Να το διάβαζε τώρα αυτό ο @CaptainK , να σου έλεγε "δεν έχει γεννηθεί ακόμη η γυναίκα από την οποία θα την πατήσει ο Καπετάνιος"Ο καπετάνιος ωραία τα έλεγε αλλά τι τα θες από θηλυκό την πάτησε και αυτός τη θάλασσα![]()
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
Να το διάβαζε τώρα αυτό ο @CaptainK , να σου έλεγε "δεν έχει γεννηθεί ακόμη η γυναίκα από την οποία θα την πατήσει ο Καπετάνιος"Ο καπετάνιος ωραία τα έλεγε αλλά τι τα θες από θηλυκό την πάτησε και αυτός τη θάλασσα![]()
Όχι εντάξει είσαι..εσύ τουλάχιστον για μια βδομάδα είχες " δεσμό" (?) με 20 χρινη...εμένα ούτε με κοιτάνε πλέον..Ωραία τα είπες αρισταρχε σαν πολιτικός του ΠΑΣΟΚ μίλησες συμφωνώ με όλα- με έπεισες - το έχεις κατεβα για βουλευτης να ξαναπρασινισει η χώρατελικα ούτε εσύ είσαι ερωτευμένος με 20 άρα μόνο εγώ την πάτησα - πρέπει να είμαι ο πιο χαζός τελικά
![]()
Μακριά αρισταρχε από 20 Χρονά είναι πειρασμός μη ελεγχόμενος - εντάξει δεν τα είπα όλαΌχι εντάξει είσαι..εσύ τουλάχιστον για μια βδομάδα είχες " δεσμό" (?) με 20 χρινη...εμένα ούτε με κοιτάνε πλέον..
( Σήμερα είδα ένα μωρό πολύ τέλειο..κόκκινο μαλακι, γυμνασμενο..άστα να πάνε..πολύ όμορφη..high max 20)
Δεν κινδυνεύω πλέον.. με βλέπουν και τρομάζουν..Μακριά αρισταρχε από 20 Χρονά είναι πειρασμός μη ελεγχόμενος - εντάξει δεν τα είπα όλακαταλαθος το κάναμε και 3 φορές εκεί κόλλησα -ειδικά όταν μου έλεγε μερικές φορές αγάπη μου τι έχεις εκεί ελιωνα - μακριά αρισταρχε μακριά
Ο καπετάνιος ωραία τα έλεγε αλλά τι τα θες από θηλυκό την πάτησε και αυτός τη θάλασσα![]()
Σε αποπλάνησε και σε παράτησε η μικρή..χάθηκαν οι αξίες..Μακριά αρισταρχε από 20 Χρονά είναι πειρασμός μη ελεγχόμενος - εντάξει δεν τα είπα όλακαταλαθος το κάναμε και 3 φορές εκεί κόλλησα -ειδικά όταν μου έλεγε μερικές φορές αγάπη μου τι έχεις εκεί ελιωνα - μακριά αρισταρχε μακριά
Κάτσε, Jimmy, περίμενε γιατί χρειάζονται επεξηγήσεις...Μακριά αρισταρχε από 20 Χρονά είναι πειρασμός μη ελεγχόμενος - εντάξει δεν τα είπα όλακαταλαθος το κάναμε και 3 φορές εκεί κόλλησα -ειδικά όταν μου έλεγε μερικές φορές αγάπη μου τι έχεις εκεί ελιωνα - μακριά αρισταρχε μακριά
Χαχαχαχα αν με βγάλει από το μπαλαούρο ποτέ, θα του το πω. Αν και κάποια εξυπνάδα θα βρει να απαντήσει πάλι, οπότε δεν ξέρω αν έχει νόημαΜεγάλες κουβέντες θαλασσινών- ο άντρας ο σωστός ο κυμπαρης είναι και μαπας έτσι να του πεις
![]()
Παρουσιάζεις έτσι τον εαυτό σου γιατί βαριέσαι να απορρίπτεις τα κορίτσια που σου την πέφτουν διαδικτυακά. Χαλάρωσε, Αρίσταρχε..δεν χρειάζεται να λες ψέματα εδώ...κανένα κορίτσι δε διαβάζει το Βou, είναι άβατο.Δεν κινδυνεύω πλέον.. με βλέπουν και τρομάζουν..
