Aristarxos dj
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2021
- Like
- 20.995
- Πόντοι
- 5.956
Αρίσταρχε, βάλε και λίγο Γονίδη.
Εσύ το πήγες 5 βήματα παρακάτωΘα συνεχίσω τις ποιοτικές αναρτήσεις μουσικά
Αρίσταρχε, βάλε και λίγο Γονίδη.
Δεν ξεχνιέσαι εσύ, βρε!Ξεχάστηκα
Δεν βλέπω βρε ποδόσφαιρο είμαι παραδοσιακός άντρας έρωτας και πόλεμος εκεί βάλε μεΓια σένα Τζίμι
Ωρίων άσε τις αφηερωσεις έχω ένα ερώτημα που ακόμα με βασανίζει - ωραίος δεν είμαι -λεφτα δεν έχω -θεση ισχύος δεν έχω -και άλλες χρονιές δεν συνέβαινε αυτό με τις πιτσιρίκες μόνο φέτος -για πες και συ γνώμη σου εγώ...Εσύ το πήγες 5 βήματα παρακάτω
Αφιερωμένο εξαιρετικά στον @jim2323
Να τίς λές ότι είσαι παλιός πασοκος - Ορθόδοξος και καθαρόαιμος καμία δεν θα σου αντισταθεί - παλιό κόλπο και πετυχημένοΤα 20 χρονα φεύγουν τρέχοντας όταν με βλέπουν..
Δεν ξέρω, Jimmy. Μήπως αυτή η σοφία που βγάζεις... Ή μήπως σε ευνοούν τα ζώδια ; Αν ήξερα από αυτά, θα σου έλεγα.Ωρίων άσε τις αφηερωσεις έχω ένα ερώτημα που ακόμα με βασανίζει - ωραίος δεν είμαι -λεφτα δεν έχω -θεση ισχύος δεν έχω -και άλλες χρονιές δεν συνέβαινε αυτό με τις πιτσιρίκες μόνο φέτος -για πες και συ γνώμη σου εγώ...
Ευχαριστώ Ωρίων για τη βοήθεια μόλις μας μπέρδεψες ποιο πολύ δεν είμαι βρε σοφός σοφος ήταν τελικά μόνο ο καπετάν που πήρε το καράβι τού και την έκανεΔεν ξέρω, Jimmy. Μήπως αυτή η σοφία που βγάζεις... Ή μήπως σε ευνοούν τα ζώδια ; Αν ήξερα από αυτά, θα σου έλεγα.
Δεν είναι πάντα, όμως, η ομορφιά, τα λεφτά ή η θέση ισχύος που μετράνε.
Έχω το γνοθει σαυτων..δε γίνεται τίποτα..Να τίς λές ότι είσαι παλιός πασοκος - Ορθόδοξος και καθαρόαιμος καμία δεν θα σου αντισταθεί - παλιό κόλπο και πετυχημένο