Νέα

Ραφήνα: Πείραξαν την κοπέλα του, τους ζήτησε τον λόγο και τον έδειραν μέχρι θανάτου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα msakis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 267
  • Εμφανίσεις 20K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

maradona7

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
15 Ιουν 2022
Κριτικές
148
Like
11.994
Πόντοι
30.733
δεν θα προλαβει να νυχτωσει

θα γινει γενοκτονια στα φαναρια με το που αναψει πρασινο και ο πισω σου πατησει την κορνα στο 0,00001 μιλισεκοντ :2funny:
Δε θα υπαρχει νυχτερινο μαγαζι να κλεινει ταμειο χωρις να μαζευει πτωματα . Ολα θα συνεργαζονται με γραφεια κηδειων .

Καλα ασε το δρομο εκει το πιστολιδι θα ναι δεδομενο , δεν εχω βγει ποτε χωρις να δω τσακωμο . Θα υπαρχει και ειδικη θηκη να βαζεις το οπλο διπλα απο το κασετοφωνο , θα χρυσοπουλαει

Δουλευα πολλα χρονια νυχτα και απειρες φορες με ρωταγανε που μπορουμε να βρουμε κανα οπλο κατι φατσες περιεργες . Τους ελεγα διπλα στα σαλαμια στο σουπερμαρκετ . Δε φανταζεσαι ποσοι επιδοξοι καουμποηδες υπαρχουν

Εγγρ.
20 Μαΐ 2022
Like
776
Πόντοι
81

Ραφήνα: Τον σκότωσαν για ένα σκούντημα στην τουαλέτα

Για ένα σκούντημα στην τουαλέτα νυχτερινού κέντρου, τα ξημερώματα της Κυριακής 26 Ιουνίου, στην περιοχή της Ραφήνας, φαίνεται ότι Για ένα σκούντημα στην τουαλέτα νυχτερινού κέντρου, τα ξημερώματα της Κυριακής 26 Ιουνίου, στην περιοχή της Ραφήνας, φαίνεται ότι ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου ένας 42χρονος, ένας 42χρονος, από δύο 24χρονους που συνελήφθησαν το πρωί της Δευτέρας κατηγορούμενοι για ανθρωποκτονία.
Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, οι δύο συλληφθέντες ισχυρίστηκαν ότι τσακώθηκαν με το θύμα για ένα σκούντημα και ένα άγριο βλέμμα, που αντάλλαξαν, στην αναμονή για την τουαλέτα του κέντρου.

Στη συνέχεια, οι δύο κατηγορούμενοι τον περίμεναν έξω από το μαγαζί και μόλις τον είδαν να βγαίνει του επιτέθηκαν και άρχισαν να τον ξυλοκοπούν άγρια, ενώ ο ένας από τους δύο φέρεται να χρησιμοποίησε σιδερογροθιά.
Οι δύο 24χρονοι πρόκειται να οδηγηθούν στον εισαγγελέα το απόγευμα.

Οι 5 έγιναν 3, διάβαζα εχθές και σήμερα έγιναν 2... :coffee:
Και από του πείραξαν τη κοπέλα έγινε σκούντημα στην τουαλέτα και έχει ο θεός... :bounce:

Dsar263

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Αυγ 2021
Κριτικές
39
Like
11.020
Πόντοι
3.436
προσωπικα ,αν πειραζαν ποτε αναιτια εμενα και την γκομενα μου,χαλαλι να γινομουν στις ορεξεις του χαρου.

αλλα θα επαιρνα και κανα- δυο μαζι μου. απλα τα πραματα :confused: :confused: :confused:

τα επομενα ζωα που θα διανοοουνταν να κανουν κατι αντιστοιχο μελλοντικα,θα το σκεφτονταν διπλα και τριπλα.
Συμφωνω απολυτα φιλε μου και γω ακριβως με τον ιδιο τροπο σκεφτομαι.....να συμπληρωσω τα εξης:

Με ολο τον σεβασμο στον νεκρο και εκφραζοντας την συμπαρασταση προς τους οικιους του:

