Να το διάβαζε τώρα αυτό ο @CaptainK , να σου έλεγε "δεν έχει γεννηθεί ακόμη η γυναίκα από την οποία θα την πατήσει ο Καπετάνιος"Ο καπετάνιος ωραία τα έλεγε αλλά τι τα θες από θηλυκό την πάτησε και αυτός τη θάλασσα
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ράδιο bourdela.com
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ~Buddha
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 66K
- Εμφανίσεις 1M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)
Aristarxos dj
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2021
- Like
- 20.996
- Πόντοι
- 5.956
Όχι εντάξει είσαι..εσύ τουλάχιστον για μια βδομάδα είχες " δεσμό" (?) με 20 χρινη...εμένα ούτε με κοιτάνε πλέον..Ωραία τα είπες αρισταρχε σαν πολιτικός του ΠΑΣΟΚ μίλησες συμφωνώ με όλα- με έπεισες - το έχεις κατεβα για βουλευτης να ξαναπρασινισει η χώρα τελικα ούτε εσύ είσαι ερωτευμένος με 20 άρα μόνο εγώ την πάτησα - πρέπει να είμαι ο πιο χαζός τελικά
( Σήμερα είδα ένα μωρό πολύ τέλειο..κόκκινο μαλακι, γυμνασμενο..άστα να πάνε..πολύ όμορφη..high max 20)
jim2323
Μέγας
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2021
- Like
- 10.679
- Πόντοι
- 3.506
Μακριά αρισταρχε από 20 Χρονά είναι πειρασμός μη ελεγχόμενος - εντάξει δεν τα είπα όλα καταλαθος το κάναμε και 3 φορές εκεί κόλλησα -ειδικά όταν μου έλεγε μερικές φορές αγάπη μου τι έχεις εκεί ελιωνα - μακριά αρισταρχε μακριάΌχι εντάξει είσαι..εσύ τουλάχιστον για μια βδομάδα είχες " δεσμό" (?) με 20 χρινη...εμένα ούτε με κοιτάνε πλέον..
( Σήμερα είδα ένα μωρό πολύ τέλειο..κόκκινο μαλακι, γυμνασμενο..άστα να πάνε..πολύ όμορφη..high max 20)
paparotriftoulas
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2014
- Κριτικές
- 67
- Like
- 29.247
- Πόντοι
- 10.336
Aristarxos dj
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2021
- Like
- 20.996
- Πόντοι
- 5.956
Δεν κινδυνεύω πλέον.. με βλέπουν και τρομάζουν..Μακριά αρισταρχε από 20 Χρονά είναι πειρασμός μη ελεγχόμενος - εντάξει δεν τα είπα όλα καταλαθος το κάναμε και 3 φορές εκεί κόλλησα -ειδικά όταν μου έλεγε μερικές φορές αγάπη μου τι έχεις εκεί ελιωνα - μακριά αρισταρχε μακριά
Είμαι ασφαλής ..
Aristarxos dj
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2021
- Like
- 20.996
- Πόντοι
- 5.956
Ο καπετάνιος ωραία τα έλεγε αλλά τι τα θες από θηλυκό την πάτησε και αυτός τη θάλασσα
Διαγραμμένο μέλος 233658
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιουλ 2023
- Like
- 18
- Πόντοι
- 0
Aristarxos dj
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2021
- Like
- 20.996
- Πόντοι
- 5.956
Σε αποπλάνησε και σε παράτησε η μικρή..χάθηκαν οι αξίες..Μακριά αρισταρχε από 20 Χρονά είναι πειρασμός μη ελεγχόμενος - εντάξει δεν τα είπα όλα καταλαθος το κάναμε και 3 φορές εκεί κόλλησα -ειδικά όταν μου έλεγε μερικές φορές αγάπη μου τι έχεις εκεί ελιωνα - μακριά αρισταρχε μακριά
Κάτσε, Jimmy, περίμενε γιατί χρειάζονται επεξηγήσεις...Μακριά αρισταρχε από 20 Χρονά είναι πειρασμός μη ελεγχόμενος - εντάξει δεν τα είπα όλα καταλαθος το κάναμε και 3 φορές εκεί κόλλησα -ειδικά όταν μου έλεγε μερικές φορές αγάπη μου τι έχεις εκεί ελιωνα - μακριά αρισταρχε μακριά
Τι εννοείς ότι το κάνατε 3 φορές κατά λάθος; Πώς το κάνει κανείς κατά λάθος;;
Και για ποιο πράγμα έλεγε "αγάπη μου, τι έχεις εκεί;"
Χαχαχαχα αν με βγάλει από το μπαλαούρο ποτέ, θα του το πω. Αν και κάποια εξυπνάδα θα βρει να απαντήσει πάλι, οπότε δεν ξέρω αν έχει νόημαΜεγάλες κουβέντες θαλασσινών - ο άντρας ο σωστός ο κυμπαρης είναι και μαπας έτσι να του πεις
Παρουσιάζεις έτσι τον εαυτό σου γιατί βαριέσαι να απορρίπτεις τα κορίτσια που σου την πέφτουν διαδικτυακά. Χαλάρωσε, Αρίσταρχε..δεν χρειάζεται να λες ψέματα εδώ...κανένα κορίτσι δε διαβάζει το Βou, είναι άβατο.Δεν κινδυνεύω πλέον.. με βλέπουν και τρομάζουν..
Είμαι ασφαλής ..
