Νέα

Ραφήνα: Πείραξαν την κοπέλα του, τους ζήτησε τον λόγο και τον έδειραν μέχρι θανάτου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα msakis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 267
  • Εμφανίσεις 20K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.816
Πόντοι
6.536
Θέλω να πω κάτι για όσους πιστεύουν ότι αντιμετωπίζουμε το θέμα ρατσιστικά.

Ο κάθε λαός ένα από τα διάφορα κοινά χαρακτηριστικά που έχει είναι και η τάση προς το έγκλημα αλλά και ο τρόπος τέλεσης ενός εγκλήματος. Σίγουρα ένας δικηγόρος μπορεί να το εκφράσει καλύτερα αυτό που λέω, γιατί πρόκειται για βασικές γνώσεις εγκληματολογίας.

Διαφορετικά λειτουργούν οι τριάδες στην Ασία και διαφορετικά πχ. η Ιταλική μαφία.

Τώρα στα δικά μας, είναι γεγονός ότι οι Αλβανοί έχουν μεγαλύτερη τάση προς το έγκλημα και πιο φονικά ένστικτα από εμάς. Αυτό είναι γεγονός, μετρήσιμο και όχι άποψη.

Για να μπορέσουμε να επιβιώσουμε και εμείς πρέπει να προσαρμοστούμε δυστυχώς και να αναπτύξουμε άμυνες.
Οι Αλβανοί πιο φονικά ένστικτα από Πόντιους σε Μενίδι και Ασπρόπυργο?
Μπα....
Πήγαινε σε περιοχές της Κρήτης που δεν τολμάνε να πατήσουν ούτε τα ΕΚΑΜ...
Ξηρόμερο,Μάνη,Πύργος....

White Othellos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουν 2022
Κριτικές
7
Like
5.796
Πόντοι
736
Συγνώμη , η εμπειρία μου έως τώρα μου δείχνει ότι η πιο σκ@τόφαρα είναι αυτή της Αλβανίας . Το έχουν στο dna τους να στην φέρουν ,να σου δαγκώσουν το χέρι ενώ τους ταίζεις ,να σε σπάσουν στο ξύλο επειδή κοίταξες μία Αλβανίδα .Όχι ότι εμείς πάμε πίσω αλλά απέχουμε πολύ απ'αυτούς .Γιά την συγκεκριμένη φάρα ,προσωπικά κρατάω αποστάσεις .Ας είναι καλά αλλά μακριά και αλάργα . Εξαιρέσεις υπάρχουν βέβαια αλλά λίγες .

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
10.875
Πόντοι
3.506
Συγνώμη , η εμπειρία μου έως τώρα μου δείχνει ότι η πιο σκ@τόφαρα είναι αυτή της Αλβανίας . Το έχουν στο dna τους να στην φέρουν ,να σου δαγκώσουν το χέρι ενώ τους ταίζεις ,να σε σπάσουν στο ξύλο επειδή κοίταξες μία Αλβανίδα .Όχι ότι εμείς πάμε πίσω αλλά απέχουμε πολύ απ'αυτούς .Γιά την συγκεκριμένη φάρα ,προσωπικά κρατάω αποστάσεις .Ας είναι καλά αλλά μακριά και αλάργα . Εξαιρέσεις υπάρχουν βέβαια αλλά λίγες .
Εμείς έχουμε εξευρωπαιστει λίγο.

Οι Αλβανοί 20 χρόνια στην Ελλάδα ,επίσης έχουν φτιάξει ,αλλά σε μεγάλο βαθμό παραμένουν καφροι.

Αν αντικαταστήσουμε τους Αλβανούς με τίποτα Ισλαμιστές Σομαλεζους τότε αυτοί θα είναι ακόμα πιο βίαιοι.

