You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ράδιο bourdela.com
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ~Buddha
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 66K
- Εμφανίσεις 1M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)
Το "the show must go on" είναι μια φράση που χρησιμοποιώ πάρα πολύ συχνά.
Aristarxos dj
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2021
- Like
- 20.996
- Πόντοι
- 5.956
Όχι μόνο εσύ..Το "the show must go on" είναι μια φράση που χρησιμοποιώ πάρα πολύ συχνά.
Aristarxos dj
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2021
- Like
- 20.996
- Πόντοι
- 5.956
Τρελαίνομαι!!
jim2323
Μέγας
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2021
- Like
- 10.676
- Πόντοι
- 3.506
Αρισταρχε σίγουρα ήθελες να βάλεις αυτό το τραγούδι μήπως να το ξανασκεφτοσουνα? Ένας μαύρος που χορεύει ένας άσπρος που κουνάει τα χέρια τού και δέκα λέξεις όλο και όλο μήπως καθόσον στον ήλιο μες στο καύσωνα και σου ξέφυγε η κοινοποίηση
jim2323
Μέγας
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2021
- Like
- 10.676
- Πόντοι
- 3.506
Αισχρός -τόσο καιρό έχεις χτίσει ένα σοβαρό προφίλ εδω και με αυτήν τη προτίμηση σού ΟΛΑ γκρεμίστηκανΤρελαίνομαι!!
Σοβαρό προφίλ εγώ;;Αισχρός -τόσο καιρό έχεις χτίσει ένα σοβαρό προφίλ εδω και με αυτήν τη προτίμηση σού ΟΛΑ γκρεμίστηκαν
Μη χειρότερα!!
jim2323
Μέγας
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2021
- Like
- 10.676
- Πόντοι
- 3.506
Ωρίων δεν θέλω τα πω αλλά θα τα πω γιατί θα σκάσω - θα τα παρατήσω όλα και θα πιάσω δουλειά σε γηροκομείο - ζω έναν εφιάλτη - πριν κάνα δύο τρείς μέρες έσκασε μια 21 Χρόνη κρητηκοπουλα στη δουλειά -από χτες με φωνάζει αγάπη μου κύριε Δημήτρη όλο αγκαλίτσες και χαϊδεματα είναι -σημερα της έπιασα το βυζί και δεν είπε τίποτα μάλλον ετοιμάζεται ένα κατά λάθος ακόμα - τόσα χρόνια στα ξενοδοχεία πρώτη φορά μου συμβαίνει αυτό με τις πιτσιρίκεςΣοβαρό προφίλ εγώ;;
Μη χειρότερα!!
Μάλλον ενθουσιάζονται που βλέπουν κάποιον στην ηλικία σου με πολύ μαλλί!Ωρίων δεν θέλω τα πω αλλά θα τα πω γιατί θα σκάσω - θα τα παρατήσω όλα και θα πιάσω δουλειά σε γηροκομείο - ζω έναν εφιάλτη - πριν κάνα δύο τρείς μέρες έσκασε μια 21 Χρόνη κρητηκοπουλα στη δουλειά -από χτες με φωνάζει αγάπη μου κύριε Δημήτρη όλο αγκαλίτσες και χαϊδεματα είναι -σημερα της έπιασα το βυζί και δεν είπε τίποτα μάλλον ετοιμάζεται ένα κατά λάθος ακόμα - τόσα χρόνια στα ξενοδοχεία πρώτη φορά μου συμβαίνει αυτό με τις πιτσιρίκες
Jimmy, μια συμβουλή θα σου δώσω : άσε τα γηροκομεία και πιάσε κανέναν κώλο τώρα που μπορείς!
Τελευταία τροποποίηση:
Aristarxos dj
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2021
- Like
- 20.996
- Πόντοι
- 5.956
Γιατί το λες αυτό Τζίμι? Τέτοια αριστουργήματα πρέπει να αναδεικνύονται!Αρισταρχε σίγουρα ήθελες να βάλεις αυτό το τραγούδι μήπως να το ξανασκεφτοσουνα? Ένας μαύρος που χορεύει ένας άσπρος που κουνάει τα χέρια τού και δέκα λέξεις όλο και όλο μήπως καθόσον στον ήλιο μες στο καύσωνα και σου ξέφυγε η κοινοποίηση
Aristarxos dj
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2021
- Like
- 20.996
- Πόντοι
- 5.956
Ρε Τζίμι μήπως χρειάζεστε προσωπικό? Σκούπα - μάπα ,τα πάντα όλα!Ωρίων δεν θέλω τα πω αλλά θα τα πω γιατί θα σκάσω - θα τα παρατήσω όλα και θα πιάσω δουλειά σε γηροκομείο - ζω έναν εφιάλτη - πριν κάνα δύο τρείς μέρες έσκασε μια 21 Χρόνη κρητηκοπουλα στη δουλειά -από χτες με φωνάζει αγάπη μου κύριε Δημήτρη όλο αγκαλίτσες και χαϊδεματα είναι -σημερα της έπιασα το βυζί και δεν είπε τίποτα μάλλον ετοιμάζεται ένα κατά λάθος ακόμα - τόσα χρόνια στα ξενοδοχεία πρώτη φορά μου συμβαίνει αυτό με τις πιτσιρίκες
Αγράμματος
Μέγας
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2021
- Like
- 15.168
- Πόντοι
- 3.506
Το ήξερα οτι κατα βάθος είσαι ρομαντική ψυχή
Aristarxos dj
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2021
- Like
- 20.996
- Πόντοι
- 5.956
Αρισταρχε σίγουρα ήθελες να βάλεις αυτό το τραγούδι μήπως να το ξανασκεφτοσουνα? Ένας μαύρος που χορεύει ένας άσπρος που κουνάει τα χέρια τού και δέκα λέξεις όλο και όλο μήπως καθόσον στον ήλιο μες στο καύσωνα και σου ξέφυγε η κοινοποίηση
Ναι ναι, κατά πολύ βάθος, όμως...Το ήξερα οτι κατα βάθος είσαι ρομαντική ψυχή
Αγράμματος
Μέγας
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2021
- Like
- 15.168
- Πόντοι
- 3.506
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 16