψήνω ιερόδουλες και να τις γαμαω ιδιωτικά για όσο διάστημα γουστάρω. Λόγω επαγγέλματος έχω κάποιες αβαντες και δεν το κρύβω. Πάντως το οικονομικό είναι το τελευταίο που χρησιμοποιώ ως δέλεαρ. Οι πρώην γκόμενες και σύζυγοι μου έχουν φάει απείρως περισσότερα. Να είστε όλοι καλά και να περνάτε υπέροχα