jim2323
Μέγας
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2021
- Like
- 10.679
- Πόντοι
- 3.506
Αρισταρχε από έχεις να βγεις μήπως από εκείνη την εποχήΓια σεζόν δεν ήσουν εσύ? Πώς βρέθηκες Εξάρχεια? Δε μας τα λες καλά..
Αρισταρχε από έχεις να βγεις μήπως από εκείνη την εποχήΓια σεζόν δεν ήσουν εσύ? Πώς βρέθηκες Εξάρχεια? Δε μας τα λες καλά..
Διακτινιζεσαι? Τι παίζει?Έρχεται Μαζώ 9 Αυγούστου στη Κω - πάρε τον Ωρίων και έλα
Αυτοί είναι υπουργοί..όχι σαν τους χλιμιτζουρες , τους πιτσαπιρδουλες τους σημερινούς..Αρισταρχε από έχεις να βγεις μήπως από εκείνη την εποχή
Θα πω στον καπτεν Kirk να με διακτινισει..Έρχεται Μαζώ 9 Αυγούστου στη Κω - πάρε τον Ωρίων και έλα
Δεν υπάρχει διακτινισμος αρισταρχε είναι μύθος σαν την αλλαγή του ΠΑΣΟΚΘα πω στον καπτεν Kirk να με διακτινισει..
Το ίδιο καραγκιόζιδες λαμόγια και ψεύτες είναι με τούς σημερινούς απλώς είναι σε άλλη συσκευασία - μην κάνεις σαν τούς μπαρμπαδες που νομίζουν ότι στα χρόνια όλα ήταν καλύτεραΑυτοί είναι υπουργοί..όχι σαν τους χλιμιτζουρες , τους πιτσαπιρδουλες τους σημερινούς..
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Οχι φιλε με τους καλους συγγραφεις ειμαι κολλημενοςΚολλημένος με την μπάλα, teaser, ε;
Δάρα!
Κι όμως υπάρχει..Δεν υπάρχει διακτινισμος αρισταρχε είναι μύθος σαν την αλλαγή του ΠΑΣΟΚ
Λίγα λόγια για τους παλιούς πολιτικούς...Το ίδιο καραγκιόζιδες λαμόγια και ψεύτες είναι με τούς σημερινούς απλώς είναι σε άλλη συσκευασία - μην κάνεις σαν τούς μπαρμπαδες που νομίζουν ότι στα χρόνια όλα ήταν καλύτερα
Ευχαριστώ Ωρίων είσαι φίλος - τόσο καιρό σε πρήζω με τίς δικές μου χαζομάρες - εσύ πώς είσαι γενικώς? πώς κυλάνε τα πράγματα για σένα?
Μια χαρά είμαι, Jimmy. Χαίρω άκρας υγείας ή τουλάχιστον έτσι αισθάνομαι. Όλα τα άλλα, είναι μέρος του παιχνιδιού.Ευχαριστώ Ωρίων είσαι φίλος - τόσο καιρό σε πρήζω με τίς δικές μου χαζομάρες - εσύ πώς είσαι γενικώς? πώς κυλάνε τα πράγματα για σένα?
Σωστά Ωρίων παιχνίδι είναι ( η μύηση που λέει καί ο Πλούταρχος) Ας παίξουμε λοιπόνΜια χαρά είμαι, Jimmy. Χαίρω άκρας υγείας ή τουλάχιστον έτσι αισθάνομαι. Όλα τα άλλα, είναι μέρος του παιχνιδιού.
Δεν με πρήζεις. Σήμερα χρειάζεσαι ένα καλό τραγούδι εσύ, αύριο, θα χρειαστώ εγώ. Για αυτό είναι οι φίλοι