satov1
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 13 Μαΐ 2023
- Like
- 20.641
- Πόντοι
- 5.956
Η τηλεθέαση μπορεί να μετρηθεί, οι εκσπερματώσεις υπάρχει τρόπος να μετρηθούν?Καλά σε τηλεθέαση, εγώ το βλέπω να είναι και πρώτη σε εκσπερματώσεις
Η τηλεθέαση μπορεί να μετρηθεί, οι εκσπερματώσεις υπάρχει τρόπος να μετρηθούν?Καλά σε τηλεθέαση, εγώ το βλέπω να είναι και πρώτη σε εκσπερματώσεις
Η ωραία της ημέρας αλάΗ τηλεθέαση μπορεί να μετρηθεί, οι εκσπερματώσεις υπάρχει τρόπος να μετρηθούν
Ηδη κέρδισε τις εντυπώσεις της βραδιάς από το ντύσιμο και μόνο.Η ωραία της ημέρας αλά
Catherine Deneuve
Ετσι δείχνει.Πολύ πεσμένη τη βλέπω...
Ετσι δείχνει.
Θλιμμένη ομορφιά η κυρία Τζίμα ε?Πολύ πεσμένη τη βλέπω...
Μακράν η πιο hot παρουσία σημερις...Θα κλέψει τις εντυπώσεις και θα είναι πρώτη σε τηλεθέαση σήμερα πάλι.
Και από τη Σία για σένα?Της κάνεις απιστίες?Μακράν η πιο hot παρουσία σημερις...
Τι ζόρι τραβάει ;Της κόπηκε η μαγκιά
Η αλήθεια να λέγεται...Και από τη Σία για σένα?Της κάνεις απιστίες?
Για Ζαχαρέα,αν και δεν είμαι φαν της,συμφωνώ μαζί σου.Τι ζόρι τραβάει ;
Ο άντρας της ευτυχώς έχει ξεκόψει από το κόμμα...τι να πουν άλλοι που χάνουν τις έδρες τους!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Η αλήθεια να λέγεται...
Και η Ζαχαρέα καλύτερη ήταν.
Να πάρει θέση ο συναγωνιστής argyrotoxos επί του ζητήματος αυτού.Λοιπον μαγκες , και εγω συμφωνω μαζι σας ειναι ωραια γυναικα καυλαρα τιμια και σεξυ . ΟΜΩΣ εχει κουρασει λιγο τους τελευταιους μηνες αυτη η υπερβολικη προωθηση της στον κοσμακι για το ποσα σταρατα τα λεει . Η συγκεκριμενη γκομενα δεν σηκωθηκε ενα πρωι και λεει "α τι θα κανω σημερα ? θα το παιζω διπλωματης και bad bitch στο κοσμακι " οχι μαλακες μου δειτε λιγο ποιος ειναι το αφεντικο της στο καναλι και τι σχεσεις εχει πλεον με οικογενεια κουλη κλπ. Κανει απο μπαμ απο μακρια για το τι ρολο παιζει .....το χρημα να ρειιιιιι.........αντε γτ ο κοσμος ακομα κοιμαται ορθιος
ο ΣΚΑΙ ή ο ΑΝΤ1 δηλαδη ειναι οασεις αντικειμενικοτητας;Εξάλλου στο Mega δουλευει, τί περιμένατε; Αντικειμενικότητα;
Tromera podiaΡάνια κυριλέ.
Είδες τι κάνει το μπαλέτο;Tromera podia
Τι τρομερά πόδια ρε άρχοντα ? σα γαλλικό 8 είναι , την έσφιγγα δε λέω , αλλά από τα πιο άσχημα πόδια έχειTromera podia
Από πρόσωπο και σώμα σκίζει η κυρία Τζίμα.Είδες τι κάνει το μπαλέτο;