Μπορει να ειναι απτα μελοι του 2005 ο συγκεκριμενος ντιαρ γιαυτο μην ξανοιγεσαι πολυ πολυ! Ο παλιος ειναι αλλιως ;)
Το μητρωο του σαιτ ειχε γραψει νο37
Μπορει να ειναι απτα μελοι του 2005 ο συγκεκριμενος ντιαρ γιαυτο μην ξανοιγεσαι πολυ πολυ! Ο παλιος ειναι αλλιως ;)
Το μητρωο του σαιτ ειχε γραψει νο37
Εγω ξερω :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Ιστορια στο μπου
Τι να κανω η πιρφορια αυτα κανει ειπα το αμαξι μου μπας και μου κατσει,ενας φτωχος πυρφορουλης ειμαιΠαλιος οσο δεν παει...Στα 100 ε? αργος εισαι...Τα καγιεν και τα λουμποτινια τα προσφερουν οι μπουληδες....Η quar εναι για πολλες αλητειες
Παλιος οσο δεν παει...Στα 100 ε? αργος εισαι...Τα καγιεν και τα λουμποτινια τα προσφερουν οι μπουληδες....Η quar εναι για πολλες αλητειες
Οχι μανα ελεος :o :o...Να βάλουμε poll Quardeen vs Marianna ?
Ετσι λεμε!!
Οταν λεμε αλητειες ?Η quar εναι για πολλες αλητειες
Φοβάσαι την ήττα μου φαίνεται.Οχι μανα ελεος :o :o...
Σας χαιρετω!!
παιδια δεν ειναι αυτη η κουαρ επιβεβαιωνω
Γαμιεται με κρος και κανει γλειφοκωλαδες σε τραβελια... φτιαχτηκες κωλομπαρινι;Οταν λεμε αλητειες ?
Γατακια, πιρφορολαγνοι, πεοκρουστηδες της φαπας,
μετα το ξεβρακωμα με την fake φωτογραφια της Σβετλανας, ακομα δινετε σημασια στο κλωναρι;
Για ξαναδιαβαστε τα posts της. Ουτε ενα ορθογραφικο λαθος δεν εχουν (και στις αρχαιες εκφρασεις),
οπου παλαιοτερα η ιδια εχει παραδεχθει οτι εναι ανορθογραφη.
Σας εχουν γαμησει το μυαλο οι πατσολες του site...
Erinal θέλεις να σου φτιάξουμε και εσένα ένα thread ?επιβεβαιωνω
κλάααααααααααψτεεεεεεεεεεεεεεε 36 χρήστες και 41 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.Άντε μπέμπα ποιος σε πιάνει τώρα, με δικό σου θρεντ;
Η Μαριάννα θα έχει φάει τα λυσακά της!
Erinal θέλεις να σου φτιάξουμε και εσένα ένα thread ?
Ανακατευτηκα τα μαλαΓαμιεται με κρος και κανει γλειφοκωλαδες σε τραβελια... φτιαχτηκες κωλομπαρινι;