Δεν είναι θέμα ρατσισμού, είναι το αν μεγαλώνεις σε ένα περιβάλλον που κυριαρχεί η ζούγκλα και η ψευτομαγκιά, και αυτό συνήθως πάει με το βιοτικό επίπεδο. Αυτά βλέπεις αυτά κανεις. Βάλε και λίγο τράπ κλπ και γίνονται όλα χειρότερα

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.816
Πόντοι
6.536
Είναι όπως είμασταν εμείς πριν αρκετά χρόνια.
Πατριαρχική κοινωνία και έγκλημα δομημένο σε φατρίες.
Όλα εξηγούνται.
Αλβανός φιλήσυχος-επαγγελματίας-οικογενειάρχης μπορεί αναπάντεχα να δεχτεί επίσκεψη από άτομα φατρίας της περιοχής καταγωγής του και να του πούνε κάνε αυτό.
Το κάνει γιατί αν δεν το κάνει μετά θα βρεθούν οι δικοί του χωρίς καρωτίδα....

merandom

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2006
Like
128
Πόντοι
1
Θέλω να πω κάτι για όσους πιστεύουν ότι αντιμετωπίζουμε το θέμα ρατσιστικά.

Ο κάθε λαός ένα από τα διάφορα κοινά χαρακτηριστικά που έχει είναι και η τάση προς το έγκλημα αλλά και ο τρόπος τέλεσης ενός εγκλήματος. Σίγουρα ένας δικηγόρος μπορεί να το εκφράσει καλύτερα αυτό που λέω, γιατί πρόκειται για βασικές γνώσεις εγκληματολογίας.

Διαφορετικά λειτουργούν οι τριάδες στην Ασία και διαφορετικά πχ. η Ιταλική μαφία.

Τώρα στα δικά μας, είναι γεγονός ότι οι Αλβανοί έχουν μεγαλύτερη τάση προς το έγκλημα και πιο φονικά ένστικτα από εμάς. Αυτό είναι γεγονός, μετρήσιμο και όχι άποψη.

Για να μπορέσουμε να επιβιώσουμε και εμείς πρέπει να προσαρμοστούμε δυστυχώς και να αναπτύξουμε άμυνες.

Εχεις κάποια πηγή για το "μετρήσιμο" γεγονός η απλά μας λες την άποψη σου?

macchiato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2021
Like
2.947
Πόντοι
456
Αισθανεσαι δυνατος φιλε μου και δε δεχεσαι να υποστει πληγμα ο εγωισμος σου αλλα να ξερεις οτι αφενος δε θα σε παιξουν ολοι με τα ιδια μεσα και αφετερου πρεπει να ζυγιζεις ζημιες και οφελη . Ακομα και ''νικητης'' να βγεις πες οτι ξαπλωσες τον αλλο , αν μεινει στο τοπο μετα τι ? ακομα και να μη συμβει αυτο και ζησει στη τελικη , η ολη ψυχικη φθορα με τα δικαστηρια μετεπειτα θα σε κανει να χτυπας το κεφαλι σου πολλες φορες και να λες γιατι να εμπλεκα . Εχεις τη γνωμη σου , δε θα στην αλλαξω το ξερω αλλα σα παθων σου λεω σκεψου το 2 φορες . Η μαγκια φαινεται απο αλλα πραγματα στη ζωη , ευχομαι απο καρδιας παντως να μη μπλεξεις ποτε

συμφωνω τυπε. ειδικα οταν συνοδευεις γυναικα,χρειαζεται διπλη και τριπλη προσοχη-προνοητικοτητα-ικανοτητα ελιγμου σε τετοιες φασεις.
αν δε μπορεις στα ισα και οι αλλοι ειναι περισσοτεροι ,και δη, μπαμπεσηδες,αν δεν προτιμας ουτε καν να φωναξεις δικα σου ατομα προς ενισχυση,τουλαχιστον καλεις αστυνομια η κανεις νοημα σε καποιον μπραβο του μαγαζιου να παιξει το ρολο του τσιλιαδορου.