--Το θυμα ειχε φτασει 42 χρονων και "υποτιθεται" ειχε καποια πειρα σε αυτα τα θεματα....δυστυχως ομως επραξε σαν οργισμενος και απειρος 20χρονος....γιατι να παρεις το ρισκο να βγεις με την κοπελα σου σε ενα μαγαζι τρυπα μεχρι τις 3 τα ξημερωματα ενω ξερεις οτι εκει πιθανοτατα μαζευονται διαφοροι τηγανοκεφαλοι (τους οποιους μαλλον τους ξερεις καιρο) που ψαχνονται για μανουρα....μηπως τελικα ψαχνοσουν και εσυ???(για φιγουρα στην γκομενα, γιατι εισαι και συ σαν και αυτους ισως.... γιατι... γιατι....) αλλα εστω...ας υποθεσουμε οτι αθελα του χωρις να γνωριζει τους κινδυνους βρεθηκε στο συγκεκριμενο μερος....

- Πας λοιπον και κανεις τσαμπουκα ή εστω οτι ανταποδιδεις το τσαμπουκα που δεχτηκες για το ποιος θα παρει πρωτος σειρα στη τουαλετα (αν ειναι δυνατον αστεια πραματα) με εναν απο τους τηγανοκεφαλους ενω ηδη εχεις παρει το ρισκο να φερεις την κοπελα σου σε ενα τετοιο μερος ..........επειτα σας χωριζει το προσωπικο του μαγαζιου.....

Αυτο ηταν..... εχεις πλεον κανει δυο θα ελεγα κρισιμα λαθη για την ηλικια και την εμπειρια σου....εχεις περασει την διαχωριστικη γραμμη!! Ε φροντισε να εισαι ετοιμος λοιπον για ολα και αν χρειαστει να παλεψεις μεχρι θανατου και να παρεις μαζι σου τουλαχιστον εναν απο αυτους....δε γινεται να φευγεις χαλαρος απο το μαγαζι χωρις να υποψιαζεσαι οτι τα τηγανια σου την εχουν στημενη απ εξω....δεν γινεται!! Βγαινεις εξω προσεχτικα Βημα Βημα...τοιχο τοιχο και τα ματια δεκατεσσερα... και ετοιμος για μαχη ή και για τρεξιμο διαφυγη (αν και δυσκολο αφου συνοδευεις κοπελα) .... Γνωμη μου ειναι οτι επειδη ηταν και ο ξαδερφος μαζι του ισως ειχε μια λανθασμενη αισθηση ασφαλειας...παρεπιπτοντως για τον ξαδερφο του....ωραιος εισαι ρε φιλε...εβλεπες το αιμα σου το συγγενικο να τον χτυπανε μπροστα σου και συ δεν εκανες τιποτα ρε!!!! αραγε θα κοιμασαι ησυχος τα βραδια για την υπολοιπη ζωη σου???και μην μου πει κανεις οτι ηταν πολλοι οι αλλοι και και και....εχω δυο ξαδερφους 25 και 28 χρονων εαν τους κοπαναγαν ετσι μπροστα μου δε μπα να ηταν 100 ατομα θα αρπαζα οτι εβρισκα μπροστα μου και θα εσπαγα κρανια χωρις να σκεφτομουν αν θα πεθανα μετα ή αν θα πηγαινα φυλακη ή....ή...ή.....

maradona7

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
15 Ιουν 2022
Κριτικές
148
Like
11.994
Πόντοι
30.733
δεν θα προλαβει να νυχτωσει

θα γινει γενοκτονια στα φαναρια με το που αναψει πρασινο και ο πισω
Ακομα θυμαμαι ενας πιτσιρικας μαγκακος που με ρωτησε ενα βραδυ που μπορει να βρει κανα οπλο με σιγαστηρα . Του λεω γελωντας "και τι να το κανεις ρε" και μου λεει να μωρε για το δρομο κατω απο το καθισμα να υπαρχει και οταν ειμαι με τη γκομενα . Να χεις καποτες μαζι σου οταν εισαι με τη γκομενα και ενα 2ο κινητο για τις αλλες γκομενες , τιποτα αλλο δε χρειαζεσαι του απαντησα

leon23

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Like
1.864
Πόντοι
216
Μάγκες οι Αλβανοί έχουν πάρει όλο το χρήμα που κυκλοφορεί στην Ελλάδα τις τελευταίες 3 δεκαετίες. Όποιος Αλβανός έχει έρθει στην επιχείρηση μου πάντα πληρώνει μετρητά και πάντα έχει στην τσέπη τούβλα. Ούτε παζάρια ούτε τίποτα.

