You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ράδιο bourdela.com
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ~Buddha
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 67K
- Εμφανίσεις 1M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)
Εγώ εδώ είμαι, δεν χάνομαι. Άλλοι φεύγουν χωρίς να ενημερώνουν...(θα σου το χτυπάω μέχρι να γεράσουμε χαχα)( ο Ωρίων που είναι?)
Δεν σας παρακολουθώ πολύ γιατί πνίγομαι σήμερα. Αύριο...
Δεν πιστεύω να μαλώνετε με τον @jim2323 ...
jim2323
Μέγας
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2021
- Like
- 10.688
- Πόντοι
- 3.506
Μπράβο Ωρίων - τελικά είσαι χρυσή καρδιά η ήρεμη δύναμη θέλει λίγο σκέψη εγώ το υπόσχομαι θα είμαι ήσυχοςΕγώ εδώ είμαι, δεν χάνομαι. Άλλοι φεύγουν χωρίς να ενημερώνουν...(θα σου το χτυπάω μέχρι να γεράσουμε χαχα)
Δεν σας παρακολουθώ πολύ γιατί πνίγομαι σήμερα. Αύριο...
Δεν πιστεύω να μαλώνετε με τον @jim2323 ...
Εσύ να είσαι ήσυχος με τον Αρίσταρχο και ανήσυχος αλλού...Μπράβο Ωρίων - τελικά είσαι χρυσή καρδιά η ήρεμη δύναμη θέλει λίγο σκέψη εγώ το υπόσχομαι θα είμαι ήσυχος
Και να αρχίσεις να προετοιμάζεσαι για το κλαμπ, αύριο!
jim2323
Μέγας
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2021
- Like
- 10.688
- Πόντοι
- 3.506
Μην ανησυχείς Ωρίων τα έχω κανονίσει όλα - το πρώτο πράγμα πού ρώτησα την πιτσιρίκα είναι ΚΑΡΈΚΛΕΣ έχει το κλάμπ?Εσύ να είσαι ήσυχος με τον Αρίσταρχο και ανήσυχος αλλού...
Και να αρχίσεις να προετοιμάζεσαι για το κλαμπ, αύριο!
χαχαχα Βάλε και τις ωτοασπίδες για να μην κουφαθείς εκεί μέσα!Μην ανησυχείς Ωρίων τα έχω κανονίσει όλα - το πρώτο πράγμα πού ρώτησα την πιτσιρίκα είναι ΚΑΡΈΚΛΕΣ έχει το κλάμπ?
jim2323
Μέγας
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2021
- Like
- 10.688
- Πόντοι
- 3.506
Χα χα έχει πλάκα το πράγμα- χαϊδευτικά η μικρή με λέει και πορνογερο μια χαρά θα περάσουμε - τα έχω όλα κανονισμένα -πάντως δεν πρόκειται να πηδήξω και ούτε το θέλω - στην ηλικία που είμαι το να πάω με άλλη μία δεν έχει να μου πει και τίποτα- σιγά τα αυγά πληρώνω μια 20αρα πουτανα και πηδάω λίγο φρεσκάδα και λίγο τόνωση από τα νιάτα θέλω και μια χαρά θα είμαιχαχαχα Βάλε και τις ωτοασπίδες για να μην κουφαθείς εκεί μέσα!
Έχεις πάει με τόσες πολλές, Jimmy, που το να πας με άλλη μία, δεν σου λέει τίποτα;Χα χα έχει πλάκα το πράγμα- χαϊδευτικά η μικρή με λέει και πορνογερο μια χαρά θα περάσουμε - τα έχω όλα κανονισμένα -πάντως δεν πρόκειται να πηδήξω και ούτε το θέλω - στην ηλικία που είμαι το να πάω με άλλη μία δεν έχει να μου πει και τίποτα- σιγά τα αυγά πληρώνω μια 20αρα πουτανα και πηδάω λίγο φρεσκάδα και λίγο τόνωση από τα νιάτα θέλω και μια χαρά θα είμαι
Εντάξει, ο Αρίσταρχος είναι ο Αρίσταρχος και είμαστε χρόνια φίλοι και του έχω τεράστια αδυναμία αλλά τώρα τελευταία, έχω αποκτήσει και άλλον, εξαιρετικό φίλο...που το όνομά του ξεκινάει από J.Όχι ρε κάτσε είσαι ο καλύτερος φίλος τού Ωρίων εντάξει θα τον παρακαλέσω να σε αφήσει μία φορά τη εβδομάδα να ακούς Σάκη είναι καλός ο Ωρίων κανόνισε πάλι να χαθείς και να έχουμε δράματα
jim2323
Μέγας
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2021
- Like
- 10.688
- Πόντοι
- 3.506
Ασ πούμε ότι είμαι ευχαριστημένος Ωρίων οι περισσότερες ήταν τού πληρωμένου βέβαια δεν έχω παράπονο - άμα είχα και ένα εκατομμύριο στη άκρη θα ήμουν αρχηγόςΈχεις πάει με τόσες πολλές, Jimmy, που το να πας με άλλη μία, δεν σου λέει τίποτα;
jim2323
Μέγας
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2021
- Like
- 10.688
- Πόντοι
- 3.506
Έναν φίλο έχω στο μπου μέχρι στιγμής και λέγεται Ωρίων ειναι εύκολο να καταλάβεις αν θα γίνεις φίλος με κάποιον εδώ η έξω απλά υπάρχει ροήΕντάξει, ο Αρίσταρχος είναι ο Αρίσταρχος και είμαστε χρόνια φίλοι και του έχω τεράστια αδυναμία αλλά τώρα τελευταία, έχω αποκτήσει και άλλον, εξαιρετικό φίλο...που το όνομά του ξεκινάει από J.
