Σκασίλα μου μεγάλη και δέκα παπαγάλοι...Να μου λείπει η βυσσιναδα..δωστην αλλού τη θέση..δεν έρχομαι
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ράδιο bourdela.com
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ~Buddha
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 67K
- Εμφανίσεις 1M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Aristarxos dj
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2021
- Like
- 20.996
- Πόντοι
- 5.956
Η κατάσταση είναι πιο περίπλοκη Ωρίων - ερωτεύτηκα μια 20 Χρόνη μια το παίζω χαδακια φιλάκια μια το ντρεπομαι και το απωθω σήμερα του είπα ότι έχω την ηλικία του πατέρα τής και η σχέση μας πρέπει να είναι τυπική - μου είπε δεν πάω καλά και είμαι σαν το καιρό όλο αλλάζω - γεροντοερωτες
Aristarxos dj
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2021
- Like
- 20.996
- Πόντοι
- 5.956
Δεν έκανα κάτι ..με bannaranΕσύ, με αυτό που μου έκανες, είναι σίγουρο ότι θα πας στην κόλαση
Και άλλη φορά σε banαραν αλλά δεν έψαχνα για θανατηφόρα δυστυχήματα στη Β. Ελλάδα το Πάσχα ή θανάτους από υπερκατανώλωση αρνιού.Δεν έκανα κάτι ..με bannaran
Aristarxos dj
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2021
- Like
- 20.996
- Πόντοι
- 5.956
Aχ..δύο κιλά παιδάκια τώρα ήταν ότι έπρεπε..Και άλλη φορά σε banαραν αλλά δεν έψαχνα για θανατηφόρα δυστυχήματα στη Β. Ελλάδα το Πάσχα ή θανάτους από υπερκατανώλωση αρνιού.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Με διαλυτικά στο γιωτα
Aristarxos dj
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2021
- Like
- 20.996
- Πόντοι
- 5.956
Και 5 παγωμένες μπύρες..
Θα σκάσεις παιδάκι μουAχ..δύο κιλά παιδάκια τώρα ήταν ότι έπρεπε..
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Με διαλυτικά στο γιωτα
Aristarxos dj
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2021
- Like
- 20.996
- Πόντοι
- 5.956
Χωρίς ψωμί και σαλάταΘα σκάσεις παιδάκι μου
Οι μπύρες χρειάζονται για να κατεβαίνει το κρεα
Aristarxos dj
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2021
- Like
- 20.996
- Πόντοι
- 5.956
Πάω για φαι..
Ναι, η σαλάτα σε μάρανεΧωρίς ψωμί και σαλάτα
Οι μπύρες χρειάζονται για να κατεβαίνει το κρεα
Aristarxos dj
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2021
- Like
- 20.996
- Πόντοι
- 5.956
Μπρούνα Μπιανκάρντι: Οι τρεις κανόνες που έχει βάλει στον Νεϊμάρ όταν την… απατάει!Η κατάσταση είναι πιο περίπλοκη Ωρίων - ερωτεύτηκα μια 20 Χρόνη μια το παίζω χαδακια φιλάκια μια το ντρεπομαι και το απωθω σήμερα του είπα ότι έχω την ηλικία του πατέρα τής και η σχέση μας πρέπει να είναι τυπική - μου είπε δεν πάω καλά και είμαι σαν το καιρό όλο αλλάζω - γεροντοερωτες
αν σε καταλάβει η δικιά σου, πες ότι κι ο Νεϊμάρ κάνει τα ίδια και η δικιά του επιτρέπει τις απιστίες..
Aristarxos dj
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2021
- Like
- 20.996
- Πόντοι
- 5.956
Πολύ βαριές είν' οι σαλάτες..οι βιταμίνες έχουν μεγάλη πυκνότητα και κάθονται βαριά στο στομάχιΝαι, η σαλάτα σε μάρανε
jim2323
Μέγας
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2021
- Like
- 10.817
- Πόντοι
- 3.506
Δεν θα γέρασετε ρε θα τα πούμε Τέντι μποιδες κοροϊδεύετε - μόνο ο μπάρμπα καπνεν θα με καταλάβαινε που ήταν και κάποιας ηλικίας καλή του ώρα
Jimmy, εγώ σου θυμίζω ότι σε υποστήριξα, ε; Δεν σε κορόιδεψα....Α, και ζήτω το ΠΑΣΟΚ!Δεν θα γέρασετε ρε θα τα πούμε Τέντι μποιδες κοροϊδεύετε - μόνο ο μπάρμπα καπνεν θα με καταλάβαινε που ήταν και κάποιας ηλικίας καλή του ώρα
Ο Καπετάνιος θα είναι με πέντε 20χρονες τώρα γύρω του, να του χορεύουν το "Ακυβέρνητο καράβι" ημίγυμνες και εσύ έχεις τύψεις για τη μία...
jim2323
Μέγας
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2021
- Like
- 10.817
- Πόντοι
- 3.506
Νεϊμάρ και τρίχες κατσαρες εμείς τα μέλη του μπου είμαστε ατσιδες στην απιστία (σιγά μην με πιάσει η γυναίκα μου έχω κάνει και χειρότερα ) σεμινάρια έπρεπε να κάνουμε σεμινάριαΜπρούνα Μπιανκάρντι: Οι τρεις κανόνες που έχει βάλει στον Νεϊμάρ όταν την… απατάει!