αυτος απ' οτι φαινεται τους ειχε "σωματικα",γι αυτο δεν προεβλεψε οτι θα υπαρχει κινδυνος οταν φυγει.
για να τους πουλησε τρελα μεσα στο κλαμπ και για να λογομαχησε και η κοπελα του μαζι τους,μαλλον τιποτα μισοριξιες θα ηταν:confused: :confused:

δυστυχως, δεν προεβλεψε την πουστια τους και κυριως το γεγονος οτι κατι τετοιοι δεν εχουν να χασουν κατι,γι' αυτο αφαιρουν ζωες για πλακα. ισα ισα που στη φυλακη καλυτερα θα περασουν, αφου οι περισσοτεροι ειναι ομοεθνεις τους.
ουτε συγγενεις εν ζωη εχουν οι περισσοτεροι(αν ξερουν απο που κραταει η σκουφια τους ,δηλαδη)

το εχω ξαναγραψει,ο μεσος Ελληνας ειναι πολιτισμενο ον και δεν αρεσκεται να προκαλει,αλλα αν φτασει σε σημειο μηδεν που δε θα εχει να χασει ουτε αυτος κατι,μαυρο φιδι που τους εφαγε....αυτο εχει αποδειχτει και ιστορικα αλλωστε.

καποιοι σωνει και καλα προσπαθουν να μας πεισουν οτι εχουμε περισσοτερα κοινα π.χ. με Αλβανους και Γεωργιανους,παρα με τους ΔυτικοΕυρωπαιους :confused: :confused: :confused: :confused: ΟΧΙ ,δεν ειμαστε ιδιοι,ουτε θα γινουμε ποτε.

White Othellos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουν 2022
Κριτικές
7
Like
5.796
Πόντοι
736
Εχεις κάποια πηγή για το "μετρήσιμο" γεγονός η απλά μας λες την άποψη σου?
Προσωπικές εμπειρίες φίλε μου ,δέχομαι βέβαια την άποψη των άλλων όμως η γνώμη μου γι'αυτούς δεν αλλάζει.

White Othellos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουν 2022
Κριτικές
7
Like
5.796
Πόντοι
736
Εμείς έχουμε εξευρωπαιστει λίγο.

Οι Αλβανοί 20 χρόνια στην Ελλάδα ,επίσης έχουν φτιάξει ,αλλά σε μεγάλο βαθμό παραμένουν καφροι.

Αν αντικαταστήσουμε τους Αλβανούς με τίποτα Ισλαμιστές Σομαλεζους τότε αυτοί θα είναι ακόμα πιο βίαιοι.

Δεν είναι θέμα ρατσισμού, είναι το αν μεγαλώνεις σε ένα περιβάλλον που κυριαρχεί η ζούγκλα και η ψευτομαγκιά, και αυτό συνήθως πάει με το βιοτικό επίπεδο. Αυτά βλέπεις αυτά κανεις. Βάλε και λίγο τράπ κλπ και γίνονται όλα χειρότερα
Όπως τα γράφεις, πολύ σωστά φίλε μου .

• Like
Αντιδράσεις: j 1973

ggthd

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2010
Like
1.791
Πόντοι
216

* Έχει ξεφύγει τελείως η κατάσταση δυστυχώς... :undecided-old:
Αλβανοί άνανδροι 5 εναντίον ενός με σιδερόμπουνα κτλ.
** Αλλά αυτοί είμαστε όσο τους αφήνουμε να κάνουν κουμάντο και να το παίζουν αφεντικά.. ούτε έξω από την πόρτα μας θα μπορούμε να κυκλοφορήσουμε σε λίγο....
Τύπε τα έχουμε ξαναπεί, οι έχοντες στα υπόγεια καταφύγια τους και οι υπόλοιποι σε ΟΜΑΔΙΚΟΥΣ ΤΑΦΟΥΣ :confused: :confused: :confused:

macchiato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2021
Like
2.947
Πόντοι
456
Για δε λες οτι δε γουσταρεις τους Αλβανους να τελειωνουμε ρε φιλε. Οτι ο Ελληνας δε σκοτωνει μονο ο Αλβανος ειναι δολοφονος. Οκ δε σου λεω,δεν εχουν και την καλυτερη φημη αλλα δε μπορουμε να βγαλουμε ολους τους ανθρωπους μιας χωρας εν δυναμει δολοφονους.

:confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused:

στα αρχιδια μου τους γραφω τυπε,μου ειναι 100% αδιαφορη η υπαρξη τους.

οση σημασια δινω στα σκυλια που γαβγιζουν μεσα απο αυλες,αναλογως πραττω και με αυτους.

καταγραφω και αξιολογω κοινωνιολογικα τη συμπεριφορα τους. that 's all.

