jim2323
Μέγας
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2021
- Like
- 10.656
- Πόντοι
- 3.506
Τον καπετάν τον έβαλες τρίτο Ωρίων γιατί? παίζεις επικίνδυνα να ξέρεις
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Τον καπετάν τον έβαλες τρίτο Ωρίων γιατί? παίζεις επικίνδυνα να ξέρεις
Πάλι μόνος σου έκανες καφέ, Jimmy, βλέπω, ε;Εντάξει Ωρίων σαν να το διορθώσες λιγάκι - τώρα μοιάζεις σαν τη θεία μου
Η σειρά είναι τυχαία. Ο Καπετάνιος δεν δίνει σημασία σε αυτά γιατί ξέρει ότι είναι παντού ΠρώτοςΤον καπετάν τον έβαλες τρίτο Ωρίων γιατί? παίζεις επικίνδυνα να ξέρεις
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Η σειρά είναι τυχαία. Ο Καπετάνιος δεν δίνει σημασία σε αυτά γιατί ξέρει ότι είναι παντού Πρώτος
Παρ' όλα αυτά, έχεις δίκιο, αν το δει, θα με στείλει μπαλαούρο μέχρι τον Δεκέμβριο του 2024. Ας ζητήσω από τον Αντισθένη να διαγράψει την ανάρτηση, καλού κακού
Μην κάνεις σαν μωρό αρισταρχε άκου εκεί δεν έχεις καιρό για δάκρυα - αυτά τα πονεμένα είναι μέρος της διαδικασίας και τής ολοκλήρωσης όσο και να κρύβεσαι η ζωή θα σε βρει - εξαιρέσεις δεν γίνονται ούτε καν για τους πασοκους
Αχ, να 'ναι καλά, εκεί που είναι ο φίλος μας.
Ο Ωρίων σίγουρα θα κοιμάται ο Αρίσταρχος μάλλον θα τρώει σουβλάκια η μπουγάτσα με φόντο τον λευκό Πύργο-μονο εγώ αν και βασανισμένος είμαι εδώ
Μπουγάτσα σουβλάκι έτρωγα..νέα λιχουδια από τη νύμφη του Θερμαϊκού...αλλά δυστυχώς μέσα στο σπίτι στους 40 βαθμούς.. περνάω κρίση μέγιστης μελαγχολίας και το χω ρίξει στο φαι..είμαι ήδη 110 κιλά..να δούμε πόσο θα είμαι τέλη του μήνα..( πάντα έχω τον Αύγουστο σούπερ καταθλιψαρα..)Ο Ωρίων σίγουρα θα κοιμάται ο Αρίσταρχος μάλλον θα τρώει σουβλάκια η μπουγάτσα με φόντο τον λευκό Πύργο-μονο εγώ αν και βασανισμένος είμαι εδώ
Ο Ωρίων κοιμάται σαν δελφίνι.Ο Ωρίων σίγουρα θα κοιμάται ο Αρίσταρχος μάλλον θα τρώει σουβλάκια η μπουγάτσα με φόντο τον λευκό Πύργο-μονο εγώ αν και βασανισμένος είμαι εδώ
Πώς κοιμούνται τα δελφίνια?Ο Ωρίων κοιμάται σαν δελφίνι.
Ε όχι και ο Jimmy ο πιο βασανισμένος...αυτός που "τρώει" καλύτερα από όλους μας...
Δεν κοιμάται όλος ο εγκέφαλος μαζί. Κοιμάται μόνο το ένα ημισφαίριο κάθε φορά. Το άλλο είναι ξύπνιο και έχει το νου του στους καρχαρίες, στην αναπνοή του κλπΠώς κοιμούνται τα δελφίνια?
Εσύ πρέπει να το λες "κακοκαίρι".Μπουγάτσα σουβλάκι έτρωγα..νέα λιχουδια από τη νύμφη του Θερμαϊκού...αλλά δυστυχώς μέσα στο σπίτι στους 40 βαθμούς.. περνάω κρίση μέγιστης μελαγχολίας και το χω ρίξει στο φαι..είμαι ήδη 110 κιλά..να δούμε πόσο θα είμαι τέλη του μήνα..( πάντα έχω τον Αύγουστο σούπερ καταθλιψαρα..)
Όπως λέει και το άσμα: είσαι το κακοκαιρι μου..Εσύ πρέπει να το λες "κακοκαίρι".
Πώς είναι η μπουγάτσα σουβλάκι;
Ή "είσαι θεός, ήλιος κακοκαιρινός".Όπως λέει και το άσμα: είσαι το κακοκαιρι μου..
Φαντάσου μια μπουγάτσα κρέμα, που αντί για κρέμα έχει σουβλάκια μέσα , χωρίς το ξυλάκι..