satov1
Μέγας
- Εγγρ.
- 13 Μαΐ 2023
- Like
- 19.947
- Πόντοι
- 3.556
Γούστα είναι αυτά.Αλλά δεν έχω κάνει και δημοσκόπηση να το ξέρω.Ρε φίλε όντως τώρα το πιστεύεις;
Γούστα είναι αυτά.Αλλά δεν έχω κάνει και δημοσκόπηση να το ξέρω.Ρε φίλε όντως τώρα το πιστεύεις;
εγώ όπως την βλέπω,βλέπω μια καθημερινή γυναίκαΓούστα είναι αυτά.Αλλά δεν έχω κάνει και δημοσκόπηση να το ξέρω.
Και καθημερινή να είναι ,όπως λες, είναι άσχημη?εγώ όπως την βλέπω,βλέπω μια καθημερινή γυναίκα
Νομίζω ο κατάλληλος να πει ποιά είναι η καλύτερη ,Ράνια ή Ολγα,είναι ο συναγωνιστής argyrotoxos.η Ρανια φαινεται πιο ψηλη απο την Ολγα
δυσκολη επιλογη μεταξυ των δυο Μιλφ
Λογικό είναι.συριζαία.... τώρα δικαιώνεται ο Γρηγόρης!
πρέπει να πέρασε πολλά ο τύποςΛογικό είναι.
Δράμα ε?πρέπει να πέρασε πολλά ο τύπος
Απλά αδιάφορηΚαι καθημερινή να είναι ,όπως λες, είναι άσχημη?
Ναι ρε... Υπεροψία το σαπακη,είπαμεεμενα μ αρεσε εξωτερικα,λόγο χαμογελου και λόγο βυζομπαλου,αλλα με την υπεροψια και το κολοχαρακτηρα που εχει μονο για bukkake
Καλή και λογική χωρίς κομματικές έντονες γραμμές.
Σε ποια χώρα ζεις;εγώ όπως την βλέπω,βλέπω μια καθημερινή γυναίκα
Σουηδία ή είναι πολύ νεαρος .Δεν εξηγείται αλλιώς.Σε ποια χώρα ζεις;
Μπορεί να είναι Αθήνα αλλά ανάμεσα σε Εκάλη και Ψυχικό.Εκει το δέχομαι...Σουηδία ή είναι πολύ νεαρος .Δεν εξηγείται αλλιώς.
Εντάξει.Υπάρχουν και αυτά που λέει.Αλλά η Θρασκιά δεν έχει συνηθισμένη ομορφιά.Αλλά λογικό να μην αρέσει σε όλους ή σε πολλούς.Μπορεί να είναι Αθήνα αλλά ανάμεσα σε Εκάλη και Ψυχικό.Εκει το δέχομαι...
Αλλού όμως ...το τραβάει το πειραγμα.