αν σε καταλάβει η δικιά σου, πες ότι κι ο Νεϊμάρ κάνει τα ίδια και η δικιά του επιτρέπει τις απιστίες..
jim2323
Μέγας
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2021
- Like
- 10.817
- Πόντοι
- 3.506
Σωστά Ωρίων κανονική γυναίκα είναι μεγάλη και ώριμη σε ένα χρόνο θα μπαίνει και στο καζίνο δεν υπάρχει πρόβλημα το Σάββατο θα με πάει και σε κλαμπ -σε άκουσα Ωρίων και θα το ζήσω κανόνισε ....Jimmy, εγώ σου θυμίζω ότι σε υποστήριξα, ε; Δεν σε κορόιδεψα....Α, και ζήτω το ΠΑΣΟΚ!
Ο Καπετάνιος θα είναι με πέντε 20χρονες τώρα γύρω του, να του χορεύουν το "Ακυβέρνητο καράβι" ημίγυμνες και εσύ έχεις τύψεις για τη μία...
Τελευταία τροποποίηση:
Aristarxos dj
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2021
- Like
- 20.996
- Πόντοι
- 5.956
Επειδή είσαι μέγας καρδιοκατακτητής σαν τον Νεϊμάρ, από δω και πέρα θα σε λέω τζειμαρ..Σωστά Ωρίων κανονική γυναίκα είναι μεγάλη και ώριμη σε ένα χρόνο θα μπαίνει και στο καζίνο δεν υπάρχει πρόβλημα το Σάββατο θα με πάει και σε κλαμπ -σε άκουσα Ωρίων και θα το ζήσω κανόνισε ....
jim2323
Μέγας
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2021
- Like
- 10.817
- Πόντοι
- 3.506
Χαχα τζειμαρ - Μέγας κατακτητής πρώτη φορά μου συμβαίνει ωρε - τόσα χρόνια παντρεμένος η ζωή μου χρωστούσε φαίνεταιΕπειδή είσαι μέγας καρδιοκατακτητής σαν τον Νεϊμάρ, από δω και πέρα θα σε λέω τζειμαρ..
Obi-Wan
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Απρ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 3.408
- Πόντοι
- 786
Ραδιοφωνικοί DJs που αφιέρωναν πολύ airplay σε προσωπικά τους αγαπημένα είναι η εξήγηση. Κυρίως πειρατών τότε που δεν ελέγχονταν από εταιρείες. Στις μητρικές τους αγορές ήταν σφιχτές οι λίστες των hits βάση των διαφημιστικών πλάνων προώθησης των δισκογραφικών.Εχω παρατηρησει οτι οι Ελληνες ειναι κολλημενοι με συγκεκριμενα ξενα τραγουδια που μπορει να μην ειναι και τα πιο δημοφιλη στο εξωτερικο. Για τα συγκεκριμενα τραγουδια, το youtube ειναι γεματο ελληνικα μηνυματα σα να προκειται για ελληνικο τραγουδι. Ξερει κανεις που οφειλετερ αυτο; Παραδειγματα πιο κατω
Χαρακτηριστικό παράδειγμα κομματιού που έγινε μεγάλη επιτυχία από πειρατικό ραδιόφωνο στην Ελλάδα ήταν αυτό:
Μη ρωτάς πού θα πάει και τι θα γίνειΣωστά Ωρίων κανονική γυναίκα είναι μεγάλη και ώριμη σε ένα χρόνο θα μπαίνει και στο καζίνο δεν υπάρχει πρόβλημα το Σάββατο θα με πάει και σε κλαμπ -σε άκουσα Ωρίων και θα το ζήσω κανόνισε ....
αν το θες, παίρνω όλη την ευθύνη
που λέει και ο Καραδήμος!
Το παίρνω πάνω μου, Jimmy!
Ζήσ' το στο φουλ μόνο το νου σου, να μην πληγωθείς! Όσο όμορφο, τόσο και άτιμο πράγμα ο έρωτας...
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 16
- Εμφανίσεις
- 1K
- Ψηφοφορία
- Απαντήσεις
- 2K
- Εμφανίσεις
- 28K
- Απαντήσεις
- 225