Aristarxos dj
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2021
- Like
- 20.995
- Πόντοι
- 5.956
Τίποτα δεν "τρώω" πλέον Ωρίων όπου να ναι θα το ρίξω και γω στα σουβλάκια - θα γίνω ένας χοντρούλης οι χοντρούληδες λένε ότι είναι καλοί άνθρωποι για να δουμεΟ Ωρίων κοιμάται σαν δελφίνι.
Ε όχι και ο Jimmy ο πιο βασανισμένος...αυτός που "τρώει" καλύτερα από όλους μας...
Καταθλιψαρα και όχι κατάθλιψη μάλιστα μάλιστα κάτσε να κάνω την διάγνωση έχεις την τάση να μεγιστοποιεί ς τα πράγματα αρισταρχε -τρεις φορές σεξ την εβδομάδα (είναι το καλύτερο αντικαταθλιπτικό)και από το ημερολόγιο θα σκίσεις την σελίδα του Αυγούστου και θα γίνεις περδικιΜπουγάτσα σουβλάκι έτρωγα..νέα λιχουδια από τη νύμφη του Θερμαϊκού...αλλά δυστυχώς μέσα στο σπίτι στους 40 βαθμούς.. περνάω κρίση μέγιστης μελαγχολίας και το χω ρίξει στο φαι..είμαι ήδη 110 κιλά..να δούμε πόσο θα είμαι τέλη του μήνα..( πάντα έχω τον Αύγουστο σούπερ καταθλιψαρα..)
Θα ακολουθούσα τη συμβουλή σου, αλλά ..Καταθλιψαρα και όχι κατάθλιψη μάλιστα μάλιστα κάτσε να κάνω την διάγνωση έχεις την τάση να μεγιστοποιεί ς τα πράγματα αρισταρχε -τρεις φορές σεξ την εβδομάδα (είναι το καλύτερο αντικαταθλιπτικό)και από το ημερολόγιο θα σκίσεις την σελίδα του Αυγούστου και θα γίνεις περδικι
Πάνε βρε σε μία μακρινή παραλία κάνε κάτι διαφορετικό οι υποχρεώσεις δεν τελειώνουν ποτέ μια φεύγει δύο έρχονται- μια σπατάλη υπάρχει στο κόσμο - η σπατάλη χρόνουΘα ακολουθούσα τη συμβουλή σου, αλλά ..
Άρα μένω με τη μπουγάτσα σουβλάκι..
Θα πάω σε μια κοντινή θάλασσα, να βρω καμία απελπισμενη σα κι εμένα.. να τρώμε σουβλάκια
Σωστό! Εντάξει θα πάω πιο μακριά λίγο.. αύριο ή σ/κΠάνε βρε σε μία μακρινή παραλία κάνε κάτι διαφορετικό οι υποχρεώσεις δεν τελειώνουν ποτέ μια φεύγει δύο έρχονται- μια σπατάλη υπάρχει στο κόσμο - η σπατάλη χρόνου
Αυτό δεν είναι νήμα, τα άπαντα του Γονίδη είναι...αχ, Σταμάτη, να 'ξερες...
Ναι ωραίος ο Σταμάτης! Τώρα έβαλα Πιτσα αλλά μετά θα ξαναβάλωΑυτό δεν είναι νήμα, τα άπαντα του Γονίδη είναι...αχ, Σταμάτη, να 'ξερες...
Αρίσταρχε, φουλ καψούρα!
Μεγάλο λάθος!Αρίσταρχε, φουλ καψούρα!
Η εκτίμησή μου ή τα αισθήματά σου;Μεγάλο λάθος!
Η καψούρα γενικάΗ εκτίμησή μου ή τα αισθήματά σου;