Arxontas1999
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2023
- Like
- 124
- Πόντοι
- 1
ακριβως αλλο στιλ η μπετυ ερωτικη και σεξυ και η αλλη σα μοσχαρα αγελαδερη.Καλή ,αλλά άλλο στιλ από τη Ράνια Θρασκιά.
ακριβως αλλο στιλ η μπετυ ερωτικη και σεξυ και η αλλη σα μοσχαρα αγελαδερη.Καλή ,αλλά άλλο στιλ από τη Ράνια Θρασκιά.
Διαφωνώ.ακριβως αλλο στιλ η μπετυ ερωτικη και σεξυ και η αλλη σα μοσχαρα αγελαδερη.
Είναι από τις λίγες που ήταν all natural σε αυτό....Ερώτηση, μια και ποτέ δεν την παρακολούθησα.
Ανέκαθεν είχε μεγάλες βυζάρες ή τις αγόρασε τώρα τελευταία;
Ok, δεκτόν.Είναι από τις λίγες που ήταν all natural σε αυτό....
Για τα φυσικά της προσόντα θα στο επιβεβαιώσει και ο αγαπητός argyrotoxos. Η κυρία Θρασκιά είναι από τα λίγα άτομα του αντίθετου χώρου πολιτικά που εκτιμά .Ok, δεκτόν.
Μόνο η Παπαθωμά με είχε εντυπωσιάσει - η Θρασκιά μάλλον μου ξέφυγε.
Μόλις μπήκα στο facebook. Οι βυζάρες της είναι χάσιμο.Για τα φυσικά της προσόντα θα στο επιβεβαιώσει και ο αγαπητός argyrotoxos. Η κυρία Θρασκιά είναι από τα λίγα άτομα του αντίθετου χώρου πολιτικά που εκτιμά .
Εγώ νομίζω ότι η Ράνια Θρασκιά είναι από τα λίγα άτομα που θέλει να προσφέρει στην πολιτική.Την έχεις ακούσει να έχει ανάμειξη στα εσωκομματικά του ΣΥΡΙΖΑ?Στο τομέα που θα της αναθέσουν και είναι το αντικείμενό της θα προσφέρει σίγουρα.Για να κατέληξε κ αυτή στην πολιτική σκεφτείτε τ πείνα έπεσε
Αντιθέτως,είναι από τις λίγες και λίγους στο ροζουλι κωλοχανειο που μπορεί να ζήσει χωρίς την πολιτική...Για να κατέληξε κ αυτή στην πολιτική σκεφτείτε τ πείνα έπεσε
Ετσι.Αν δεν μπορεί να προσφέρει στάνταρ ζει και χωρίς πολιτική.Η Ράνια Θρασκιά δεν είναι και ποτέ δεν ήταν ανεπάγγελτη .Αντιθέτως,είναι από τις λίγες και λίγους στο ροζουλι κωλοχανειο που μπορεί να ζήσει χωρίς την πολιτική...
Συμφωνώ.Αλλά υπάρχουν και εξαιρέσεις όπως σε όλα τα πράγματα.Και οι 300 δεν είναι όλοι σούργελο. Υπάρχουν 5-10 σοβαρά άτομα .Όποιος ασχολείται με την πολιτική δεν είναι σοβαρός άνθρωπος...Στην Ελλάδα τουλάχιστον
Σίγουρα αλλά δεν νμζ ότι η θρασκια συγκαταλέγεται σε αυτά τα άτομα.. Μπορεί να κανω κ λάθος..Αλλά δεν πας με το ΣΥΡΙΖΑ με την καμίαΣυμφωνώ.Αλλά υπάρχουν και εξαιρέσεις όπως σε όλα τα πράγματα.Και οι 300 δεν είναι όλοι σούργελο. Υπάρχουν 5-10 σοβαρά άτομα .