Aristarxos dj
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2021
- Like
- 21.004
- Πόντοι
- 5.956
Είπαμε δεν είμεθα αμαρτωλοί αλλά αδύναμου χαρακτήρα -ειμαι σίγουρος ο άγιος Πέτρος όταν τα κακαρωσω θα είναι κάπως ελαστικός μαζί μου και θα αθωωθω
Είπαμε δεν είμεθα αμαρτωλοί αλλά αδύναμου χαρακτήρα -ειμαι σίγουρος ο άγιος Πέτρος όταν τα κακαρωσω θα είναι κάπως ελαστικός μαζί μου και θα αθωωθω
Xa χα αμαρτίες είμαι συλλέκτης πάντως αρισταρχε έχεις μια εμμονή με τον νόμο παντως να ξέρεις όλα αυτά είναι σχετικά πολλές μεγάλες προσωπικότητες είχαν πρόβλημα με τους νόμους των ανθρώπων και πολλοί παλιάνθρωποι δεν έιχαν ποτέ πρόβλημα με τους νόμουςΠρόσεχε Τζίμι, γιατί οι πολλες αμαρτίες...
Γαλατάκι με μέλι - φρουτοχυμοί για βιταμίνες και γυμναστική σε αυτά έχω καταλήξει μετά από χρόνια η μάλλον αυτά δουλεύουν σε εμέναΠολυβιταμίνες να παίρνεις..μην ταβλιαστείς καμιά μέρα
Έχεις δίκιο, Jimmy, θα βάζω τώρα που μπορώ, τα δικά μας, τα ωραία.Μπράβο Ωρίων να βάζεις τραγούδια δεν έχεις καμία δικαιολογία να μην βάζεις εγώ έχω ειμαι ένας μεσοκοπος ταλαιπωρημένος από τις πιτσιρίκες -πολυ κούραση λέμε
Xa χα αμαρτίες είμαι συλλέκτης πάντως αρισταρχε έχεις μια εμμονή με τον νόμο παντως να ξέρεις όλα αυτά είναι σχετικά πολλές μεγάλες προσωπικότητες είχαν πρόβλημα με τους νόμους των ανθρώπων και πολλοί παλιάνθρωποι δεν έιχαν ποτέ πρόβλημα με τους νόμους
Ευλόγησον, δέσποτα.
Είχε συναυλία ο Γονίδης εκεί που είσαι, ε;
Γονιδαρος είναι ότι πρέπει έδιωξα μικρές και μεγάλες (η έφυγαν δεν έχει σημασία) έβαλα και Γονίδη τέρμα πρωί πρωί χτύπησα και μια φραπεδιά και είμαι μια χαρά Ωρίων γιατί όχι!Είχε συναυλία ο Γονίδης εκεί που είσαι, ε;
Τι εννοείς "έδιωξες"; Χώρισες;Γονιδαρος είναι ότι πρέπει έδιωξα μικρές και μεγάλες (η έφυγαν δεν έχει σημασία) έβαλα και Γονίδη τέρμα πρωί πρωί χτύπησα και μια φραπεδιά και είμαι μια χαρά Ωρίων γιατί όχι!
Ο άνδρας ο σωστός, τις διώχνει το πρωί ( μάλλον πριν ξημερώσει).. θέλει ηρεμία το πρωί, για να πιει τον φραπέ του χωρίς φλυαρίες..Τι εννοείς "έδιωξες"; Χώρισες;
Μήπως να του φτιάχνουν πρώτα τον καφέ και μετά να τις διώχνει; Ποιος κάθεται να χτυπάει σέικερ πρωί πρωί;Ο άνδρας ο σωστός, τις διώχνει το πρωί ( μάλλον πριν ξημερώσει).. θέλει ηρεμία το πρωί, για να πιει τον φραπέ του χωρίς φλυαρίες..
Αγαπητέ Αρίσταρχε, εδώ θα διαφωνήσω ! Μου αρέσει το πρωί να πίνω καφέ με το έτερον ήμισυ, την ώρα που ανατέλει ο ήλιος !Ο άνδρας ο σωστός, τις διώχνει το πρωί ( μάλλον πριν ξημερώσει).. θέλει ηρεμία το πρωί, για να πιει τον φραπέ του χωρίς φλυαρίες..