Μπα.. δύσκολο σε μένα..
Έλα, σταμάτα πια να κρύβεσαι. Όλοι ξέρουμε ότι είσαι μεγάλος γόης!Το μπου φυσικά και δεν είναι αβατο.. διαβάζεται από όλες τις κοπέλες του επαγγέλματος και τις φίλες τους κλπ..
Δε μου την πέφτει καμία διαδικτυακά..
Μπα.. δύσκολο σε μένα..
Έλα, σταμάτα πια να κρύβεσαι. Όλοι ξέρουμε ότι είσαι μεγάλος γόης!Το μπου φυσικά και δεν είναι αβατο.. διαβάζεται από όλες τις κοπέλες του επαγγέλματος και τις φίλες τους κλπ..
Κατά λάθος Ωρίων έτσι το έχω ταξινομήσει στο μυαλό μου μη μου το χαλάς και ο Πέτρος απαρνήθηκε τον Χριστό τρείς φορές και τον συγχωρεσανε και εγώ τρείς φορές μέσα στα όρια είμαι- ΔΕΊΞΕ λίγο επιείκειαJimmy, τι "κατά λάθος" τρεις ολόκληρες φορές! Κατά λάθος, άντε να γίνει μία! "Κατά συρροή έγκλημα" και
"κατά λάθος" γίνεται;
Α, νόμιζα ότι σου έλεγε "αγάπη μου, τι έχεις εκεί;" και ήθελε να της δείξεις τι έχεις μέσα στο παντελόνι σου! Και εσύ έλιωνες, της το έδειχνες και έτσι γινόταν το "κατά λάθος"
Τι είσαι ρε γκόμενα να στην πέσουν - οι άντρες την πέφτουν - ωχ θεέ μου τι καιροί μέχρι και πασοκοι χάλασανΤο μπου φυσικά και δεν είναι αβατο.. διαβάζεται από όλες τις κοπέλες του επαγγέλματος και τις φίλες τους κλπ..
χαχαχα ευτυχώς που, ως άλλος Πέτρος, το σταμάτησες στις τρεις...άλλη μία και θα ήσουν ασυγχώρητος!Κατά λάθος Ωρίων έτσι το έχω ταξινομήσει στο μυαλό μου μη μου το χαλάς και ο Πέτρος απαρνήθηκε τον Χριστό τρείς φορές και τον συγχωρεσανε και εγώ τρείς φορές μέσα στα όρια είμαι- ΔΕΊΞΕ λίγο επιείκεια
Ναι την βλέπω κάθε αλλά δεν μιλάμε - την τελευταία φορά που μαλώσαμε της είπα - μιλάω σοβαρά με ένα 20 χρόνο δεν το πιστεύω !!!και από τότε δεν μου ξαναμίλησεχαχαχα ευτυχώς που, ως άλλος Πέτρος, το σταμάτησες στις τρεις...άλλη μία και θα ήσουν ασυγχώρητος!
Την βλέπεις τώρα;
Ούτε εγώ θα σου ξαναμιλούσα χαχαΝαι την βλέπω κάθε αλλά δεν μιλάμε - την τελευταία φορά που μαλώσαμε της είπα - μιλάω σοβαρά με ένα 20 χρόνο δεν το πιστεύω !!!και από τότε δεν μου ξαναμίλησε
Αυτή ήθελε να το δείχνουμε- εγώ ήθελα πιο σιμαζεμενα γιατί άκουγα διάφορα - μια μέρα μου λέει ντρέπεσαι για μένα και είσαι κότα και εκεί μαλώσαμεΟύτε εγώ θα σου ξαναμιλούσα χαχα
Γιατί μαλώσατε;
Μάλιστα. Δεν ήξερε ότι είσαι παντρεμένος;Αυτή ήθελε να το δείχνουμε- εγώ ήθελα πιο σιμαζεμενα γιατί άκουγα διάφορα - μια μέρα μου λέει ντρέπεσαι για μένα και είσαι κότα και εκεί μαλώσαμε
Είναι σε άλλο πόστο στο σέρβις είναι - μαλλιάσε η γλώσσα μου να τής τα λέω αλλά αυτά τα μικρά δεν καταλαβαίνουν με τίποταΜάλιστα. Δεν ήξερε ότι είσαι παντρεμένος;
Συνάδελφοι δεν είστε; Είναι πιο "χαμηλόβαθμη" από σένα;
Ίσως ήθελε να ξέρουν οι άλλες στη δουλειά, ότι είσαι "δικός" της, για να μην σου την πέφτουν!!Είναι σε άλλο πόστο στο σέρβις είναι - μαλλιάσε η γλώσσα μου να τής τα λέω αλλά αυτά τα μικρά δεν καταλαβαίνουν με τίποτα
Εντάξει έκανα και εγώ μαλάκια της είπα ότι είμαι περίπου παντρεμένος το οποίο είναι και αλήθεια -σε λίγο καιρό μάλλον θα χωρίσωΊσως ήθελε να ξέρουν οι άλλες στη δουλειά, ότι είσαι "δικός" της, για να μην σου την πέφτουν!!