Είσαι έτοιμος για το βράδυ; Έπρεπε να κοιμάσαι τώρα λίγο. Όχι να πας εκεί να χασμουριέσαι και να κλείνουν τα μάτια σου! Δεν θα σε ξαναπάει!Ασ πούμε ότι είμαι ευχαριστημένος Ωρίων οι περισσότερες ήταν τού πληρωμένου βέβαια δεν έχω παράπονο - άμα είχα και ένα εκατομμύριο στη άκρη θα ήμουν αρχηγός
jim2323
Μέγας
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2021
- Like
- 10.688
- Πόντοι
- 3.506
Καλά λες πέφτω για ύπνοΕίσαι έτοιμος για το βράδυ; Έπρεπε να κοιμάσαι τώρα λίγο. Όχι να πας εκεί να χασμουριέσαι και να κλείνουν τα μάτια σου! Δεν θα σε ξαναπάει!
Aristarxos dj
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2021
- Like
- 20.996
- Πόντοι
- 5.956
Είπαμε τι τζιμις τι Νεϊμάρ..το ίδιο σχεδόνΈχεις πάει με τόσες πολλές, Jimmy, που το να πας με άλλη μία, δεν σου λέει τίποτα;
Aristarxos dj
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2021
- Like
- 20.996
- Πόντοι
- 5.956
Έτσι μπάρμπα Τζιμ..παρτον λιγάκι ( τον ύπνο)..Καλά λες πέφτω για ύπνο
Πιες κανά τσίπουρο Μπαμπατζιμ πριν βγεις..για χαλάρωση
Aristarxos dj
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2021
- Like
- 20.996
- Πόντοι
- 5.956
Ο Αρίσταρχος είναι ο Αρίσταρχος, ο τζιμις είναι ο Τζίμης κι ο Ωρίων είν'ο ΩρίωνΕντάξει, ο Αρίσταρχος είναι ο Αρίσταρχος και είμαστε χρόνια φίλοι και του έχω τεράστια αδυναμία αλλά τώρα τελευταία, έχω αποκτήσει και άλλον, εξαιρετικό φίλο...που το όνομά του ξεκινάει από J.
jim2323
Μέγας
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2021
- Like
- 10.688
- Πόντοι
- 3.506
Αρισταρχε άλλος κοιμάται άλλος βλέπει όνειρα -στο μπου δεν ισχύουν αυτά αθώο μου παιδί μια μέρα θα στα πω αλλά όχι σήμεραΟ Αρίσταρχος είναι ο Αρίσταρχος, ο τζιμις είναι ο Τζίμης κι ο Ωρίων είν'ο Ωρίων
Aristarxos dj
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2021
- Like
- 20.996
- Πόντοι
- 5.956
Αρίσταρχε που είσαι ο Αρίσταρχος, βάλε μας λίγο Σάκη και άσε τα ειρωνικά σχόλιαΟ Αρίσταρχος είναι ο Αρίσταρχος, ο τζιμις είναι ο Τζίμης κι ο Ωρίων είν'ο Ωρίων
Jimmy που είσαι ο Jimmy, κοιμήσου και άσε τα χαχα.
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 16
- Εμφανίσεις
- 1K
- Απαντήσεις
- 225
- Εμφανίσεις
- 7K
- Απαντήσεις
- 15
- Εμφανίσεις