jim2323
Μέγας
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2021
- Like
- 10.679
- Πόντοι
- 3.506
Το ξερω ο Ωρίων είναι η χρήση καρδιά και συ αρισταρχε η γελαστή καρδιάΑστειευομουν εντάξει..
Το ξερω ο Ωρίων είναι η χρήση καρδιά και συ αρισταρχε η γελαστή καρδιάΑστειευομουν εντάξει..
Σαν ινδιάνικα ονόματα είναι αυτά..τέλος πάντων..μη μασάς ..Το ξερω ο Ωρίων είναι η χρήση καρδιά και συ αρισταρχε η γελαστή καρδιά
Κάτι ψιλά πρόλαβα ειχα και εσένα τον γρουσουζη οπότε επιανα μου ερχόταν στο μυαλό τής φυλακής τα σίδεραΌπως έλεγε κι ένας παλιός ηθοποιός: "χουφτωσες, χουφτωσες?"
Α εγώ φταίω τώρα...μεταβίβαση ευθυνών..Κάτι ψιλά πρόλαβα ειχα και εσένα τον γρουσουζη οπότε επιανα μου ερχόταν στο μυαλό τής φυλακής τα σίδερα
Η ευθύνες δεν είναι το φόρτε μας πασοκ είμαστε λέμεΑ εγώ φταίω τώρα...μεταβίβαση ευθυνών..
Όταν θα συναναστρέφεσαι τώρα τις προ γκιλφ που θα σου την πέφτουν ( 60+) θα σκέφτεσαι τις λίγες στιγμές με τη μικρή..Κάτι ψιλά πρόλαβα ειχα και εσένα τον γρουσουζη οπότε επιανα μου ερχόταν στο μυαλό τής φυλακής τα σίδερα
Δεν μου αρέσουν οι μεγάλες - οι καλές είναι πιασμένες και οι υπόλοιπες είναι προβληματικέςΣαν ινδιάνικα ονόματα είναι αυτά..τέλος πάντων..μη μασάς ..
Μεγαλώσαμε για 20 χρονες..άσε που δεν έχουν κάποιο ενδιαφέρον..σκέψου μόνο ότι η νέα γενιά ψηφίζει νέα Δημοκρατία ως επί το πλείστον.. καταντημα της νεολαίας ..έχουν γίνει πιο συστημικοί κι από τους τραπεζίτες .. δικαιολογούνται βέβαια, λόγω πλύσης εγκεφάλου..
Για μας τους ηλικιωμένους το καλύτερο ταργκετ γκρουπ είναι από 33 μέχρι 37
Συμφωνώ.. απόλυτα.. μεγάλο χαλι στις μεγάλες ηλικίες γυναικώνΔεν μου αρέσουν οι μεγάλες - οι καλές είναι πιασμένες και οι υπόλοιπες είναι προβληματικές
Όταν έρχεσαι εσύ φεύγει ο Ωρίων και όταν έρχεται ο Ωρίων χάνεσαι εσύ δεν μπορούμε να συντονιστούμε κάτι σαν την αριστερά στη Ελλάδα ενας Πολακης θα μας σώσει μάλλονΣχετικό είναι αυτό
Τζίμη καλύτερα βγάλε τον πολακη και βάλε τον Ανδρέα για άβαταρ .. ή έστω τη Μιμή..δεν αντέχεται άλλο ο πολακης
Καλό βράδυ γελαστή καρδιάΠάω για ύπνο Τζίμι..σωθηκες που σε άφησε..θα σου επρηζε μετά από λίγο καιρό.. το νευρικό σύστημα θα γινόταν κρόσσια..
Μη μασάς .πιες δύο τρία ουίσκι και θα περάσει η καψούρα..( fight fire with fire)
Καληνύχτα σπασμένο προφυλακτικοΌταν έρχεσαι εσύ φεύγει ο Ωρίων και όταν έρχεται ο Ωρίων χάνεσαι εσύ δεν μπορούμε να συντονιστούμε κάτι σαν την αριστερά στη Ελλάδα ενας Πολακης θα μας σώσει μάλλον
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Καλό βράδυ γελαστή καρδιά
Συμφωνώ!Τζίμη καλύτερα βγάλε τον πολακη και βάλε τον Ανδρέα για άβαταρ .. ή έστω τη Μιμή..δεν αντέχεται άλλο ο πολακης
Η μέρα φεύγει, το Johnnie Walker έρχεται...Όταν έρχεσαι εσύ φεύγει ο Ωρίων και όταν έρχεται ο Ωρίων χάνεσαι εσύ
Ωρίων τι ακούω ποιος τα τσούζει? όσο για τον πολακη δεν έχεις δίκαιο ο κόσμος πιο πολύ ζυμώνεται από τα αντίθετα παρά από τα όμοια- μια χαρά είναι ο Πολακης είμαι φανΣυμφωνώ!
Η μέρα φεύγει, το Johnnie Walker έρχεται...
Εδώ στην παρέα μας, δεν τα τσούζει κανείς, Jimmy! Είμαστε όλοι νηφάλιοι. Ε τώρα, αν καμιά φορά γίνει κανένα λάθος...και τα λάθη για τους ανθρώπους είναι.Ωρίων τι ακούω ποιος τα τσούζει? όσο για τον πολακη δεν έχεις δίκαιο ο κόσμος πιο πολύ ζυμώνεται από τα αντίθετα παρά από τα όμοια- μια χαρά είναι ο Πολακης είμαι φαν
Χρειαζόμαστε κάτι πιο χαρούμενο, Jimmy!@Aristarxos unplugged kai @Ωρίων βάζουμε και κανένα τραγουδάκι που καί που - μόνο ξερό σφυρί τα ποτά δεν λέει
Μόνον οι παντελώς ηλίθιοι είναι συνεχώς χαρούμενοι ΩρίωνΧρειαζόμαστε κάτι πιο χαρούμενο, Jimmy!