neos123
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 12
- Πόντοι
- 66
επιβεβαιωνω
επιβεβαιωνω
Tι να απολαύσουμε, μόνο γάμπες βλέπεις εδω μέσα.οχι γλυκουλι μου σε ευχαριστω. :-* Ας απολαυσουμε το θρεντ της κουαρ
Tι να απολαύσουμε, μόνο γάμπες βλέπεις εδω μέσα.
To θέμα είναι να την πηδήξεις, το να της πιάσεις το κωλαράκι it's not such a big deal που λένε και στο χωριό μου.εγω επιασα και κωλο κουαρ οταν βγηκαμε οποτε παραπονο δεν εχω..
Να το η εριναλ σε ξεσκεπασε πηρες την φοτο της εριναλ και την εβαλες για δικια σου,ντροπη σουπαιδια δεν ειναι αυτη η κουαρ επιβεβαιωνω
To θέμα είναι να την πηδήξεις, το να της πιάσεις το κωλαράκι it's not such a big deal που λένε και στο χωριό μου.
Ετσι και αλλιως λεσβιακι ειναι η γκουαρ μπαμ κανει και εδω μας αφηνει αγαμητους να την ποθουμεεγω επιασα και κωλο κουαρ οταν βγηκαμε οποτε παραπονο δεν εχω..
Δηλαδή το μέτρησες για σεξ εσύ αυτό ?ε να αυτη ειναι μια καθαρα αντρικη αποψη και δεν την συμμεριζομαι
Ετσι και αλλιως λεσβιακι ειναι η γκουαρ μπαμ κανει και μας εδω μας αφηνει αγαμητους
Δηλαδή το μέτρησες για σεξ εσύ αυτό ?
Με ολους εμας τους πιρφορους εδω μεσα σε κατανοωκαι εγω ειμαι λεσβυιακι επιβεβαιωνω
Με ολους εμας τους πιρφορους εδω μεσα σε κατανοω
To χούφτωμα εννοώ.
Ειμαι συνηδητοποιημενος δεν ειμαι σαν και εσενα που το κρυβειςμπραβο αυτοκριτικη.....
To χούφτωμα εννοώ.
Ειμαι συνηδητοποιημενος δεν ειμαι σαν και εσενα που το κρυβεις
Γατακια, πιρφορολαγνοι, πεοκρουστηδες της φαπας,
μετα το ξεβρακωμα με την fake φωτογραφια της Σβετλανας, ακομα δινετε σημασια στο κλωναρι;
Για ξαναδιαβαστε τα posts της. Ουτε ενα ορθογραφικο λαθος δεν εχουν (και στις αρχαιες εκφρασεις),
οπου παλαιοτερα η ιδια εχει παραδεχθει οτι εναι ανορθογραφη.
Σας εχουν γαμησει το μυαλο οι πατσολες του site...
Δηλαδή το να πιάνεις τον κώλο της quardeen είναι σαν να κάνεις σεξ? Μήπως το πραγματικό τηςδεν μπορω να σου πω ειναι μυστικο λειπει και η κουαρακι :- μας κοιταει και ο στελιος :o