Αν πας στην Αλβανία σε πολιτισμένα μέρη μια χαρά είναι ο κόσμος και συμπαθούν τους Έλληνες. Όλοι αυτοί που ήρθαν όταν άνοιξαν τα σύνορα ούτε στην Αλβανία τους ήθελαν ούτε πουθενά. Πέρασε το κάθε κατακάθι των Βαλκανίων στο Ελλαδισταν και μας έκαναν τον κώλο σουρωτηρι. Πλέον έχουν ριζωθει καλά στην οικονομία και στο ελληνικό σύστημα. Ένα μεγάλο μέρος του μαύρου χρήματος το διαχειριζόνται Αλβανοί και ένα μεγάλος μέρος του πλούτου της Ελλάδος έχει πάει στην Αλβανία.

Αυτό που θυμάμαι από την παιδική μου ηλικία είναι ότι ξαφνικά μέσα σε λίγα χρονια οι αλάνες που παίζαμε είχαν γεμίσει Αλβανακια και έβλεπες από τότε το μίσος που είχαν μέσα τους .

Σε λίγα χρόνια που θα μεγαλώσουν τα μικρά παιδάκια των φανατισμένων Ισλαμιστών κατοίκων στο κέντρο της Αθήνας και θα κάνουν επιθέσεις αυτοκτονίας και ότι άλλο τους προστάζει η θρησκεία τους θα κλαίμε με μαύρο δάκρυ !!!

• Like
Αντιδράσεις: j 1973
Εγγρ.
20 Μαΐ 2022
Like
776
Πόντοι
81
Συμφωνω απολυτα φιλε μου και γω ακριβως με τον ιδιο τροπο σκεφτομαι.....να συμπληρωσω τα εξης:

Με ολο τον σεβασμο στον νεκρο και εκφραζοντας την συμπαρασταση προς τους οικιους του:

--Το θυμα ειχε φτασει 42 χρονων και "υποτιθεται" ειχε καποια πειρα σε αυτα τα θεματα....δυστυχως ομως επραξε σαν οργισμενος και απειρος 20χρονος....γιατι να παρεις το ρισκο να βγεις με την κοπελα σου σε ενα μαγαζι τρυπα μεχρι τις 3 τα ξημερωματα ενω ξερεις οτι εκει πιθανοτατα μαζευονται διαφοροι τηγανοκεφαλοι (τους οποιους μαλλον τους ξερεις καιρο) που ψαχνονται για μανουρα....μηπως τελικα ψαχνοσουν και εσυ???(για φιγουρα στην γκομενα, γιατι εισαι και συ σαν και αυτους ισως.... γιατι... γιατι....) αλλα εστω...ας υποθεσουμε οτι αθελα του χωρις να γνωριζει τους κινδυνους βρεθηκε στο συγκεκριμενο μερος....

- Πας λοιπον και κανεις τσαμπουκα ή εστω οτι ανταποδιδεις το τσαμπουκα που δεχτηκες για το ποιος θα παρει πρωτος σειρα στη τουαλετα (αν ειναι δυνατον αστεια πραματα) με εναν απο τους τηγανοκεφαλους ενω ηδη εχεις παρει το ρισκο να φερεις την κοπελα σου σε ενα τετοιο μερος ..........επειτα σας χωριζει το προσωπικο του μαγαζιου.....