Αααααχχχχχ έρως ανίκατε μάχαν!
Κακώς δεν μιλάτε, πάντως, αν θέλεις τη γνώμη μου.
χαχαχαχαχα κλαίω!!!Εντάξει έκανα και εγώ μαλάκια της είπα ότι είμαι περίπου παντρεμένος το οποίο είναι και αλήθεια -σε λίγο καιρό μάλλον θα χωρίσω
Άσε άσε και εγώ είμαι ότι να ναι - με την γυναίκα μου έχω "χωρίσει "πάνω από δέκα φορές και όλο τα βρίσκουμε στο τέλος για αυτό λέω μάλλον - παιδιά δεν έχωχαχαχαχαχα κλαίω!!!
Σε λίγο καιρό, μάλλον θα χωρίσεις και είχες τύψεις για τη γυναίκα σου;;;
Αφού έχετε χωρίσει πάνω από 10 φορές και τα έχετε βρει, σημαίνει ότι μάλλον δεν θα χωρίσετε και όχι ότι θα χωρίσετε!Άσε άσε και εγώ είμαι ότι να ναι - με την γυναίκα μου έχω "χωρίσει "πάνω από δέκα φορές και όλο τα βρίσκουμε στο τέλος για αυτό λέω μάλλον - παιδιά δεν έχω
Άλλο ένα πράγμα που δεν ξέρω την απάντηση τουΑφού έχετε χωρίσει πάνω από 10 φορές και τα έχετε βρει, σημαίνει ότι μάλλον δεν θα χωρίσετε και όχι ότι θα χωρίσετε!
Κλασικές ατάκες 20 χρόνου κοριτσιού..Αυτή ήθελε να το δείχνουμε- εγώ ήθελα πιο σιμαζεμενα γιατί άκουγα διάφορα - μια μέρα μου λέει ντρέπεσαι για μένα και είσαι κότα και εκεί μαλώσαμε
Αυτά δε τα λένε στα 20 χρονα ( δεν ενοιωσες λίγο παιδεραστής όταν μαλωνες μαζί της και συνειδητοποιουσες ότι μαλώνεις με 20 χρονη? )Ναι την βλέπω κάθε αλλά δεν μιλάμε - την τελευταία φορά που μαλώσαμε της είπα - μιλάω σοβαρά με ένα 20 χρόνο δεν το πιστεύω !!!και από τότε δεν μου ξαναμίλησε
"Όλοι"? Και που το ξέρετε?Έλα, σταμάτα πια να κρύβεσαι. Όλοι ξέρουμε ότι είσαι μεγάλος γόης!
Ήταν η απάντηση μου στο σχόλιο του Ωρίωνα, ότι μου την πέφτουν διαδικτυακά..Τι είσαι ρε γκόμενα να στην πέσουν - οι άντρες την πέφτουν - ωχ θεέ μου τι καιροί μέχρι και πασοκοι χάλασαν
Κι εγώ αυτό νόμιζα..( κοριτσάκι έχω ένα γλυφιτζουρι..θες να στο δείξω?)Jimmy, τι "κατά λάθος" τρεις ολόκληρες φορές! Κατά λάθος, άντε να γίνει μία! "Κατά συρροή έγκλημα" και
"κατά λάθος" γίνεται;
Α, νόμιζα ότι σου έλεγε "αγάπη μου, τι έχεις εκεί;" και ήθελε να της δείξεις τι έχεις μέσα στο παντελόνι σου! Και εσύ έλιωνες, της το έδειχνες και έτσι γινόταν το "κατά λάθος"
Ε όχι και να αποκαλύψουμε και τις πηγές μας..."Όλοι"? Και που το ξέρετε?