Αγράμματος
Μέγας
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2021
- Like
- 15.151
- Πόντοι
- 3.506
Στη στεριά δε ζει το ψάρι, ούτε ο κνιτης με φρικια...
Είναι η πρώτη ματία, το πρώτο βλέμμα σε μια γυναίκα, έτσι πέφτουν όλες στα πόδια μου από το πρώτο λεπτόΔεν ξέρω, Jimmy. Μήπως αυτή η σοφία που βγάζεις... Ή μήπως σε ευνοούν τα ζώδια ; Αν ήξερα από αυτά, θα σου έλεγα.
Δεν είναι πάντα, όμως, η ομορφιά, τα λεφτά ή η θέση ισχύος που μετράνε.
Είναι η πρώτη ματία, το πρώτο βλέμμα σε μια γυναίκα, έτσι πέφτουν όλες στα πόδια μου από το πρώτο λεπτό
Καλά, εσύ είσαι σεξ σήμπολ.Είναι η πρώτη ματία, το πρώτο βλέμμα σε μια γυναίκα, έτσι πέφτουν όλες στα πόδια μου από το πρώτο λεπτό
Μην σε παίρνει από κάτω αρισταρχε σε ένα παράλληλο σύμπαν είσαι ένας αψηλος DJ (το έχεις με την μουσική )με τατού και μούσια και όλα τα γκομενάκια λιώνουν από κάτω για πάρτη σουΈχω το γνοθει σαυτων..δε γίνεται τίποτα..
Κλίνω προς το Νότη αλλά τώρα δεν είμαι σε θέση να σου απαντήσω υπεύθυνα
Ωρίων ποια είναι η καλύτερη εκτέλεση του Νότη η τής Πέγκυ? - και μην αρχίσεις τα γνωστά δεν ξέρω από αυτά... και τέτοια ....
Τζίμι σε αυτό το παράλληλο σύμπαν είμαι πλανηταρχης...Μην σε παίρνει από κάτω αρισταρχε σε ένα παράλληλο σύμπαν είσαι ένας αψηλος DJ (το έχεις με την μουσική )με τατού και μούσια και όλα τα γκομενάκια λιώνουν από κάτω για πάρτη σου
Εντάξει, φοβερή η Πέγκυ! Αλλά εγώ έχω μεγαλώσει και έχω συνδυάσει προσωπικές στιγμές με Νότη. Δεν μπορώ να τον συγκρίνω.
Ωρίων ποια είναι η καλύτερη εκτέλεση του Νότη η τής Πέγκυ? - και μην αρχίσεις τα γνωστά δεν ξέρω από αυτά... και τέτοια ....
Με κατάλαβες Ωρίων ψηφίσω Πέγκυ είναι ποιο ρομαντική εκτέλεση και σε κάτι τέτοια ...δεν μπορώ να αντισταθώ - Πέγκυ λοιπόνΚλίνω προς το Νότη αλλά τώρα δεν είμαι σε θέση να σου απαντήσω υπεύθυνα
Ψηφίζεις Πέγκυ;
@Aristarxos unplugged θα έχει πάει σε μακρινή παραλία σήμερα. Σίγουρα.Καλημέρες ααα κατάλαβα λες καλημέρα και για τον Αρίσταρχο -δεν προλαβαίνει ετοιμάζει πράγματα θα κάνει την υπέρβαση θα πάει σε μακρινή παραλία