Νέα

Ραφήνα - παραλία γυμνιστών

• Μέλος που άνοιξε το νήμα voltairos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

voltairos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2014
Κριτικές
10
Like
434
Πόντοι
291
Λοιποοον, όσοι έχουν πάει Ραφήνα και είναι του αθλήματος θα ξέρουν ότι υπάρχει μια παραλία γυμνιστών κυρίως με νεαρές ηλικίες. Όσοι δε το ξέρουν διαβάζουν το κατάλληλο θέμα. Η παραλία βρίσκεται δεξιά από τη παραλία Μαρρικες. Μπορείς να πας με το αμάξι και να κατέβεις ή να αφήσεις το αμάξι στις Μαρρικες και να περπατήσεις πάνω από τα πυροβολεία για να φτάσεις. Είναι για λίγο κόσμο. Απ όσο έχω δει Σάββατοβραδα γίνονται παργματακια

rokos

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
159
Πόντοι
6
Δεν είναι κλασσική παραλία βράχια είναι ...συνήθως καμιά τόπλες αλλά και αυτές σπανίζουν πια με τον καρκίνο....

Έχεις πετύχει τα τελευταία χρόνια κόσμο να κάνει γυμνισμό ?
Εγώ έχω χρόνια να δω ...

OP
OP
V

voltairos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2014
Κριτικές
10
Like
434
Πόντοι
291
Δεν είναι κλασσική παραλία βράχια είναι ...συνήθως καμιά τόπλες αλλά και αυτές σπανίζουν πια με τον καρκίνο....

Έχεις πετύχει τα τελευταία χρόνια κόσμο να κάνει γυμνισμό ?
Εγώ έχω χρόνια να δω ...

Το προηγούμενο Σάββατο κατά τις 2 το μεσημέρι. 2 ζευγάρια 30-40. Το ένα ζευγάρι είχε ξαπλώσει πάνω στον βράχο που είναι μέσα στη θάλασσα και το άλλο έχω στη παραλία. Παραλία έχει χώρο για 4 ζευγάρια το πολύ

Kayliariskwstas

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2017
Κριτικές
6
Like
281
Πόντοι
6
Πολυ μικρη  παραλια ακουγετε και μακρια.

OP
OP
V

voltairos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2014
Κριτικές
10
Like
434
Πόντοι
291
Πολυ μικρη  παραλια ακουγετε και μακρια.

Καλά ανάλογα που μένεις. Για ανατολικά προάστια μια χαρά είναι. Σίγουρα όμως υπάρχουν και καλύτερες επιλογές ανατολικά. Για νότια δε το συζητάω καν. Παίζει πολύ παιχνίδι

Kayliariskwstas

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2017
Κριτικές
6
Like
281
Πόντοι
6
Καλά ανάλογα που μένεις. Για ανατολικά προάστια μια χαρά είναι. Σίγουρα όμως υπάρχουν και καλύτερες επιλογές ανατολικά. Για νότια δε το συζητάω καν. Παίζει πολύ παιχνίδι

Ακριβος...

κσκσκσ

Νέο Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2024
Like
0
Πόντοι
0
Δεν γνωρίζω κάτι τέτοιο και ας είμαι της περιοχής

Stories

Νέο!