Νέα

Ραφήνα: Πείραξαν την κοπέλα του, τους ζήτησε τον λόγο και τον έδειραν μέχρι θανάτου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα msakis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 267
  • Εμφανίσεις 20K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

John_Savvidis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2022
Like
1.909
Πόντοι
201
Μπα, τι βλέπω; Έλληνας ένας εκ των συλληφθέντων για το φόνο.
Τζάμπα όλο το δηλητήριο που ξέρασαν τα χρυσαύγουλα του μπου για τους Αλβανούς;
Και οι 4 ήταν Αλβανοί ο ένας από τους δύο συλληφθέντες απλά έχει πάρει ελληνική ταυτότητα. Έχουν φάει dox στα σάιτ τα ονόματά τους και τα προφίλ τους στο φβ όπου μπορείς να διαπιστώσεις και μόνος σου την καταγωγή τους.

orgasmikos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2019
Like
1.708
Πόντοι
216
Εχεις κάποια πηγή για το "μετρήσιμο" γεγονός η απλά μας λες την άποψη σου?

Σε τι ποσοστό οι ελληνικές φυλακές έχουν αλλοδαπούς κρατούμενους;

Πως σχετίζεται ο αριθμός αυτό με τον πληθυσμό των αλλοδαπών στην χώρα;

Τέλος από τους κρατούμενους αυτούς ποιοι έχουν κάνει τα πιο σκληρά εγκλήματα;

John_Savvidis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2022
Like
1.909
Πόντοι
201
όταν σε πιέζει μια κοινωνία μαζεύεις απωθυμένα...όταν σε κοιτά η πλειοψηφία με μισό μάτι γίνεσαι επικίνδυνος...όταν η κοινωνία δεν σου δίνει ή εσύ δεν βρίσκεις διεξόδους επιτυχίας έστω και σε μικρά θέματα γίνεσαι κινούμενη βόμβα για τους γύρω σου......Θέλετε ασφάλεια? αποδεχτείτε τους γύρω ....Θέλετε να προστατευτείτε ? φύγετε απ τις πόλεις...κοκ....
Υγ. ο θεσμός του γάμου φθίνει και σβήνει,,,,με τα παιδιά που μένουν ορφανά και κουβαλάνε απωθυμένα τι θα κάνουμε ?
Δεν ισχύει κάτι τέτοιο τυπε, όσο πιο πολύ ανεκτικός είσαι τόσο αποθρασυνονται μερικοί. Δες το παράδειγμα της Σουηδίας. Ρατσισμός κυριολεκτικά κοντά στο 0% και ολόκληρες πόλεις γκέτο από μουσουλμάνους δες Μάλμε.

Επίσης το να φύγει κάποιος από την πόλη του επειδή δεν μπορούν να προσαρμοστούν οι μετανάστες κάνω ότι δεν το είδα.

John_Savvidis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2022
Like
1.909
Πόντοι
201
Λοιπόν πάμε να πούμε μερικά πράγματα γιατί πολλοί από ότι βλέπω μπερδευστε.

Η αντιστοίχιση είναι 45-55% (αλλοδαποί και ημεδαποί αντίστοιχα). Τώρα συγκράτησε τα εξής:

1) οι αλλοδαποί δεν ξεπερνούν το 20% των κατοίκων στην χώρα (και πολύ λέω).
2) εκ των ημεδαπών όπως έλεγε η αναφορά από τον αρχηγό της ΕΛΑΣ το 2019, κάπου το 55-65% γίνεται από Γύφτους (ρομά τους αποκαλεί αλλά είναι της φυλής των Γύφτων. Ρομά μόνο στην Ρουμανία και Γαλλία).
3) Στους ημεδαπούς με ΑΔΤ υπάρχουν και ένα ποσοστό πολιτογραφημένων που αποτελούν κάπου το 4-7%.

