Aristarxos dj
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2021
- Like
- 20.996
- Πόντοι
- 5.956
Το τραγούδι μάπα, το βίντεο κλιπ καλό, η Ελένη τα σπάει
Το τραγούδι μάπα, το βίντεο κλιπ καλό, η Ελένη τα σπάει
Μάπα λέει το "oh mami" Μα είναι δυνατόν;;;;Το τραγούδι μάπα, το βίντεο κλιπ καλό, η Ελένη τα σπάει
Αυτά που μου αρέσουν του Βέρτη, τα βαλα..θα βάλω ΡέμοΜάπα λέει το "oh mami" Μα είναι δυνατόν;;;;
Αρίσταρχε, βάλε μας λίγο Βέρτη να ανέβουμε επίπεδο!
Σόρρυ Ωρίων που άργησα στο κάλεσμα -στα τόσα ελαττώματα που έχω βάλε ότι είμαι και γαϊδούρι -το τραγούδι δεν μου άρεσε το άκουγα στον μύλο και μου κάνει συνειρμό με τη πιτσιρίκα και τη μαλάκια πού έκανα
Καταθλιπτικό τραγούδι αρισταρχε δεν μας έχεις συνηθίσει σε τέτοια -μην μας καταρρεύσεις καί σύ είσαι το μυαλό της παρέας
Τι τραγουδάρα! Τι φωνάρα! Μπράβο Jimmy!
Ωραίο τραγούδι!
Ξεπερνά το..ξέχνα το βρέφος..βρες καμία 30+Σόρρυ Ωρίων που άργησα στο κάλεσμα -στα τόσα ελαττώματα που έχω βάλε ότι είμαι και γαϊδούρι -το τραγούδι δεν μου άρεσε το άκουγα στον μύλο και μου κάνει συνειρμό με τη πιτσιρίκα και τη μαλάκια πού έκανα
Καλά έκανες και το έσβησες! Άκου εκεί χαμηλό επίπεδο η παρέα σουΩραίο τραγούδι!
Δεν εννοούσα αυτό που εννοείςΚαλά έκανες και το έσβησες! Άκου εκεί χαμηλό επίπεδο η παρέα σου
Σόρρυ Ωρίων που άργησα στο κάλεσμα -στα τόσα ελαττώματα που έχω βάλε ότι είμαι και γαϊδούρι -το τραγούδι δεν μου άρεσε το άκουγα στον μύλο και μου κάνει συνειρμό με τη πιτσιρίκα και τη μαλάκια πού έκανα
Εγώ προτείνω αυτό
Εγώ αυτό
Εγώ αυτό