Αλήθεια τώρα;;;;Μόνον οι παντελώς ηλίθιοι είναι συνεχώς χαρούμενοι Ωρίων
Ας λυπηθώ και λίγο, τότε.
Αλήθεια τώρα;;;;Μόνον οι παντελώς ηλίθιοι είναι συνεχώς χαρούμενοι Ωρίων
Εγώ δεν έχω γνωρίσει κανέναν λογικό μέχρι στιγμής Ωρίων για ποιον θα έλεγες Ωρίων με σιγουριά γνωστό η άγνωστο ότι είναι είναι πράγματι λογικός χαχα - μπορείς σήμερα να βάλεις κάτι θλιμμένο είναι μέρα περισυλλογής και εσωτερικής αναζήτησης η μικρή θέλει να ξαναβγούμε
ΧαχαχαχαΕγώ δεν έχω γνωρίσει κανέναν λογικό μέχρι στιγμής Ωρίων για ποιον θα έλεγες Ωρίων με σιγουριά γνωστό η άγνωστο ότι είναι είναι πράγματι λογικός χαχα - μπορείς σήμερα να βάλεις κάτι θλιμμένο είναι μέρα περισυλλογής και εσωτερικής αναζήτησης η μικρή θέλει να ξαναβγούμε
Η μικρή έχει τελειώσει Ωρίων οριστικά- αν και μυρίζω το άρωμα της παντού ακόμα - σόρρυ ήθελα να τσεκαρω αν τα ανταλλακτικά ευαισθησίας σού είναι ακόμα σε καλή κατάστασηΧαχαχαχα
Περιέργως, έχω γνωρίσει λογικούς χαχα
Πάει γυρεύοντας το μικρό. Τι περισυλλογή, Jimmy; Πες της όχι. Αν επιμείνει, της λες, ναι.
Έτσι, θα το σκεφτεί περισσότερο την επόμενη φορά που θα θέλει να σου πει ότι δεν βγάζει πουθενά...
Με τεστάρεις, βρε άπιστε;;Η μικρή έχει τελειώσει Ωρίων οριστικά- αν και μυρίζω το άρωμα της παντού ακόμα - σόρρυ ήθελα να τσεκαρω αν τα ανταλλακτικά ευαισθησίας σού είναι ακόμα σε καλή κατάσταση
Μας κοροϊδεύεις Τζίμι? Για σοβαρεψου λιγάκι ( και βγάλε τον πολακη )Η μικρή έχει τελειώσει Ωρίων οριστικά- αν και μυρίζω το άρωμα της παντού ακόμα - σόρρυ ήθελα να τσεκαρω αν τα ανταλλακτικά ευαισθησίας σού είναι ακόμα σε καλή κατάσταση
Να τον βγάλω καί τί να βάλω για άβαταρ? για ρίξε καμία ιδέα - δεν γίνεται να κυκλοφορώ ξεβρακωτος τι θα πει ο κόσμοςΜας κοροϊδεύεις Τζίμι? Για σοβαρεψου λιγάκι ( και βγάλε τον πολακη )
Τα τέστ τα πέρασες Ωρίων πιο πάνω από χρυσή καρδιά τι έχει ?Με τεστάρεις, βρε άπιστε;;
Η ευαισθησία μου κόβεται όταν κάποιος δεν την αξίζει. Διαφορετικά, είναι απεριόριστη.