satov1
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 13 Μαΐ 2023
- Like
- 20.641
- Πόντοι
- 5.956
Aπό την κίνηση που βλέπω εδώ θα υποστήριζα το αντίθετο.Κούρασε
Aπό την κίνηση που βλέπω εδώ θα υποστήριζα το αντίθετο.Κούρασε
@argyrotoxosΔε νομίζω να κάνει τέτοια.Αλλά ο μόνος που τα ξέρει αυτά είναι ο argyrotoxos.Αναμένουμε τη γνώμη του.
Ας κλείσει τώρα το ροζ κωλοχανειο και για τους άλλους υπάρχει μια ελπίδα να σωθούν αν ακούσουν υγιή στοιχεία από τη βάση τους.Σιγά μη σφίξει κώλους η Λοάτκι friendly λαθρολάγνα Κούλα και το σκυλολοϊ των προσκυνημένων εθελόδουλων κωλογλυφτών που 'χει μαζέψει.
Συγκεκριμένα με αυτην;Γιατί;Φίλε μου βγάζει κάτι πολύ διεστραμμένο. Θα ήθελα να την δω να κάνει ψαλίδια με την Έλενα Χριστοπούλου.
Σιγα μη. Ξεφευγε απ τους μιλφολαγνουςλες να μην υπηρχε?
Κανει τρεις δουλειες για να πληρωνει τα μποτοξΤυχερός ο σύζυγός της....
Μα αν δεν δουλεύει για την γυναίκα του και για τα παιδιά του ένας άνδρας για ποιον θα δουλεύει;Κανει τρεις δουλειες για να πληρωνει τα μποτοξ
ελα ομως που του αρεσουν τα καροτα
....καροτα ηταν πριν 10+ χρονια, λογικα μεχρι τωρα θα εχει περασει τα υπολοιπα (αγγουρια, μελιτζανες κτλ) και θα εχει φτασει στις κολοκυθεςΜόνο καρότα μαν?
Oυδέν σχόλιο.
Η προσωπάρα της δεν υπάρχει.
Εχει ανεβάσει πολύ τις μετοχές της τελευταία η κυρία Τζίμα .Αλήθεια.
Καλά κάνει.Κάνει και ερωτήσεις που κάποιοι στο συνάφι της αποφεύγουν σαν το διάβολο με το λιβάνι.
Kαλή η κυρία Δώρα Αναγνωστοπούλου,αλλά η επιλογή της Ράνιας Τζίμα δικαίωσε το κανάλι που την εμπιστεύτηκε στο κεντρικό δελτίο.
Aτρόμητη η Ράνια.Και έχει να παλέψει και το γίγαντα Πρετεντέρη ε?
...Ρανια εσυ?!!?!Τέτοια κουκλάρα σαν τη Ράνια Τζίμα δεν βρίσκει ο καθένας εύκολα.
...Ρανια εσυ?!!?!
Σου εστειλα και ΠΜ, κωλαρακι δινεις κ εσυ ή μονο ο συζυγος?!!?
Τιμουλα????
Ισχύει αυτό...Φοβερή η Ράνια, η μόνη δημοσιογράφος που έχει απομείνει στην Ελλάδα και σχετικά βλέπεται.
Επίσης από τις συνεντεύξεις της ακούγεται κουλ τυπάκι.
Για φίλη είναι καλή γιατί για καριοφύλι φοβάμαι θα μπλέξουμε το ποιος γαμάει και ποιος τον τρώει.
Καλά κάνει.Του έπεσε γυναίκα λαχείο.Θέλει και θυσίες να την κρατήσει.Μα αν δεν δουλεύει για την γυναίκα του και για τα παιδιά του ένας άνδρας για ποιον θα δουλεύει;
Μόνο Μέγα πιάνει η τηλεόραση σου;Φοβερή η Ράνια, η μόνη δημοσιογράφος που έχει απομείνει στην Ελλάδα και σχετικά βλέπεται.
Επίσης από τις συνεντεύξεις της ακούγεται κουλ τυπάκι.
Για φίλη είναι καλή γιατί για καριοφύλι φοβάμαι θα μπλέξουμε το ποιος γαμάει και ποιος τον τρώει.
Αυριο θα κανω μπριαμ....καροτα ηταν πριν 10+ χρονια, λογικα μεχρι τωρα θα εχει περασει τα υπολοιπα (αγγουρια, μελιτζανες κτλ) και θα εχει φτασει στις κολοκυθες
Θα το έχει ανοιχτό μόνο Δευτέρα με Πέμπτη που κάνει δελτίο η Ράνια Τζίμα.Μόνο Μέγα πιάνει η τηλεόραση σου;
Μαλακες...πείνασα!Αυριο θα κανω μπριαμ
Ερχεται το φαγητό.Μαλακες...πείνασα!
Έχω πάψει να βλέπω ειδήσεις τα τελευταία 11 χρόνια και πλέον δεν έχω ούτε τηλεόραση. Εσύ μπορείς να βλέπεις τα άλλα κανάλια αλλά δεν βλέπεις τίποτα πέρα από αυτά. Πχ. Ότι πήραν και νέα λίστα Πέτσα (για την Ουκρανία ντε...), τόσο φαγοπότι πέφτει κι εσύ γράφεις τζάμπα.Μόνο Μέγα πιάνει η τηλεόραση σου;
Τα ξέρει αυτά.Έχω πάψει να βλέπω ειδήσεις τα τελευταία 11 χρόνια και πλέον δεν έχω ούτε τηλεόραση. Εσύ μπορείς να βλέπεις τα άλλα κανάλια αλλά δεν βλέπεις τίποτα πέρα από αυτά. Πχ. Ότι πήραν και νέα λίστα Πέτσα (για την Ουκρανία ντε...), τόσο φαγοπότι πέφτει κι εσύ γράφεις τζάμπα.
Και έκοψες τις ειδήσεις για να μη στενοχωριέσαι;Έχω πάψει να βλέπω ειδήσεις τα τελευταία 11 χρόνια και πλέον δεν έχω ούτε τηλεόραση. Εσύ μπορείς να βλέπεις τα άλλα κανάλια αλλά δεν βλέπεις τίποτα πέρα από αυτά. Πχ. Ότι πήραν και νέα λίστα Πέτσα (για την Ουκρανία ντε...), τόσο φαγοπότι πέφτει κι εσύ γράφεις τζάμπα.