μαλιστα εχω ξεκωλιασει τιμιες Αλβανιδες που τα καταπιναν ολα και ντρεπονταν για την καταγωγη τους. τυχαιο και αυτο?:undecided::undecided:

οι Αλβανιδες δε θελουν να εχουν παρτιδες μαζι τους :confused: :confused: :confused: :confused:

εγω μαλιστα τις ενθαρρυνα να μην ντρεπονται για την καταγωγη τους,ματαια ομως.

μηπως εισαι Αλβανος τυπε και θιχτηκες?

chris drs

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Απρ 2009
Κριτικές
30
Like
21.352
Πόντοι
8.815
:confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused:

στα αρχιδια μου τους γραφω τυπε,μου ειναι 100% αδιαφορη η υπαρξη τους.

οση σημασια δινω στα σκυλια που γαβγιζουν μεσα απο αυλες,αναλογως πραττω και με αυτους.

καταγραφω και αξιολογω κοινωνιολογικα τη συμπεριφορα τους. that 's all.

μαλιστα εχω ξεκωλιασει τιμιες Αλβανιδες που τα καταπιναν ολα και ντρεπονταν για την καταγωγη τους. τυχαιο και αυτο?:undecided::undecided:

οι Αλβανιδες δε θελουν να εχουν παρτιδες μαζι τους :confused: :confused: :confused: :confused:

εγω μαλιστα τις ενθαρρυνα να μην ντρεπονται για την καταγωγη τους,ματαια ομως.

μηπως εισαι Αλβανος τυπε και θιχτηκες?
Ναι θα ντρεπομουν να το πω μεσα στα εκλεκτα και επιλεκτα μελη ενος φορουμ που ονομαζεται μπουρδελα και μαλιστα απ,το 2009. Μηπως σου εφαγε καμια γκομενα αλβανος και εχεις θεμα,τυπε? Ωστοσο αυτο το "τυπε" ποσο ηλιθιο ακουγεται,μονο εδω μεσα την εχω δει αυτη τη μαλακια.

macchiato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2021
Like
2.947
Πόντοι
456
:confused:
Άτοπο το σχόλιο σου,

Σκουπίδια υπάρχουν παντού....Έχει Ελληναρες "μπουμπουκια" που έχουν σκοτώσει για ένα "Τι κοιτάς ρε", όσους θες.....

ως παρατηρητης του κυκλου μου και της ευρυτερης κοινωνιας,δεν εχω συναντησει τετοιους Ελληνες.
στατιστικα,ολο και καποιοι θα υπαρχουν. οπως σε καθε λαο.
εγω βλεπω οτι οι Αλβανοι σε γενικες γραμμες ειναι μια παραβατικη- και οχι τοσο αγαθη -φαρα που δημιουργει προβληματα στους Ελληνες. μακαρι να μη δημιουργουσαν,αλλα δημιουργουν :confused: :confused: :confused: :confused:

εχω την αισθηση οτι εσεις εχετε το ζορι μαζι μας,οχι εμεις μαζι σας :confused: :confused:
επισης αυτο που καποιοι Αλβανοι σε καθε φονο σπευδετε να στρογγυλεψετε και να συμψηφισετε καταστασεις, ειναι τουλαχιστον κωμικοτραγικο.

αντι να απαιτησετε να παρουν το μπουλο οι προβληματικοι ομοεθνεις σας,κανετε τα παγωνια.
και πως να μην τα κανετε,οταν απ' οτι φαινεται ενα μεγαλο ποσοστο(αν οχι η πλειοψηφια ) ειναι ετσι.

Makedonas1971

Σεβαστός
Εγγρ.
12 Ιουν 2018
Κριτικές
9
Like
8.268
Πόντοι
2.036
Τέσσερις τα ξημερώματα σε κωλόμπαρο, ποτέ δεν πας "ξεφόρτωτος"...