Διαγραμμένο μέλος 233658
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιουλ 2023
- Like
- 18
- Πόντοι
- 0
jim2323
Μέγας
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2021
- Like
- 10.679
- Πόντοι
- 3.506
Κατά λάθος Ωρίων αλλιώς τα ειχα σχεδιάσει στο μυαλό μου είχα σχεδιάσει έναν πλατωνικό έρωτα άντε με χαδακια και φιλάκια λόγο διαφοράς ηλικίας -αλλά χαδακια φιλάκια έγινε το σεξ μια φορά και είπαμε ότι δεν θα το ξανακάνουμε αλλά το ξανακαναμε άλλες 2 φορές - αγάπη μου μου έλεγε τι έχεις γιατί ήμουν σκεφτικός πολλές φορές σκεφτόμουν τι γυναίκα μου τι κάνω εγώ με ένα 20 χρόνο δεν έχει νόημα όλο αυτό και διάφορα τέτοια - οι γυναίκες τα καταλαβαίνουν αυτάΚάτσε, Jimmy, περίμενε γιατί χρειάζονται επεξηγήσεις...
Τι εννοείς ότι το κάνατε 3 φορές κατά λάθος; Πώς το κάνει κανείς κατά λάθος;;
Και για ποιο πράγμα έλεγε "αγάπη μου, τι έχεις εκεί;"
jim2323
Μέγας
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2021
- Like
- 10.679
- Πόντοι
- 3.506
Χαχαχαχα αν με βγάλει από το μπαλαούρο ποτέ, θα του το πω. Αν και κάποια εξυπνάδα θα βρει να απαντήσει πάλι, οπότε δεν ξέρω αν έχει νόημα
jim2323
Μέγας
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2021
- Like
- 10.679
- Πόντοι
- 3.506
Λέγεται ότιέξυπνοι αποφεύγουν τα εμπόδια αλλά οι φιλόσοφοι περνάν από μέσα οικειοθελώς - έτσι το πήρα για να μην με πιάσει κατάθλιψη εχεις δίκιο νεολαία αξίες μηδένΣε αποπλάνησε και σε παράτησε η μικρή..χάθηκαν οι αξίες..
jim2323
Μέγας
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2021
- Like
- 10.679
- Πόντοι
- 3.506
Οι γυναίκες είναι παλαβιαρες αφού μου έκατσε πιπινι εμένα θα βρεθεί και για σένα αρισταρχε κανείς δεν είναι ασφαλής κάνειςΔεν κινδυνεύω πλέον.. με βλέπουν και τρομάζουν..
Είμαι ασφαλής ..
Aristarxos dj
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2021
- Like
- 20.996
- Πόντοι
- 5.956
Όπως κάποιοι πιτσιρικάδες πηδάνε (και μετά παρατάνε) μιλφονια που ψάχνονται ( και μετά οι πιτσιρικάδες συζητάνε τα κατορθώματα με τους φίλους), έτσι και η δικιά σου ..Λέγεται ότιέξυπνοι αποφεύγουν τα εμπόδια αλλά οι φιλόσοφοι περνάν από μέσα οικειοθελώς - έτσι το πήρα για να μην με πιάσει κατάθλιψη εχεις δίκιο νεολαία αξίες μηδέν
Οι κοπέλες πλέον φέρονται σαν άντρες..
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Μπα.. δύσκολο σε μένα..Οι γυναίκες είναι παλαβιαρες αφού μου έκατσε πιπινι εμένα θα βρεθεί και για σένα αρισταρχε κανείς δεν είναι ασφαλής κάνεις
Aristarxos dj
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2021
- Like
- 20.996
- Πόντοι
- 5.956
Το μπου φυσικά και δεν είναι αβατο.. διαβάζεται από όλες τις κοπέλες του επαγγέλματος και τις φίλες τους κλπ..Παρουσιάζεις έτσι τον εαυτό σου γιατί βαριέσαι να απορρίπτεις τα κορίτσια που σου την πέφτουν διαδικτυακά. Χαλάρωσε, Αρίσταρχε..δεν χρειάζεται να λες ψέματα εδώ...κανένα κορίτσι δε διαβάζει το Βou, είναι άβατο.
Δε μου την πέφτει καμία διαδικτυακά..
Διαγραμμένο μέλος 233658
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιουλ 2023
- Like
- 18
- Πόντοι
- 0
καταλαθος το κάναμε και 3 φορές εκεί κόλλησα -ειδικά όταν μου έλεγε μερικές φορές αγάπη μου τι έχεις εκεί ελιωνα
Jimmy, τι "κατά λάθος" τρεις ολόκληρες φορές! Κατά λάθος, άντε να γίνει μία! "Κατά συρροή έγκλημα" καιΚατά λάθος Ωρίων αλλιώς τα ειχα σχεδιάσει στο μυαλό μου είχα σχεδιάσει έναν πλατωνικό έρωτα άντε με χαδακια και φιλάκια λόγο διαφοράς ηλικίας -αλλά χαδακια φιλάκια έγινε το σεξ μια φορά και είπαμε ότι δεν θα το ξανακάνουμε αλλά το ξανακαναμε άλλες 2 φορές - αγάπη μου μου έλεγε τι έχεις γιατί ήμουν σκεφτικός πολλές φορές σκεφτόμουν τι γυναίκα μου τι κάνω εγώ με ένα 20 χρόνο δεν έχει νόημα όλο αυτό και διάφορα τέτοια - οι γυναίκες τα καταλαβαίνουν αυτά
"κατά λάθος" γίνεται;
Α, νόμιζα ότι σου έλεγε "αγάπη μου, τι έχεις εκεί;" και ήθελε να της δείξεις τι έχεις μέσα στο παντελόνι σου! Και εσύ έλιωνες, της το έδειχνες και έτσι γινόταν το "κατά λάθος"
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 16
- Εμφανίσεις
- 992
- Απαντήσεις
- 225
- Εμφανίσεις
- 7K
- Απαντήσεις
- 15
- Εμφανίσεις