Αυτο ηταν..... εχεις πλεον κανει δυο θα ελεγα κρισιμα λαθη για την ηλικια και την εμπειρια σου....εχεις περασει την διαχωριστικη γραμμη!! Ε φροντισε να εισαι ετοιμος λοιπον για ολα και αν χρειαστει να παλεψεις μεχρι θανατου και να παρεις μαζι σου τουλαχιστον εναν απο αυτους....δε γινεται να φευγεις χαλαρος απο το μαγαζι χωρις να υποψιαζεσαι οτι τα τηγανια σου την εχουν στημενη απ εξω....δεν γινεται!! Βγαινεις εξω προσεχτικα Βημα Βημα...τοιχο τοιχο και τα ματια δεκατεσσερα... και ετοιμος για μαχη ή και για τρεξιμο διαφυγη (αν και δυσκολο αφου συνοδευεις κοπελα) .... Γνωμη μου ειναι οτι επειδη ηταν και ο ξαδερφος μαζι του ισως ειχε μια λανθασμενη αισθηση ασφαλειας...παρεπιπτοντως για τον ξαδερφο του....ωραιος εισαι ρε φιλε...εβλεπες το αιμα σου το συγγενικο να τον χτυπανε μπροστα σου και συ δεν εκανες τιποτα ρε!!!! αραγε θα κοιμασαι ησυχος τα βραδια για την υπολοιπη ζωη σου???και μην μου πει κανεις οτι ηταν πολλοι οι αλλοι και και και....εχω δυο ξαδερφους 25 και 28 χρονων εαν τους κοπαναγαν ετσι μπροστα μου δε μπα να ηταν 100 ατομα θα αρπαζα οτι εβρισκα μπροστα μου και θα εσπαγα κρανια χωρις να σκεφτομουν αν θα πεθανα μετα ή αν θα πηγαινα φυλακη ή....ή...ή.....
Απλά να προσθέσω, αν κάνεις μανούρα με έναν Αλβανό η γύφτο και δεν ξέρεις ότι αυτός θα φέρει άλλους 30 μετά, το λιγότερο είσαι κόπανος.... :hi:

Τελευταία τροποποίηση:

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.547
Πόντοι
1.706
τυποι Λακωνες μου εχουν πει οτι εχω φυσιογνωμικα χαρακτηριστικα που φερνουν σε Μανιατη να πουμε.. :confused:
τωρα το τι ακριβως εννοουν, δεν καταλαβαινω....χαχα
διατηρω αριστες σχεσεις παντως. αν δε γεννιομουν Θεσσαλονικη,θα γουσταρα φουλ να μενω εκει.

ευλογημενος τοπος,ευλογημενο κλιμα και ψαγμενες τουριστριες ολο το χρονο.
για ορειβασια και πεζοπορια στον Ταυγετο το χειμωνα και για καταδυσεις τα καλοκαιρια κατω στη Μανη:sunglasses:
αν ημουν Αθηναιος,σιγα μην πηγαινα στις βρωμοΚυκλαδες τα καλοκαιρια.
θα προτιμουσα Πελοποννησο και περιξ ,νησια ΑργοΣαρωνικου μεχρι τερμα κατω, Κυθηρα και Ελαφονησο!
Κι εμενα μου αρεσε πολυ, κυριως η καλαματα.
Σε λάθος τόπο γεννηθηκαμε.

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.816
Πόντοι
6.536
τυπε δε ξερω αν ειναι τυχαιο,αλλα και ο νουμερο ενα κολλητος απο Σαλονικα, που τελειωνει γυναικολογια Γερμανια, εχει καταγωγη απο Καλαματα να πουμε..! :confused:

με εξοχικο στη Μεσσηνιακη Μανη,στο οποιο με προσκαλεσε απειρες φορες και του εριχνα ακυρο για να πηγαινω.. Χαλκιδικη!

μην τη χασουμε απο τα ποδια μας:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: βλεπω να αναθεωρω συντομα,βεβαια τωρα δε ξερω κατα ποσο θα βολευουν τα προγραμματα μας... :confused: για να επισκεφτουμε και τα... τρια ποδια της Πελοποννησου!

ειναι ο μοναδικος συμπαιχτης-αδερφος-συνοδοιπορος με τον οποιο ειμαστε ιδιοι σε ολα.
καθαρες κουβεντες,χωρις σπασιμο αρχιδιων. μαζι εχουμε κανει τα πιο επικα πεσιματα, ηδη απο την εποχη του λυκειου.

το σημαντικοτερο,καθολου κομπλεξικος-τοξικος-αμπαλος-ζηλοφθονος ,
σε αντιθεση με την πλειονοτητα των "αδερφικων" φιλων εδω πανω:jerking: :jerking: :jerking:
Διαφωνώ.
Πάνω έχει καλύτερο κόσμο σε ποιότητα.
Εγώ είμαι από το μεσαίο πόδι.
Ο μέσος συνομήλικος μου κυκλοφορεί με στρατιωτικό παντελόνι,αρβύλα,αγροτικό ναβάρα κτλ,γκλόκ και καραμπίνα για την μπεκάτσα....
Υπάρχει μια μικρή εσάνς πολιτισμού από αλλοδαπούς(κυρίως Εγγλέζους)μόνιμους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής.
Αληθινά τώρα,είμαστε 100 χρόνια πίσω από την υπόλοιπη Ελλάδα.

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.816
Πόντοι
6.536
Κι εμενα μου αρεσε πολυ, κυριως η καλαματα.
Σε λάθος τόπο γεννηθηκαμε.
Σαν πόλη πολύ ωραία.
Η μοναδική νομίζω που κάνεις μπάνιο σε καθαρή θάλασσα ακριβώς μπροστά από τον αστικό ιστό.

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.547
Πόντοι
1.706
Σαν πόλη πολύ ωραία.
Η μοναδική νομίζω που κάνεις μπάνιο σε καθαρή θάλασσα ακριβώς μπροστά από τον αστικό ιστό.
Παραλιες, βουνό απο πισω, καλο φαγητο, καλο κλιμα, πλεον κοντα να πας αθηνα, εχει αεροδρομιο, εχει στρατο/αεροπορια, εχει σχολες, ελαιοδεντρα κ δεντρα γενικως.
Πολυ σημαντικο να εχεις ενα εισοδημα απο τα δεντρα πχ ελιες.
Την βγαζεις καθαρα χωρις αγχος ολο το χρόνο.
Οχι σαν εμας εδω που για να φαμε το μεσημερι πρεπει πρωτα να δουλεψουμε.

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.816
Πόντοι
6.536
Παραλιες, βουνό απο πισω, καλο φαγητο, καλο κλιμα, πλεον κοντα να πας αθηνα, εχει αεροδρομιο, εχει στρατο/αεροπορια, εχει σχολες, ελαιοδεντρα κ δεντρα γενικως.
Πολυ σημαντικο να εχεις ενα εισοδημα απο τα δεντρα πχ ελιες.
Την βγαζεις καθαρα χωρις αγχος ολο το χρόνο.
Οχι σαν εμας εδω που για να φαμε το μεσημερι πρεπει πρωτα να δουλεψουμε.
Το παραγάμησες... :tooth:

Εχει πολλα προβλήματα η περιοχή.
Το οτι είναι όμορφη σχετικά πόλη δεν αναιρεί ότι έχει κακό οδικό δίκτυο όλος ο νομός.
Ξενοδοχειακες υποδομές ακόμα σε μέτριο επίπεδο για την πόλη της Καλαμάτας.Αν εξαιρέσεις το Costa Navarino δεν έχει κάτι άλλο καλά οργανωμένο ο νομός.
Από εκδιδόμενες πιο φτωχή πόλη και από την Αμαλιάδα.... :confused:
Αεροδρόμιο που υπολειτουργεί με παλιές υποδομές.
Στρατό?Τι στρατό?
Λίγα πράγματα πέραν της εκπαιδευτικής βάσης της Ε.Α και εσχάτως Ισραηλινών εκπαιδευτών.
Η ελιά πολλά χρόνια δεν είχε τιμή.
Επίσης μια αρρώστια και τέλος.Δεν μπορείς να ζεις απο τις ελιές.Ενα συμπληρωματικό εισόδημα είναι για το 90%+ των κατοίκων.Ελάχιστοι έχουν 10000 ρίζες κτλ.
Και άλλα πολλά....

chris drs

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Απρ 2009
Κριτικές
30
Like
21.352
Πόντοι
8.815
Αυτο που μου κανει εντυπωση ειναι το ποσο απιστευτες κοταρες ηταν,εντυπωσιακο αληθεια. Και 5 ατομα και σιδερογροθιες οι δυο απο τους 5,σαν να σου λεει που να παω τωρα μονος και με σκετα χερια,ειμαι μια τρυπια πουτανα που φοβαται και τη σκια της.

Εγγρ.
25 Σεπ 2009
Κριτικές
6
Like
814
Πόντοι
96
κριμα για ενα τσαμπουκά να σκοτωνονται ανθρωποι...the mother of the runner never cries...παντα φευγεις και αμα θες να το συνεχισεις το συνεχιζεις αλλη φορα μετα απο λιγο καιρο...υπαρχουν διαφοροι τροποι
Ποιοι τρόποι ;

Εγγρ.
25 Σεπ 2009
Κριτικές
6
Like
814
Πόντοι
96
Ρητορικό ερώτημα
Εαν οι 5 Αλβανοί σκότωναν στο Ρέθυμνο έναν Κρητικό, ποια θα ήταν η συνεχεια γνωρίζετε ;

Geokoro

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Νοε 2016
Κριτικές
29
Like
1.814
Πόντοι
1.196
Τα πράματα είναι λίγο πιο απλά. Επί επταετίας ή μάλλον για να το πω καλύτερα, την περίοδο από 21/4/1967 μέχρι 17/11/1973, θα γινόντουσαν όλα αυτά και άλλα πόσα; Η απάντηση απλή. Φυσικά και όχι και η εξήγηση πάλι είναι απλή. Διότι τότε υπήρχε κράτος. Προτεραιότητα η κοινωνική πρόοδος, με βασικότερη προϋπόθεση για να την πετύχεις ΠΑΤΑΞΗ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ. Βλέπεις όμως ο λαός ήθελε ελευθερία για να λέει ότι είναι σοσιαληστής, κομμουνιστής, πούστης και εσχάτως να παντρεύονται άντρες μεταξύ τους, να υιοθετούν παιδιά κλπ. Η σωματική και εγκεφαλική ανωμαλία και διαστροφή, κεκτημένο δικαίωμα δηλαδή. Ναι οκ αλλά όλα έχουν ένα κόστος. Φάτε το λοιπόν και βουλώστε το. Ραντεβού στις κάλτσες λοιπόν, όπως είχε πει και ο μαλάκας αλλοδαπός ΓΑΠ, σε λίγους μήνες για να επιβεβαιωθούν όλα αυτά που αφορούν στον πιο μαλάκα λαό της υφηλίου...
Φίλε τα είπες όλα και περιέγραψες εν συντομία την εξέλιξη των πραγμάτων τα τελευταία 50 χρόνια και τους λόγους που καταντήσαμε έτσι....

macchiato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2021
Like
2.947
Πόντοι
456
:confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused:

Πατήσια: Εξιχνιάστηκε δολοφονία ηλικιωμένης - Την σκότωσαν αυτοί που είχε βοηθήσει με κάθε τρόπο

(από news247.gr)

Εξιχνιάστηκε από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής, μετά από πολύμηνη έρευνα, η ανθρωποκτονία μίας 84χρονης, που διαπράχθηκε τον Μάρτιο του 2021 στα Πατήσια.

Η ιστορία αυτή εξελίχθηκε από την εμπιστοσύνη και την ελεημοσύνη που έδειξε η άτυχη ηλικιωμένη στα πιο λάθος άτομα που θα μπορούσε να της φέρει η ζωή μπροστά της… Η άτυχη γυναίκα ζούσε με τον γιο της σε διαμέρισμα πολυκατοικίας επί της οδού Μηλιαράκη. Στην ίδια πολυκατοικία ζούσαν μία 38χρονη από την Αλβανία με τον 20χρονο γιο της, τους οποίους λυπόταν η άτυχη ηλικιωμένη και τους βοηθούσε πολύ συχνά με οικονομικές ενισχύσεις. Μάλιστα, για να βοηθήσει πιο πολύ τους γείτονές της, έβαλε την γυναίκα αυτή στο σπίτι της για να καθαρίζει και να της δίνει κάποια επιπλέον χρήματα. Τότε όμως, η 38χρονη ανακάλυψε τις οικονομίες μίας ζωής που είχε μαζέψει η γυναίκα, πάνω από 70.000 ευρώ.

Όταν γύρισε στο σπίτι της, το είπε στον γιο της και κατέστρωσαν το σατανικό τους σχέδιο. Ο γιος της είχε φίλους τρεις κακοποιούς που ζούσαν κάνοντας ληστείες και κλοπές. Τους μάζεψε στην κοντινή πλατεία και τους είπε πως η ηλικιωμένη είχε 80.000 ευρώ στο σπίτι και τους είπε την καθημερινή της ρουτίνα. Κάθε πρωί την ίδια ώρα έβγαινε για να πάει στον φούρνο να πάρει ψωμί, ο γιος της ήταν στο δωμάτιό του και κοιμόταν. Επίσης, τους έδωσε το κλειδί της εξώπορτας της πολυκατοικίας, ώστε να μπουν εύκολα σε αυτή και να της στήσουν καρτέρι έξω από την πόρτα του διαμερίσματός τους. Η συμφωνία ήταν εκείνοι που είχαν την ιδέα και το σχέδιο να πάρουν 10.000 ευρώ.

Οι τρεις δράστες και συγκεκριμένα ο 23χρονος Αλβανός και φυσικός αυτουργός που πια είναι ήδη έγκλειστος στις φυλακές Κορυδαλλού για διακίνηση ναρκωτικών, ο 24χρονος Έλληνας υπήκοος με καταγωγή από Αλβανία που αναζητείται και ένας 23χρονος Κύπριος που επίσης πλέον είναι ήδη έγκλειστος σε φυλακές της Αγγλίας για καλλιέργεια κάνναβης, πήγαν έξω από το διαμέρισμα της το πρωί στις 8 Μαρτίου 2021 και μόλις εκείνη γύρισε από τον φούρνο, της επιτέθηκαν και την έδεσαν με τάι-ραπ. Στη συνέχεια της έβαλαν ένα ύφασμα στο στόμα για την φιμώσουν όμως το πίεσαν πολύ και η γυναίκα πέθανε στα χέρια τους, προκαλώντας της ασφυκτικό θάνατο με απόφραξη των αναπνευστικών οδών.

Πάνω στον πανικό τους δεν βρήκαν τα χρήματα και διέφυγαν άπραγοι από το σπίτι, ενώ ο γιος της ξύπνησε και βρήκε νεκρή την μητέρα του στο πάτωμα και μπροστά από την πόρτα.Από την έρευνα που διενεργήθηκε, στο πλαίσιο της οποίας αξιολογήθηκαν και αξιοποιήθηκαν συνδυαστικά ευρήματα και προανακριτικά στοιχεία, ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία των δραστών και προέκυψε ο τρόπος δράσης και ο ρόλος καθενός στην εγκληματική πράξη. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή.

Τελευταία τροποποίηση:

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
35.917
Πόντοι
6.256
Μπαμπηδες βγαινουν μια φορα ανα εκατο χρονια.

Αλβανοι παραβατικοι (δυστυχως για εσενα) βγαινουν εκατο καθε χρονο.

στις φυλακες η πλειοψηφια ειναι Αλβανοι...αν δε θελεις η δε μπορεις να το αποδεχτεις,καλως...απλως μη μου ζαλιζεις τα αρχιδια τυπε:)

μην κρυβεσαι πισω απο φρασεις του τυπου "ισοβια η κρεμαλα σε ολους τους δολοφονους",ειναι κατι το προφανες και συμφωνω.:):)
Οι αλβανοί ειναι η σύφιλη της ελλάδας.
Παιδακια τριτης γενιας παλαιολιθικων αλβανων μιλανε απταιστα αλβανικα
Κατι σημαινει αυτο

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.547
Πόντοι
1.706
Το παραγάμησες... :tooth:

Εχει πολλα προβλήματα η περιοχή.
Το οτι είναι όμορφη σχετικά πόλη δεν αναιρεί ότι έχει κακό οδικό δίκτυο όλος ο νομός.
Ξενοδοχειακες υποδομές ακόμα σε μέτριο επίπεδο για την πόλη της Καλαμάτας.Αν εξαιρέσεις το Costa Navarino δεν έχει κάτι άλλο καλά οργανωμένο ο νομός.
Από εκδιδόμενες πιο φτωχή πόλη και από την Αμαλιάδα.... :confused:
Αεροδρόμιο που υπολειτουργεί με παλιές υποδομές.
Στρατό?Τι στρατό?
Λίγα πράγματα πέραν της εκπαιδευτικής βάσης της Ε.Α και εσχάτως Ισραηλινών εκπαιδευτών.
Η ελιά πολλά χρόνια δεν είχε τιμή.
Επίσης μια αρρώστια και τέλος.Δεν μπορείς να ζεις απο τις ελιές.Ενα συμπληρωματικό εισόδημα είναι για το 90%+ των κατοίκων.Ελάχιστοι έχουν 10000 ρίζες κτλ.
Και άλλα πολλά....
Καλα ντε, ωχουυυυ

20220628_140845.jpg

Εχω αποψη 2 ημερων , τι πιστευα, μπορει να κανω λαθος

Τελευταία τροποποίηση:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom