Επισκέπτης
τουλάχιστον πες μας από ποιο σπίτι ειναι;δεν θα ειχα προβλημα να το πω φιλε αν ηταν κατι που αφορουσε μονο εμενα
αλλα το σωστο θα ηταν να μην πω για ποια προκειται
τουλάχιστον πες μας από ποιο σπίτι ειναι;δεν θα ειχα προβλημα να το πω φιλε αν ηταν κατι που αφορουσε μονο εμενα
αλλα το σωστο θα ηταν να μην πω για ποια προκειται
ωραιος...Ανοιξες δεύτερο thread με το ίδιο θέμα και σε λίγο θα γίνει κι' αυτό μπάχαλο..... προτού λοιπόν γίνει αυτό,να σου πω μια γνώμη....
Πρώτον,για την κοπέλλα αυτό που κάνει είναι μία δουλειά και τίποτε περισσότερο.Ασφαλώς είναι μία ιδιαίτερη δουλειά,αλλά γι' αυτήν δεν σημαίνει κάτι παραπάνω.Ζεί απο την δουλειά αυτή,όπως ο καθένας απο μας ζει απο τη δουλειά που κάνει,όποια κι αν είναι αυτή.
Δεύτερον και κυριότερον,αυτή θεωρεί ότι για να είσαι μαζί της την έχεις αποδεχτεί σαν ανθρωπο και σαν προσωπικότητα.Μπορεί εσένα να σε ενοχλεί πιθανόν το ότι κάνει αυτή τη δουλειά,αλλά έτσι την γνώρισες,δεν σου κρύφτηκε,επομένως αυτή είναι απολύτως εντάξει μαζί σου....Πολύ καλά κάνεις που δεν αναφέρεσαι στη δουλειά της,αν θέλει να σου συζητήσει κάτι αυτή καλώς,διαφορετικά αστο όπως είναι....
Κάποια στιγμή,αν η σχέση κρατήσει και εξελιχθεί,ασφαλώς θα συζητήσετε και αυτό το θέμα....Οπως ισως θα συζητήσετε και για την δική σου τη δουλειά.2 άνθρωποι που είναι μαζί,ασφαλώς και θα κουβεντιάσουν και προσωπικά θέματα,δεν μπορεί συνέχεια να μιλάνε περί ανέμων και υδάτων.Το "κλειδί" στην όλη ιστορία είναι να την αποδεχθείς σαν άνθρωπο,να σεβασθείς το αναφαίρετο δικαίωμα που έχει να ορίζει τον εαυτό της και να την στηρίζεις στις επιλογές της....
Ελπίζω να σε βοήθησα......
ΕΓΩ ΛΕΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ... ;)
μπα δε νομιζωΕΓΩ ΛΕΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ... ;)
ΟΤΙ ΠΕΙΣ....φιλε ειναι απλα μηχανες χρηματος.... ;)Ποτε δεν περασε απο το μυαλο μας οτι κι αυτες ειναι ανθρωποι? εχουν αναγκες, ερωτευονται, θελουν καποιον ανθρωπο για δικο τους, να του ξανοιχτουν ?
αν η ιστορια ειναι εληθινη φιλε , μην δινεις λεπτομερειες για σπτια κλπ
εσυ ρε τυπε πια λες να ειναι. μας εχει φαει η περιεργια ολους με τον τυπο..δεν εχει και το θαρρος να πει ε ο ενας ειπε για την συλβια,εγω για την αλεξανδρα,για πες και εσυ ..ε που 8α παει καποιος απο εμας θα πεσι μεσαμπα δε νομιζω
εγω ειπα για τη συλβιαεσυ ρε τυπε πια λες να ειναι. μας εχει φαει η περιεργια ολους με τον τυπο..δεν εχει και το θαρρος να πει ε ο ενας ειπε για την συλβια,εγω για την αλεξανδρα,για πες και εσυ ..ε που 8α παει καποιος απο εμας θα πεσι μεσα
εσυ ποια εισαι?η συλβια ειναι απλα απο ενστικτο
μεγαλε ποια αλεξανδρα λες? απ το 20 η απ το 8?γιατι αυτη απ το 20 παιζει να ναι!εσυ ρε τυπε πια λες να ειναι. μας εχει φαει η περιεργια ολους με τον τυπο..δεν εχει και το θαρρος να πει ε ο ενας ειπε για την συλβια,εγω για την αλεξανδρα,για πες και εσυ ..ε που 8α παει καποιος απο εμας θα πεσι μεσα
αυτη η συλβια ειναι ειμαι απολυτα σιγουρη περασε σαν ιδεα απο το μυαλο μου και εχω ενα εντονο προαισθημαεσυ ποια εισαι?
δε νομιζω...η συλβια εμενα γουσταρειαυτη η συλβια ειναι ειμαι απολυτα σιγουρη περασε σαν ιδεα απο το μυαλο μου και εχω ενα εντονο προαισθημα
Επιλεγουν συνηθος τους πιο ευαισθητους κια τους πιο φραγκατους,,δυσκολος συνδιασμος αλλα υπαρχι,,και μετα ορμανε και σε τρονε,,αλλα καταλαβαινεις οτι αυτο θελει ψαξιμο απο την ιεροδουλη οποτε βλεπει κρινη και επιλεγη,,γιαυτο και δεν το κανει με ολους απλα τα πραγματαεμένα κάτι μου βρωμάει στην υπόθεση. Δηλαδή πόση πιθανότητα υπάρχει με την πρώτη επίσκεψη να έπιασε πάρε-δώσε με την κοπέλα και να κανόνισαν να βρεθούνε; Τόσα άτομα περνάνε, αναμφίβολα οι κοπέλες θα έχουν διάφορες προτάσεις από κάποιους γιατί να επιλέξει αυτόν;
Απο το 8 χυστη μου η αλλη πως ειναι καλη καλη ;;μεγαλε ποια αλεξανδρα λες? απ το 20 η απ το 8?γιατι αυτη απ το 20 παιζει να ναι!