jim2323
Μέγας
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2021
- Like
- 10.679
- Πόντοι
- 3.506
Κεφακια σήμερα Ωρίων?
Κεφακια σήμερα Ωρίων?
Γιατί όχι, Jimmy;Κεφακια σήμερα Ωρίων?
Μια χαρά Ωρίων και εγώ - αν βγεί και Αρίσταρχος και πει και αυτός ότι είναι καλά χτυπάμε Τζακ Ποτ να είχαμε και ένα εκατομμύριο ευρώ και μια δεκαριά πιπινια θα ήταν πιο ωραία μάλλον- αλλά πάλι κανείς δεν ξέρει -ποιος ξέρει τι θα λαχταρούσε πάλι το αχόρταγο μυαλό μαςΓιατί όχι, Jimmy;
Εσύ;
Η ευτυχία είναι εσωτερική υπόθεση και δεν εξαρτάται από χρήματα και πιπίνια.Μια χαρά Ωρίων και εγώ - αν βγεί και Αρίσταρχος και πει και αυτός ότι είναι καλά χτυπάμε Τζακ Ποτ να είχαμε και ένα εκατομμύριο ευρώ και μια δεκαριά πιπινια θα ήταν πιο ωραία μάλλον- αλλά πάλι κανείς δεν ξέρει -ποιος ξέρει τι θα λαχταρούσε πάλι το αχόρταγο μυαλό μας
Μια χαρά είναι τα πιπινια Ωρίων - σήμερα το πρωί είδα την μικρή χαιρετηθηκαμε και της ζήτησα να μου δώσει το μπουκαλάκι με το άρωμα της να έχω να την θυμάμαι - εκείνη χαμογέλασε και είπε εσύ τι θα μου δώσεις να έχω από σένα - Ωρίων δεν φοράω αρώματα για ρίξε καμία ιδέαΗ ευτυχία είναι εσωτερική υπόθεση και δεν εξαρτάται από χρήματα και πιπίνια.
Βάλε ένα τραγουδάκι να γουστάρουμε, Jimmy.
Βάλε το πιπινι που σε άφησεΝα τον βγάλω καί τί να βάλω για άβαταρ? για ρίξε καμία ιδέα - δεν γίνεται να κυκλοφορώ ξεβρακωτος τι θα πει ο κόσμος
Καλά είμαι, εντάξειΜια χαρά Ωρίων και εγώ - αν βγεί και Αρίσταρχος και πει και αυτός ότι είναι καλά χτυπάμε Τζακ Ποτ να είχαμε και ένα εκατομμύριο ευρώ και μια δεκαριά πιπινια θα ήταν πιο ωραία μάλλον- αλλά πάλι κανείς δεν ξέρει -ποιος ξέρει τι θα λαχταρούσε πάλι το αχόρταγο μυαλό μας
Δώσε της ένα προφυλακτικό ( ίσως χρησιμοποιημένο..)Μια χαρά είναι τα πιπινια Ωρίων - σήμερα το πρωί είδα την μικρή χαιρετηθηκαμε και της ζήτησα να μου δώσει το μπουκαλάκι με το άρωμα της να έχω να την θυμάμαι - εκείνη χαμογέλασε και είπε εσύ τι θα μου δώσεις να έχω από σένα - Ωρίων δεν φοράω αρώματα για ρίξε καμία ιδέα
Μια χαρά είναι τα πιπινια Ωρίων - σήμερα το πρωί είδα την μικρή χαιρετηθηκαμε και της ζήτησα να μου δώσει το μπουκαλάκι με το άρωμα της να έχω να την θυμάμαι - εκείνη χαμογέλασε και είπε εσύ τι θα μου δώσεις να έχω από σένα - Ωρίων δεν φοράω αρώματα για ρίξε καμία ιδέα
Αρισταρχε είσαι παιδί της λογικής και σαν παιδί τής λογικής σού είναι δύσκολο να καταλάβεις τα παιδιά του έρωτα σαν εμένα - νομίζω ο Ωρίων είναι πιο ειδικός σε αυτά τα θέματα ρε συ θέλεις να με καταστρέψεις πρέπει να δείξω καλή διαγωγή έχω βάλει στο μάτι μια άλλη πιτσιρίκα 25αραΔώσε της ένα προφυλακτικό ( ίσως χρησιμοποιημένο..)
Να, τέτοιες μαλακίες κάνετε...Ρε συ Jimmy, αν σου άρεσε τόσο, το πολύ πολύ, ρώτα την τι άρωμα φοράει και πες μου να σου το στείλω εγώ, αν δεν μπορείς να το βρεις. Άκου να ζητήσεις το άρωμά της... Μα πόσο ρομαντικοί είστε κάποιοι το κέρατό μου....Μια χαρά είναι τα πιπινια Ωρίων - σήμερα το πρωί είδα την μικρή χαιρετηθηκαμε και της ζήτησα να μου δώσει το μπουκαλάκι με το άρωμα της να έχω να την θυμάμαι - εκείνη χαμογέλασε και είπε εσύ τι θα μου δώσεις να έχω από σένα - Ωρίων δεν φοράω αρώματα για ρίξε καμία ιδέα
Ανεβήκαμε πενταετία βλέπω! Εύγε!Αρισταρχε είσαι παιδί της λογικής και σαν παιδί τής λογικής σού είναι δύσκολο να καταλάβεις τα παιδιά του έρωτα σαν εμένα - νομίζω ο Ωρίων είναι πιο ειδικός σε αυτά τα θέματα ρε συ θέλεις να με καταστρέψεις πρέπει να δείξω καλή διαγωγή έχω βάλει στο μάτι μια άλλη πιτσιρίκα 25αρα
Δώσε το dna σου..είναι το πιο προσωπικό δώροΑρισταρχε είσαι παιδί της λογικής και σαν παιδί τής λογικής σού είναι δύσκολο να καταλάβεις τα παιδιά του έρωτα σαν εμένα - νομίζω ο Ωρίων είναι πιο ειδικός σε αυτά τα θέματα ρε συ θέλεις να με καταστρέψεις πρέπει να δείξω καλή διαγωγή έχω βάλει στο μάτι μια άλλη πιτσιρίκα 25αρα
Δεν της παίρνει δώρο ένα βιβλίο μαγειρικής καλύτερα...Δώσε το dna σου..είναι το πιο προσωπικό δώρο
Έτσι κάτι χρήσιμο..να μάθει να μαγειρεύει νέο κορίτσι που είναι..Δεν της παίρνει δώρο ένα βιβλίο μαγειρικής καλύτερα...
Ναι, την τρίχα από τα μαλλιά του θα την κάνει φυλαχτό. ΟΥΑΟΥ!Έτσι κάτι χρήσιμο..να μάθει να μαγειρεύει νέο κορίτσι που είναι..
Εγώ ελεγα να της δώσει μια τρίχα απτά μαλια του..(όλο το dna εκεί είναι)
Εκτός αν ο τζιμις είναι καράφλας..Ναι, την τρίχα από τα μαλλιά του θα την κάνει φυλαχτό. ΟΥΑΟΥ!