Άρα ΕΠΙ ΣΥΝΟΛΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ έχεις 45% περίπου αλλοδαπούς, άλλο ένα 25% - 30% περίπου από Γύφτους και στο τέλος έχεις και πολιτογραφημένους που είναι κάπου στο 2-3%... συνολικά δηλαδή ΕΠΙ ΣΥΝΟΛΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ξαναλέω , είναι 70-77% εγκλημάτων που έχουν διαπραχθεί από ξένους και κοινωνικές ομάδες με έφεση στο έγκλημα.

Αυτά είναι facts δεν είναι η γνώμη μου.

Ορίστε και η πηγή από την ίδια την ελληνική αστυνομία.

Makedonas1971

Σεβαστός
Εγγρ.
12 Ιουν 2018
Κριτικές
9
Like
8.268
Πόντοι
2.036
ειναι επιβεβαιωμενο οτι ηταν κωλομπαρο?δε νομιζω.... :confused: :confused:

τοτε πως πηγε εκει με την κοπελα του? οποτε εχει τυχει να παω σε κωλομπαρο,με υποδεχονται με τιμες ηρωων τα κοριτσια...

πολλες φορες εχω κανει και πασες με αλλους θαμωνες ...αλληλεγγυη πανω απ' ολα.... :confused: :confused:

αν ειναι ποτε δυνατον να μαλωνεις σε τετοιο μαγαζι :undecided:
Φιλαράκι μου καλό, από τις τρεις και μετά, δεν είναι για όλους η νύχτα...

Makedonas1971

Σεβαστός
Εγγρ.
12 Ιουν 2018
Κριτικές
9
Like
8.268
Πόντοι
2.036
Και οι 4 ήταν Αλβανοί ο ένας από τους δύο συλληφθέντες απλά έχει πάρει ελληνική ταυτότητα. Έχουν φάει dox στα σάιτ τα ονόματά τους και τα προφίλ τους στο φβ όπου μπορείς να διαπιστώσεις και μόνος σου την καταγωγή τους.
Μόλις περάσουνε την "στέγη του Θεού", θα ανακαλύψουν ότι η καύλα για αντρικά κωλαράκια περισσεύει...

macchiato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2021
Like
2.947
Πόντοι
456
Μαλακεσ ειναι αυτοι που την κανουν εξωτερικο ;; Τον πουλο μαγκεσ οσοι μπορειτε αφηστε το Ελλαδισταν με πακια αλμπανια και χιλιαδυο γκουμασια ξοφλημενη χωρα με το αναλογο επιπεδο οι πλεονοτητα των κατοικων. Δεν αξιζει να προσφερεισ τιποτα πλεον

εχω 3 κολλητους Γερμανια...
ο ενας συντομα τελειωνει την ειδικοτητα γυναικολογου ,ο αλλος χημικος μηχανικος,ο αλλος αρχιτεκτονας...
καθε φορα που ερχονται Ελλαδα και τους παρακαλω να βγουμε,με κοιτανε περιεργα και υποτιμητικα.. :confused: :confused: :confused:

δεν καταδεχονται να πανε ουτε για ποτο, με τοση λουμπεναρια που εχουμε γεμισει.... :confused: :confused: :confused:
το παραδοξο βεβαια ειναι οτι ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ να πανε γηπεδο,παρολο που οσο ηταν Ελλαδα,δεν ηξεραν καν ποιες μερες παιζουμε αγωνες..
εδω φτασαμε,να προτιμουν γηπεδο παρα νυχτερινη εξοδο ....

επειτα,κλεινουν απευθειας πολυημερες διακοπες με ιστιοπλοικα σε νησια ...:undecided::undecided:
και φυσικα τις περισσοτερες φορες αδυνατω οικονομικα να τους ακολουθησω !

το μοναδικο καλο ειναι οτι, απο τοτε που εφυγαν, αρχισα να δουλευω 100% μονος μου στο θεμα των μουνιων και γνωριζω ευκολα παντου...το επικοινωνιακο το ειχα μεν απο παλια,αλλα πλεον το εξελιξα....διοτι οι παρεες που εχω ΤΩΡΑ ειναι αρκετα εως πολυ ακυρες,οποτε δε βγαινω τακτικα μαζι τους γιατι ειναι πουθεναδες(αν και εμπιστα ατομα).

