τυπε στην αρχη παντα προσπαθω να ειμαι ευγενικος γιατι εχω φουλ παρεξηγησιμη φυσιογνωμια και προδιαθετω τους αγνωστους αρνητικα.
μαγνητιζω αρνητικες καταστασεις γενικα. αρκετοι με θεωρουν αληταρα
αν δεν ημουν και λιγο ευγενικος,πιστεψε με, θα ειχα πολλους μπελαδες στο παλμαρε μου. ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ ομως.
ατομα που σηκωναν red flag απευθειας για χαστουκια. χωρις πολλα πολλα.
ωρες ωρες σκεφτομαι τι λουκι τραβανε οι αστυνομικοι
επισης συχνα ακουω τη φραση - ιδιως απο κοπελες- "καπου σ ΄εχουμε ξαναδει εσενα,καπου σε ξερουμε","φαινεσαι ατομο της πιατσας " ,το αστειο ειναι οτι οι κοπελες καβλωνουν με αυτο ,φαντασιωνονται οτι ειμαι κανενας μαφιοζος να πουμε
η οτι τουλαχιστον εχω δουλεψει στη νυχτα και παει λεγοντας.
αυτες τις φρασεις μου τις εχουν πει διαφορετικα ατομα , απο Θεσσαλονικη μεχρι και Πελοποννησο που κατεβαινω τακτικα.
δε σου κανω πλακα. ειδικα στο Γυθειο μια κοπελα αρχισε να μου λεει ποσο πολυ της θυμιζω καποιον και της λεω "μηπως ειμαι ο χαμενος σου αδερφος ?" και αυτη ξεκαρδιστηκε μετα
στην προκειμενη βεβαια ,η συγκεκριμενη επειδη ηταν και λιγο γεματουλα,προφανως ψαχνοταν για γνωριμια ,γι αυτο μου το ειπε πιστευω.
περαν τουτου,επειδη κουβεντα στην κoυβεντα συνηθως ξερω οτι θα χασω την υπομονη μου και θα αναψει καποιου ειδους σπιθα,δινω τοπο στην οργη και απλως κοιταω να περνω καλα. αυτην την τακτικη την εξασκησα σε βαθμο αριστειας στο στρατο!
....αφου αντεξα στον Εβρο πανω απο 5 μηνες με προβληματικους χαρακτηρες ,
...αφου δεν περασα καποιο στρατοδικειο ΕΝΩ σχεδον καθημερινα η κακη μου η τυχη μου χαριζε απλοχερα αφορμες,ειτε με ημιτρελα βλαχοστελεχη ειτε με κομπλεξικα συφανταρα αγνωστου προελευσης ,
....αφου λοιπον βγηκα αλωβητος με λευκοτατο ποινικο μητρωο απο τετοιο μπουρδελο,
...αφου μεχρι σημερα με αναπολουν κατι τετοιοι ημιτρελοι, λαμβανοντας μηνυματα απο επαφες που κρατησα φευγοντας,
ε τυπε δεν ανησυχω για τιποτα απο εδω και περα και , πιστεψε με, δε θα χαραμισω την ελευθερια μου για κανεναν μπαγλαμα "δια ασημαντον αφορμην".
τελος, θεωρω ΑΝΙΕΡΟ να τη χωθεις σε καποιον που συνοδευει κοπελα,οσο μαλακας και να ειναι.
ειναι τελειως unfair....στην τελικη εγω ειχα και αλλον εναν για καλυψη , σε περιπτωση στραβης. αυτος στην ουσια ηταν μονος.
δε με νοιαζει να πειθω μαλακες,ουτε να τους ...συμμορφωνω με καθε τιμημα. δεν ειναι αυτος ο ρολος μου. προχωρω παρακατω.