Aristarxos dj
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2021
- Like
- 21.004
- Πόντοι
- 5.956
..πρώτη φορά μου συμβαίνει ωρε - τόσα χρόνια παντρεμένος η ζωή μου χρωστούσε φαίνεται ..
..πρώτη φορά μου συμβαίνει ωρε - τόσα χρόνια παντρεμένος η ζωή μου χρωστούσε φαίνεται ..
Όλες οι ηδονές Ωρίων συνοδεύονται από λύπη - ηδονή και λύπη είναι οι δύο όψεις του ίδιου νομίσματος συνέχεια εναλλάσσονται- μόνο η γνώση θεωρείται αμιγής ηδονη ξεχωρη από κάθε λύπη - ας πούμε ότι είμαι προετοιμασμένοςΜη ρωτάς πού θα πάει και τι θα γίνει
αν το θες, παίρνω όλη την ευθύνη
που λέει και ο Καραδήμος!
Το παίρνω πάνω μου, Jimmy!
Ζήσ' το στο φουλ μόνο το νου σου, να μην πληγωθείς! Όσο όμορφο, τόσο και άτιμο πράγμα ο έρωτας...
Με λίγο κλαψα και με λίγο μιρλα όλα γίνονται
ΟΥΑΟΥΥΥΥΥ!Όλες οι ηδονές Ωρίων συνοδεύονται από λύπη - ηδονή και λύπη είναι οι δύο όψεις του ίδιου νομίσματος συνέχεια εναλλάσσονται- μόνο η γνώση θεωρείται αμιγής ηδονη ξεχωρη από κάθε λύπη - ας πούμε ότι είμαι προετοιμασμένος![]()
Με λίγο κλαψα και με λίγο μιρλα όλα γίνονται .. είπαμε μου χρωστάει η ζωή λέμε ..
Όλες οι ηδονές Ωρίων συνοδεύονται από λύπη - ηδονή και λύπη είναι οι δύο όψεις του ίδιου νομίσματος συνέχεια εναλλάσσονται- μόνο η γνώση θεωρείται αμιγής ηδονη ξεχωρη από κάθε λύπη - ας πούμε ότι είμαι προετοιμασμένος![]()
Ποιόν θέλεις να εντυπωσιάσεις Ωρίων??? Εμείς λίγο μοιάζουμε τον εαυτό μας προσπαθούμε να εντυποσιασουμε και να τον νικήσουμεΟΥΑΟΥΥΥΥΥ!
Jimmy, με εντυπωσίασες! Μου επιτρέπεις να το λέω και εγώ όταν θέλω να εντυπωσιάσω;
Σάκη ακούς βρε χαχα λίγο ντροπή- αλλά συγχωρεμενος είσαι φίλος φιλτατος του ΩρίωνΜην ανησυχείς Τζίμη..τραγουδά της το " έλα μου" και όλα θα πάνε καλά ( να αποφύγεις μόνο τα χορευτικά του Σάκη γιατί απευθύνονται σε άλλο ταργκετ γκρουπ)
Το είπα ήδη σε δύο και με κοίταζαν με το στόμα ανοιχτό! Με ρώτησαν αν το είπε κάποιος αρχαίος ή αν το σκέφτηκα εγώ και τους είπα ότι το είπε ο Jimmy ο μπουρδελιάρης. Κούνησαν το κεφάλι.Ποιόν θέλεις να εντυπωσιάσεις Ωρίων??? Εμείς λίγο μοιάζουμε τον εαυτό μας προσπαθούμε να εντυποσιασουμε και να τον νικήσουμεMr Ωρίων Χρυσή καρδιά
![]()
Σιγά μην ακούω Σάκη..για να σε κοροϊδέψω το έβαλα... χαχαχαχΣάκη ακούς βρε χαχα λίγο ντροπή- αλλά συγχωρεμενος είσαι φίλος φιλτατος του Ωρίων![]()
Πειραχτήρι Αρίσταρχε! Naughty boy!Σιγά μην ακούω Σάκη..για να σε κοροϊδέψω το έβαλα... χαχαχαχ
O τζιμαρας έχει κατανόηση..λίγο καλαμπουρι κάνω, γιατί πάει να μπλέξει με προ- γκιλφΠειραχτήρι Αρίσταρχε! Naughty boy!
Υπερβάλεις Ωρίων σιγά μην τα είπα εγώΤο είπα ήδη σε δύο και με κοίταζαν με το στόμα ανοιχτό! Με ρώτησαν αν το είπε κάποιος αρχαίος ή αν το σκέφτηκα εγώ και τους είπα ότι το είπε ο Jimmy ο μπουρδελιάρης. Κούνησαν το κεφάλι.
Θα το πω και σε άλλους.
Καταλάβαμε καταλάβαμε αρισταρχε ακούς σακηηηηηηΣιγά μην ακούω Σάκη..για να σε κοροϊδέψω το έβαλα... χαχαχαχ
Καταλάβαμε καταλάβαμε αρισταρχε ακούς σακηηηηηη![]()
Ο Ωρίωνας είναι ταμπουλα ραζα ... Όλα είναι καινούργια για αυτόν (ευτυχισμένος άνθρωπος)Υπερβάλεις Ωρίων σιγά μην τα είπα εγώείναι γραμμένα κάτι χιλιάδες χρόνια
Να μην χαίρεσαι πολύ αρισταρχεΟ Ωρίωνας είναι ταμπουλα ραζα ... Όλα είναι καινούργια για αυτόν (ευτυχισμένος άνθρωπος)
Εν τοιαύτη περιπτώσει, θα αυτό- μπαναριστωΝα μην χαίρεσαι πολύ αρισταρχεο Ωρίων έχει αναλάβει την διαπαιδαγώγηση σου
η σκληρότητα τών admin θα είναι παιχνιδάκι μπροστά σε αυτή του Ωρίων
ηδη από τι έχω καταλάβει θα σού απαγορεύσει και τον Σάκη - το νου σου τό νου σου
![]()