Αγράμματος
Μέγας
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2021
- Like
- 15.140
- Πόντοι
- 3.506
Δυτικές συνοικίες μάλιστα μάλιστα αγράμματος καλό μπαρμπαδι είσαι καί εσύ μόνο ο Ωρίων είναι μικρός - τελικά Ωρίων πόσο είσαι
Σίγουρα σε μακρινή παραλία αλλά δεν λέει που? ύποπτο υποψιάζομαι ότι είναι προτεργατης του" κινήματος πετσέτας" στις παραλίες@Aristarxos unplugged θα έχει πάει σε μακρινή παραλία σήμερα. Σίγουρα.
Θυμόμαστε μερικές φορές όταν ήμεθα νεανίες και ταξιδεύουμε νοητά στους παλαιούς εκείνους χρόνους μετα μουσικής , ο Ωρίωνας εικάζω πως θα είναι νιάτοΔυτικές συνοικίες μάλιστα μάλιστα αγράμματος καλό μπαρμπαδι είσαι καί εσύ μόνο ο Ωρίων είναι μικρός - τελικά Ωρίων πόσο είσαι
Είμαι 19. Πέρυσι τελείωσα το σχολείο και είμαι πρωτοετής στο ΑΤΕΙ Μούτσων Εμπορικού Ναυτικού Μεγαλόπολης.Δυτικές συνοικίες μάλιστα μάλιστα αγράμματος καλό μπαρμπαδι είσαι καί εσύ μόνο ο Ωρίων είναι μικρός - τελικά Ωρίων πόσο είσαι
Εσύ, εσύ, εσύ....ο Ωρίωνας εικάζω πως θα είναι νιάτο
ειπα καλοκαιρι ειναι, εμεις οι 19χρονοι εχουμε παρει χρωμα απτην παραλια
Στο λίγο πιο άσπρο
Που το κατάλαβες? Έγιναν τσαμπουκαδες με τα ματ και τις δυνάμεις του κατεστημένου..Σίγουρα σε μακρινή παραλία αλλά δεν λέει που? ύποπτο υποψιάζομαι ότι είναι προτεργατης του" κινήματος πετσέτας" στις παραλίες
Νεαρέ Ωρίων, κάτι απο το μακρινό παρελθόνΑς βάλω και εγώ, κάτι της ηλικίας μου (19, θυμίζω)
@CaptainK
@Αγράμματος
@Aristarxos unplugged
@jim2323
Τι ωραίο! Πρώτη φορά το ακούω!Νεαρέ Ωρίων, κάτι απο το μακρινό παρελθόν
Είσαι ακόμα πολύ μικρούλης..έχεις πολλά να μάθεις..Τι ωραίο! Πρώτη φορά το ακούω!
Ας σου κάνω καρδούλα...τέλος πάντων....
Μάθε μου! Μάθε μου!!!Είσαι ακόμα πολύ μικρούλης..έχεις πολλά να μάθεις..
Διάβασε όλα τα μηνύματα μου απτην αρχή 9 φορές και θα χεις μάθει πολλά...Μάθε μου! Μάθε μου!!!