Han Psolo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2017
Like
1.507
Πόντοι
206
Υπενθύμιση οι Οθωμανοί που έσφαζαν επι 500 χρόνια στον Ελλαδικό χώροι ήταν Αλβανοί Μουσουλμάνοι οι λεγόμενοι Τουρκαλβανοί...Οι Τούρκοι οι αυθεντικοί ανατολίτες ήταν ελάχιστοι.Ο κύκλος αίματος με θύματα Έλληνες συνεχίζεται ...Τον Σταματιάδη που τον έφαγαν μέσα στο σπίτι του να πω?Ποιόν?Τα θύματα των λεωφορειοπειρατειών του 1997-98 ,τα δεκάδες θύματα θανατηφόρων ατυχημάτων που προκαλούνται απο υπανθρώπους Αλβανούς χωρίς δίπλωμα και της γενικότερης παραβατικότητας τους?ΜΑΣΤΙΓΑ της Ελληνικής κοινωνίας απο τότε που κατέρρευσε το Παραπέτασμα και τους ξαμόλησαν στην Ελλάδα Παπανδρέου-Παπούλιας-Μητσοτάκης κι όχι όπως συνήθως λέγεται ο Σαμαράς απόφαση Παπανδρέου ήταν η κατάργηση του εμπόλεμου κι απόφαση Μητσοτάκη η εισβολή των λαθροΑλβανών στην Ελλάδα ο Σαμαράς υφιστάμενος του ήταν όχι ότι κι αυτός δεν έχει ευθύνη βέβαια...Για "φθηνά" εργατικά χέρια μας τους φόρτωσαν οι ελιτίστες...

Calico cat

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2022
Κριτικές
1
Like
3.015
Πόντοι
456
Μαλακία του που πήγε τέτοια ώρα σε κωλομαγαζο...

Ξεκινάμε από εκεί. Δεύτερον, ποτέ δεν ξέρεις τι είναι ο άλλος, αν έχει παρέα, αν κουβαλάει κάτι πάνω του και πάει λέγοντας. Γνωστά είναι αυτά.

macchiato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2021
Like
2.947
Πόντοι
456
Μηπως σου εφαγε καμια γκομενα αλβανος και εχεις θεμα,τυπε? Ωστοσο αυτο το "τυπε" ποσο ηλιθιο ακουγεται,μονο εδω μεσα την εχω δει αυτη τη μαλακια.

το κομπλεξ σε "καρφωνει" τυπε... :confused: :confused:

ναι, μου εφαγαν τρεις γκομενες ,δυο ντοματες και μια τυροκαυτερη:jerking:

το τζατζικι τους το κερασα εγω:grin:

:):):):)

KALLIMAXOS

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Νοε 2013
Κριτικές
26
Like
11.734
Πόντοι
6.166
Μαλακεσ ειναι αυτοι που την κανουν εξωτερικο ;; Τον πουλο μαγκεσ οσοι μπορειτε αφηστε το Ελλαδισταν με πακια αλμπανια και χιλιαδυο γκουμασια ξοφλημενη χωρα με το αναλογο επιπεδο οι πλεονοτητα των κατοικων. Δεν αξιζει να προσφερεισ τιποτα πλεον

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
35.917
Πόντοι
6.256
Μπα, τι βλέπω; Έλληνας ένας εκ των συλληφθέντων για το φόνο.
Τζάμπα όλο το δηλητήριο που ξέρασαν τα χρυσαύγουλα του μπου για τους Αλβανούς;
Σου θίξαμε τη χώρα ρε αλβανέ.
Συγνώμη.
Ζητηστε συγνωμη ρε που προσβαλαμε τους συμπατριωτες του ρχ

macchiato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2021
Like
2.947
Πόντοι
456
Τέσσερις τα ξημερώματα σε κωλόμπαρο, ποτέ δεν πας "ξεφόρτωτος"...

ειναι επιβεβαιωμενο οτι ηταν κωλομπαρο?δε νομιζω.... :confused: :confused:

τοτε πως πηγε εκει με την κοπελα του? οποτε εχει τυχει να παω σε κωλομπαρο,με υποδεχονται με τιμες ηρωων τα κοριτσια...

πολλες φορες εχω κανει και πασες με αλλους θαμωνες ...αλληλεγγυη πανω απ' ολα.... :confused: :confused:

αν ειναι ποτε δυνατον να μαλωνεις σε τετοιο μαγαζι :undecided:

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom