jim2323
Μέγας
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2021
- Like
- 10.676
- Πόντοι
- 3.506
Αρισταρχε νομίζω είσαι έτοιμος να ζήσεις έναν καλοκαιρινό έρωτα στο νησί έχουμε γεμίσει με ουκρανεζες υπαλλήλους από 20 μέχρι 65 έλα να σε βολεψωΤο αστραπόβροντο..
Αρισταρχε νομίζω είσαι έτοιμος να ζήσεις έναν καλοκαιρινό έρωτα στο νησί έχουμε γεμίσει με ουκρανεζες υπαλλήλους από 20 μέχρι 65 έλα να σε βολεψωΤο αστραπόβροντο..
Τυχερέ! Εγώ δυστυχώς δεν μπορώ να φύγω από Θεσσαλονίκη.. υποχρεώσεις..Αρισταρχε νομίζω είσαι έτοιμος να ζήσεις έναν καλοκαιρινό έρωτα στο νησί έχουμε γεμίσει με ουκρανεζες υπαλλήλους από 20 μέχρι 65 έλα να σε βολεψω
Πολύ πιτσιρικαρια στο ακροατήριο..ο Ρέμος τελικά ανέθρεψε γενιές ελληνοπαίδων..
Για σένα μόνο, Jimmy@Ωρίων έχεις πέσει λιγάκι η μου φαίνεται? τα παλιά τα χρόνια έβαζες και κανένα τραγουδάκι
Μπράβο Ωρίων να βάζεις τραγούδια δεν έχεις καμία δικαιολογία να μην βάζεις εγώ έχω ειμαι ένας μεσοκοπος ταλαιπωρημένος από τις πιτσιρίκες -πολυ κούραση λέμεΓια σένα μόνο, Jimmy
(Μην το ακούσει κανένας άλλος )
Α μπα Σαλονικιός είσαι Αρίσταρχος απο πια περιοχή? μη μου πεις ότι πας για μπάνιο στη ΠεραίαΤυχερέ! Εγώ δυστυχώς δεν μπορώ να φύγω από Θεσσαλονίκη.. υποχρεώσεις..
Πάω για κανά μπανάκι που και που στις κοντινές παραλίες, στις οποίες παρατηρείται αναβάθμιση, οφείλω να πω, στις θηλυκές παρουσίες..
Πολυβιταμίνες να παίρνεις..μην ταβλιαστείς καμιά μέραΜπράβο Ωρίων να βάζεις τραγούδια δεν έχεις καμία δικαιολογία να μην βάζεις εγώ έχω ειμαι ένας μεσοκοπος ταλαιπωρημένος από τις πιτσιρίκες -πολυ κούραση λέμε
Τώρα κατάλαβες ότι είστε συντοπίτες; Αχ, Jimmy, σε έχουν απορροφήσει τα 20χρονα...χαλάλι!Α μπα Σαλονικιός είσαι Αρίσταρχος απο πια περιοχή? μη μου πεις ότι πας για μπάνιο στη Περαία
Δε το άκουσαΓια σένα μόνο, Jimmy
(Μην το ακούσει κανένας άλλος )
Είναι ωραία στην Περαία ( αλλά δε πάω Περαία - δε λέω που πάω για να μη με κυνηγάνε τα πλήθη των γυναικών!)Α μπα Σαλονικιός είσαι Αρίσταρχος απο πια περιοχή? μη μου πεις ότι πας για μπάνιο στη Περαία
Για τον Τζίμι που είναι ερωτύλος : βασιλικός πολτόςΠολυβιταμίνες να παίρνεις..μην ταβλιαστείς καμιά μέρα
Μπράβο Ωρίων να βάζεις τραγούδια δεν έχεις καμία δικαιολογία να μην βάζεις εγώ έχω ειμαι ένας μεσοκοπος ταλαιπωρημένος από τις πιτσιρίκες -πολυ κούραση λέμε
Είπαμε δεν είμεθα αμαρτωλοί αλλά αδύναμου χαρακτήρα -ειμαι σίγουρος ο άγιος Πέτρος όταν τα κακαρωσω θα είναι κάπως ελαστικός μαζί μου και θα αθωωθωΕίσαι αμαρτωλός..
Άργησα λίγο αλλά το έπιασα ενταξει δεν φήμη για την εξυπνάδα μουΤώρα κατάλαβες ότι είστε συντοπίτες; Αχ, Jimmy, σε έχουν απορροφήσει τα 20χρονα...χαλάλι!