Είμαι ασφαλής ..![]()
Κατά λάθος Ωρίων αλλιώς τα ειχα σχεδιάσει στο μυαλό μου είχα σχεδιάσει έναν πλατωνικό έρωτα άντε με χαδακια και φιλάκια λόγο διαφοράς ηλικίας -αλλά χαδακια φιλάκια έγινε το σεξ μια φορά και είπαμε ότι δεν θα το ξανακάνουμε αλλά το ξανακαναμε άλλες 2 φορέςΚάτσε, Jimmy, περίμενε γιατί χρειάζονται επεξηγήσεις...
Τι εννοείς ότι το κάνατε 3 φορές κατά λάθος; Πώς το κάνει κανείς κατά λάθος;;
Και για ποιο πράγμα έλεγε "αγάπη μου, τι έχεις εκεί;"
Χαχαχαχα αν με βγάλει από το μπαλαούρο ποτέ, θα του το πω. Αν και κάποια εξυπνάδα θα βρει να απαντήσει πάλι, οπότε δεν ξέρω αν έχει νόημα![]()
Λέγεται ότιέξυπνοι αποφεύγουν τα εμπόδια αλλά οι φιλόσοφοι περνάν από μέσα οικειοθελώς - έτσι το πήρα για να μην με πιάσει κατάθλιψηΣε αποπλάνησε και σε παράτησε η μικρή..χάθηκαν οι αξίες..
Οι γυναίκες είναι παλαβιαρες αφού μου έκατσε πιπινι εμένα θα βρεθεί και για σένα αρισταρχε κανείς δεν είναι ασφαλής κάνειςΔεν κινδυνεύω πλέον.. με βλέπουν και τρομάζουν..
Είμαι ασφαλής ..![]()
Όπως κάποιοι πιτσιρικάδες πηδάνε (και μετά παρατάνε) μιλφονια που ψάχνονται ( και μετά οι πιτσιρικάδες συζητάνε τα κατορθώματα με τους φίλους), έτσι και η δικιά σου ..Λέγεται ότιέξυπνοι αποφεύγουν τα εμπόδια αλλά οι φιλόσοφοι περνάν από μέσα οικειοθελώς - έτσι το πήρα για να μην με πιάσει κατάθλιψηεχεις δίκιο νεολαία αξίες μηδέν
![]()
Μπα.. δύσκολο σε μένα..Οι γυναίκες είναι παλαβιαρες αφού μου έκατσε πιπινι εμένα θα βρεθεί και για σένα αρισταρχε κανείς δεν είναι ασφαλής κάνεις![]()
Το μπου φυσικά και δεν είναι αβατο.. διαβάζεται από όλες τις κοπέλες του επαγγέλματος και τις φίλες τους κλπ..Παρουσιάζεις έτσι τον εαυτό σου γιατί βαριέσαι να απορρίπτεις τα κορίτσια που σου την πέφτουν διαδικτυακά. Χαλάρωσε, Αρίσταρχε..δεν χρειάζεται να λες ψέματα εδώ...κανένα κορίτσι δε διαβάζει το Βou, είναι άβατο.
καταλαθος το κάναμε και 3 φορές εκεί κόλλησα -ειδικά όταν μου έλεγε μερικές φορές αγάπη μου τι έχεις εκεί ελιωνα
Jimmy, τι "κατά λάθος" τρεις ολόκληρες φορές! Κατά λάθος, άντε να γίνει μία! "Κατά συρροή έγκλημα" καιΚατά λάθος Ωρίων αλλιώς τα ειχα σχεδιάσει στο μυαλό μου είχα σχεδιάσει έναν πλατωνικό έρωτα άντε με χαδακια και φιλάκια λόγο διαφοράς ηλικίας -αλλά χαδακια φιλάκια έγινε το σεξ μια φορά και είπαμε ότι δεν θα το ξανακάνουμε αλλά το ξανακαναμε άλλες 2 φορές- αγάπη μου μου έλεγε τι έχεις γιατί ήμουν σκεφτικός πολλές φορές σκεφτόμουν τι γυναίκα μου τι κάνω εγώ με ένα 20 χρόνο δεν έχει νόημα όλο αυτό και διάφορα τέτοια - οι γυναίκες τα καταλαβαίνουν αυτά