pitbull86
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Μαΐ 2012
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
quardeen τα λεγα εγω οτι εισαι ωραιο μουνακιΑπο χτες σας εχω βαλει φοτο μου αλλα εσεις χαμπαρια ρε
το χα μυριστει εγω σαν σκυλος που ειμαι
τα λεγα αλλα δε με πιστευανε
quardeen τα λεγα εγω οτι εισαι ωραιο μουνακιΑπο χτες σας εχω βαλει φοτο μου αλλα εσεις χαμπαρια ρε
Καλε με εχουν δει καμια 15αρια ατομα απο δω μεσα !!!!!!!!!!!!!!!Αν δεν σε δει καποιος απο δω μεσα δεν πιστευουμε τιποτα
χαχαχαχχαχαχααχχαχαχαχαχαχα
Kαι δεν γράφουν πια....Καλε με εχουν δει καμια 15αρια ατομα απο δω μεσα !!!!!!!!!!!!!!!
Μονο ετσι......εσενα θα σου βαλουν μια φωτο απο κρατικο λαχειο να την παιξεις μετα τα μεσημερινα γιουβαρλακια που σου εφτιαξε η μαμυ
To στοιχειο μου καλε οχι παιζουμεδεν τσιμπησες στην προκληση γαρδενια εισαι ελλεηνιδα με χιουμορ...
Σε ειδαμε και παθαμε ατυχημα Quar
Καλε με εχουν δει καμια 15αρια ατομα απο δω μεσα !!!!!!!!!!!!!!!
Εχω εναν τεραστιο πρασινο παπαγαλο στον ωμοΚαι εμένα μου έστειλε φώτος η quardeen και έμεινα μαλάκας!!
Το πουλί της είναι τεράστιο.
Και εμένα μου έστειλε φώτος η quardeen και έμεινα μαλάκας!!
Το πουλί της είναι τεράστιο.
Αντε αν σε εχει δει καποιο απο τα παλια μελη ας βγει να μας το πει τοτε να το πιστεψουμεΚαλε με εχουν δει καμια 15αρια ατομα απο δω μεσα !!!!!!!!!!!!!!!
Αντε αν σε εχει δει καποιο απο τα παλια μελη ας βγει να μας το πει τοτε να το πιστεψουμε
Πάλι "καλέ";
http://[URL unfurl="true"]www.porttechnology.org/images/sized/images/uploads/news/calais_-_blog-600x0.JPG[/img[/URL]]
[/quote]Με το παρδον......η συνηθεια βλεπεις!
Καινουργιος πιρφορος εισαι εσυ?Το επιβεβαιωνω εγω ;) ;) ;)
Καινουργιος πιρφορος εισαι εσυ?
Απο τοτε που μπηκα στο σαιτ αρχισα να πιρφοριζω επικυνδινα για αυτο προσεχε στα 100 μυνηματα αρχιζει ο πιρφορισμος.
Ενας καλος βιμηχανουλης πιρφορουλης δεν υπαρχει για το καλο μας κοριτσι κριμα ειναι,εκτος αν θες εμενα,ομορφουλης και με καινουργιο αμαξι λαντα καγιεν
Λες να τα πάει τα τακούνια η κουάρ σαν βάρκα στο κύμα;;;;τα ψηλοτακουνα προυποθετουν και το αναλογο λικνισμα, ελπιζω να το διαθετεις γιατι το θεαμα μιας μπαςκλας ελλεηνιδας με χαι χιλς χαρισμενα απο πιρφορο αγαπουλη να στραβοκαναει στα πεζοδρομια δεν ειναι κι οτι καλυτερο
Μπορει να ειναι απτα μελοι του 2005 ο συγκεκριμενος ντιαρ γιαυτο μην ξανοιγεσαι πολυ πολυ! Ο παλιος ειναι αλλιως ;)Καινουργιος πιρφορος εισαι εσυ?
Απο τοτε που μπηκα στο σαιτ αρχισα να πιρφοριζω επικυνδινα για αυτο προσεχε στα 100 μυνηματα αρχιζει ο πιρφορισμος.
Ενας καλος βιμηχανουλης πιρφορουλης δεν υπαρχει για το καλο μας κοριτσι κριμα ειναι,εκτος αν θες εμενα,ομορφουλης και με καινουργιο αμαξι λαντα καγιεν