οτι μουνι εχω γνωρισει την τελευταια 5ετια,το εχω γνωρισει εκτος βραδινης ζωνης(για να επιστρεψουμε λιγο στο μοτιβο του φορουμ:cool2:)

Makedonas1971

Σεβαστός
Εγγρ.
12 Ιουν 2018
Κριτικές
9
Like
8.268
Πόντοι
2.036
Σε τι ποσοστό οι ελληνικές φυλακές έχουν αλλοδαπούς κρατούμενους;

Πως σχετίζεται ο αριθμός αυτό με τον πληθυσμό των αλλοδαπών στην χώρα;

Τέλος από τους κρατούμενους αυτούς ποιοι έχουν κάνει τα πιο σκληρά εγκλήματα;
Θα σου πω μόνον ότι το 95% των εγκλείστων για βιασμό, είναι αλλοδαποί...

• Like
Αντιδράσεις: j 1973

macchiato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2021
Like
2.947
Πόντοι
456
Φιλαράκι μου καλό, από τις τρεις και μετά, δεν είναι για όλους η νύχτα...

αν δεν εχεις λιγο σταρχιδισμο,σιγουρα οχι....:confused:

πολλες οι αφορμες....αλλα να πειραξουν την κοπελα σου, μπροστα στα ματια σου?

αν πηγε σε κωλομπαρο με την κοπελα του,κακως επραξε...

Makedonas1971

Σεβαστός
Εγγρ.
12 Ιουν 2018
Κριτικές
9
Like
8.268
Πόντοι
2.036
αν δεν εχεις λιγο σταρχιδισμο,σιγουρα οχι....:confused:

πολλες οι αφορμες....αλλα να πειραξουν την κοπελα σου, μπροστα στα ματια σου?

αν πηγε σε κωλομπαρο με την κοπελα του,κακως επραξε...
Κάτι σου είπα. Δεν είναι για όλους η νύχτα πλέον...

chris drs

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Απρ 2009
Κριτικές
30
Like
21.352
Πόντοι
8.815
το κομπλεξ σε "καρφωνει" τυπε... :confused: :confused:

ναι, μου εφαγαν τρεις γκομενες ,δυο ντοματες και μια τυροκαυτερη:jerking:

το τζατζικι τους το κερασα εγω:grin:

:):):):)
Κομπλεξ εγω? Μαλιστα,εγινε φιλε. Οσοι δεν συμφωνουν μαζι σου ειναι αλβανοι. Κατι σαν τα Συριζωα,οποιος δεν ειναι συριζωο, ειναι φασιστας. Ασε ξερουμε.

Jimmy Gang

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2022
Like
516
Πόντοι
96
Δεν είναι όλοι οι Αλβανοί έτσι, 18 είμαι και έχω μεγαλώσει με αυτούς, στην εποχή που ζούμε παντού υπερισχύουν οι ψευτομαγκες δυστυχώς, ανεξάρτητα από την εθνικότητα, αλλά ξέρω και πολύ καλά παιδιά και Αλβανούς δεύτερης γενιάς που αισθάνονται Έλληνες, απλά τα περισσότερα άτομα στην ηλικία μου είναι καγκουρες και τύποι της νύχτας και έχουν και σιδερογροθιες πολλοί από αυτούς και κάτι άλλα παρόμοια, τα έχω δει και ο ίδιος από γνωστούς μου δυστυχώς, και δεν είναι Αλβανοί όλοι το κάνουνε πλέον. Πίστεψε με τα ζω καθημερινά, όντως είναι περίεργα τα πράγματα, να προσέχετε

Εγγρ.
23 Δεκ 2021
Like
1
Πόντοι
0
Λοιπόν πάμε να πούμε μερικά πράγματα γιατί πολλοί από ότι βλέπω μπερδευστε.

Η αντιστοίχιση είναι 45-55% (αλλοδαποί και ημεδαποί αντίστοιχα). Τώρα συγκράτησε τα εξής:

1) οι αλλοδαποί δεν ξεπερνούν το 20% των κατοίκων στην χώρα (και πολύ λέω).
2) εκ των ημεδαπών όπως έλεγε η αναφορά από τον αρχηγό της ΕΛΑΣ το 2019, κάπου το 55-65% γίνεται από Γύφτους (ρομά τους αποκαλεί αλλά είναι της φυλής των Γύφτων. Ρομά μόνο στην Ρουμανία και Γαλλία).
3) Στους ημεδαπούς με ΑΔΤ υπάρχουν και ένα ποσοστό πολιτογραφημένων που αποτελούν κάπου το 4-7%.

Άρα ΕΠΙ ΣΥΝΟΛΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ έχεις 45% περίπου αλλοδαπούς, άλλο ένα 25% - 30% περίπου από Γύφτους και στο τέλος έχεις και πολιτογραφημένους που είναι κάπου στο 2-3%... συνολικά δηλαδή ΕΠΙ ΣΥΝΟΛΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ξαναλέω , είναι 70-77% εγκλημάτων που έχουν διαπραχθεί από ξένους και κοινωνικές ομάδες με έφεση στο έγκλημα.

Αυτά είναι facts δεν είναι η γνώμη μου.

Ορίστε και η πηγή από την ίδια την ελληνική αστυνομία.

σωστος φιλε ετσι είναι οπως τα λες περιπου 6 στους 10 κρατουμενους ειναι αλλοδαποι ειναι ολοφανερο οτι προκαλουν σχεδον την πλειοψηφία των αδικημάτων στην κοινωνία!παντως σαν γενικη παρατηρηση ολα τα παραβατικα στοιχεια(αλβανοι-πακιστανοι-αφρικανοι-ελληνες κλπ) έχουν μαζι τους τον νομο και την πολιτεια,ειναι αδιανοητο να αφηνουν να κυκλοφορει ελευερη τοση σαβουρα και να κανουν οτι γουσταρουν...ολοι ξερουμε φιλους αστυνομικους που μας λενε οτι εμεις τους πιανουμε και οι δικαστες τους αμολανε!

macchiato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2021
Like
2.947
Πόντοι
456
Κομπλεξ εγω? Μαλιστα,εγινε φιλε. Οσοι δεν συμφωνουν μαζι σου ειναι αλβανοι. Κατι σαν τα Συριζωα,οποιος δεν ειναι συριζωο, ειναι φασιστας. Ασε ξερουμε.

οχι ,θα τα λες σωστα. οσοι δε συμφωνουν μαζι σου ,ειναι ρατσιστες με τους Αλβανους..! :confused:

αρα και Ελληνας να εισαι,το κομπλεξ παραμενει ιδιο:undecided:

προσπαθεις να αποδομησεις τα επιχειρηματα μου με φληναφηματα νηπιαγωγειου,
τη στιγμη που εχουμε ακομη εναν ειδεχθη φονο απο τους τηγανοκεφαλους :confused:

eto-vrekis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2021
Like
537
Πόντοι
290
Αυτα θα σταματησουν μονο οταν η ποινη για φονο θα φτασει τα 25 χρονια. Οταν θα ξερουν οτι θα τα κανουν ενα προς ενα, εκει θα δουμε μετα αν θα εχουν τα αρχιδια να αγοραζουν σιδερογροθιες και μαλιστα να τις χρισημοποιουνε.

Jimmy Gang

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2022
Like
516
Πόντοι
96
Αυτα θα σταματησουν μονο οταν η ποινη για φονο θα φτασει τα 25 χρονια. Οταν θα ξερουν οτι θα τα κανουν ενα προς ενα, εκει θα δουμε μετα αν θα εχουν τα αρχιδια να αγοραζουν σιδερογροθιες και μαλιστα να τις χρισημοποιουνε.
Εγώ προσωπικά είμαι υπέρ της θανατικής ποινής

chris drs

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Απρ 2009
Κριτικές
30
Like
21.352
Πόντοι
8.815
οχι ,θα τα λες σωστα. οσοι δε συμφωνουν μαζι σου ,ειναι ρατσιστες με τους Αλβανους..! :confused:

αρα και Ελληνας να εισαι,το κομπλεξ παραμενει ιδιο:undecided:

προσπαθεις να αποδομησεις τα επιχειρηματα μου με φληναφηματα νηπιαγωγειου,
τη στιγμη που εχουμε ακομη εναν ειδεχθη φονο απο τους τηγανοκεφαλους :confused:
Δεν αναφερα πουθενα τη λεξη ρατσιστης μιας και δεν τη χρησιμοποιω,αυτες οι λεξεις ειναι για αριστερους ζαβλακες δικαιωματιστες. Σιγα τις μαλακιες που ειπες και τα βαφτισες επιχειρηματα. Με τη λογικη απλα μιλαω οτι δεν μπορουν ολοι οι αλβανοι να ειναι εν δυναμει δολοφονοι. Τωρα απο 'κει και περα στ'αρχιδια μου,δε θα κανω και τον προστατη των αλβανων.

macchiato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2021
Like
2.947
Πόντοι
456
Δεν αναφερα πουθενα τη λεξη ρατσιστης μιας και δεν τη χρησιμοποιω,αυτες οι λεξεις ειναι για αριστερους ζαβλακες δικαιωματιστες. Σιγα τις μαλακιες που ειπες και τα βαφτισες επιχειρηματα. Με τη λογικη απλα μιλαω οτι δεν μπορουν ολοι οι αλβανοι να ειναι εν δυναμει δολοφονοι. Τωρα απο 'κει και περα στ'αρχιδια μου,δε θα κανω και τον προστατη των αλβανων.

βλαμμενος εισαι τυπε? :confused: :confused:

δεν το ειπες,αλλα το υπονοησες και το υπονοεις και σε αυτο το μηνυμα ,

γραφοντας οτι θεωρω ολους τους Αλβανους εν δυναμει δολοφονους.

πραγματικα σε γραφω στα αρχιδια μου,ακομα και αν το νομιζεις.

χερι που πειραζει Ελληνα-Ελληνιδα μεσα στην Ελλαδα ειναι ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟ και παρτο οπως θελεις.

καλο απογευμα :confused: :confused: :confused: :confused:

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Προδιαγεγραμμενο ο,τι εγινε. Τον παραμορφωσαν λενε οι δικοι του. Οι γιατροι τους ενημερωσαν οτι δεν υπηρχε περιπτωση να συνελθει, ετσι κι αλλιως. Και αν δεν τον σκοτωναν, θα τον χτυπουσαν ασχημα ετσι οπως ειχαν στησει καρτερι. Τραγικο. Σε μια ευνομουμενη Πολιτεια θα πλακωνε απο πριν η αστυνομια, αν ειχε ειδοποιηθει και θα το εληγε εν τη γεννεσει. Το πιο πιθανο ειναι αν καποιος επαιρνε την αστυνομια ΑΠΟ ΠΡΙΝ, δεν θα ασχολιοταν καν.
Αποδειξη; Στην Εθνικη οδο Πατρων-Κορινθου στο υψος του Ζευγολατιου, οδηγος φορτηγου ειπε οτι του πεταξαν πετρα Ρομα της περιοχης και του εσπασαν το παμπριζ. Ηταν υποψιασμενος γιατι τον ειχε ενημερωσει συναδελφος του οτι εκει ειναι επικινδυνα και ακινητοποιησε το οχημα. Οι αρχες λενε οτι εκει ακριβως εχουν γινει 4 παρομοια περιστατικα. Ο οδηγος αγανακτισμενος ειπε <Κατι δεν κανει σωστα η Πολιτεια. Ουτε η αστυνομια, αδιαφορια. > Και η αστυνομια του ειπε μπορει να καταθεσει μηνυση. Χωρις τη μηνυση, η αστυνομια δεν μπορουσε να επιληφθει απο πριν; Αφου γνωριζε.
Η ατιμωρισια αυτα φερνει.

Τελευταία τροποποίηση:

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom