Νέα

QUADREN - ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΤΟ Τ Ε Τ Ρ Α Γ Ω Ν Ο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα 1personanongrata
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 44K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Ειμαι συνηδητοποιημενος δεν ειμαι σαν και εσενα που το κρυβεις
Εδω ουτε καν την εριναλ και την γουαρ δεν καταφερα να μου κατσουν οσο και αν πιρφορισα,μεχρι και το αμαξι μου ειπα εδω μεσα το καγιεν φαντασου ποσο ζητουλας ειμαι :S :S

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
οχι ρε, η σβετλανα εκλεψε τις φωτος απο την κουαρ  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

δεν ειναι η κουαρ στη φωτο απο καπου την εκλεψε η κουαρ δεν εχει γραμμωση, ο κωλος της δεν κοιταει ψηλα, τα χερια της δεν ειναι σαν γλυπτα και τα ποδια της αγυμναστα στεκουν και οχι σμιλευμενα. ειναι γνωστα αυτα σε ολη την πολη μην το γελας.. :rolleyes:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Δηλαδή το να πιάνεις τον κώλο της quardeen είναι σαν να κάνεις σεξ? Μήπως το πραγματικό της
όνομα είναι Vida Guerra ? :P

μου βαζεις δυσκολα δεν ειμαι ενημερωμενη τι ειναι το κερα βιντα. Ρεζιλι θα με καμεις..

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Γατακια, πιρφορολαγνοι, πεοκρουστηδες της φαπας,
μετα το ξεβρακωμα με την fake φωτογραφια της Σβετλανας, ακομα δινετε σημασια στο κλωναρι;
Για ξαναδιαβαστε τα posts της. Ουτε ενα ορθογραφικο λαθος δεν εχουν (και στις αρχαιες εκφρασεις),
οπου παλαιοτερα η ιδια εχει παραδεχθει οτι εναι ανορθογραφη.

Σας εχουν γαμησει το μυαλο οι πατσολες του site...
μοντεριλίκι στον σφε τώρα :sunglasses:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Εδω ουτε καν την εριναλ και την γουαρ δεν καταφερα να μου κατσουν οσο και αν πιρφορισα,μεχρι και το αμαξι μου ειπα εδω μεσα το καγιεν φαντασου ποσο ζητουλας ειμαι :S :S
θα σου κατσουμε και οι δυο, επιβεβαιωνω :sunglasses:

razorxt

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2012
Κριτικές
2
Like
398
Πόντοι
36

μηπως εισαι λιγο γλυφτης τυπε?
Smile_Lick_Emoticon_by_huruey.gif

sakhs_go

Μέλος
Εγγρ.
25 Νοε 2011
Like
4
Πόντοι
1
δεν ειναι η κουαρ στη φωτο απο καπου την εκλεψε η κουαρ δεν εχει γραμμωση, ο κωλος της δεν κοιταει ψηλα, τα χερια της δεν ειναι σαν γλυπτα και τα ποδια της αγυμναστα στεκουν και οχι σμιλευμενα. ειναι γνωστα αυτα σε ολη την πολη μην το γελας.. :rolleyes:

μωρε το καρυδι στον λαιμο να μη προεξεχει μονο και τα αλλα δεν μας χαλανε  :tooth:

sferdeklos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
24
Πόντοι
66
Εχουμε πολυ δυνατο μοντερατορα.
Οπου να'ναι Θα παρουσιαστει αυτοκλητα, να προστατεψει τα κοριτσια του site... ο σεριφης της Πατουλιας.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Εχουμε πολυ δυνατο μοντερατορα.
Οπου να'ναι Θα παρουσιαστει αυτοκλητα, να προστατεψει τα κοριτσια του site... ο σεριφης της Πατουλιας.

μοντεριλικι στον σφε μην δωσετε θα μας σκισει..ευχαριστω :)

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
α εχει παραγινει το κακο...λοιπον για να μη τον κανετε λαστιχο αδικως η κουαρ ειναι ΧΑΛΙΑ και η εριναλ λεσβια...εντελως φιλικα

γιατι προβλεπονται μαζικες αυτοκτονιες σπερματος ετσι οπως το πατε...

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
εριναλ εγω πιστευω κανετε οι δυο σας αλαξομουνιες και το παιζετε ιστορια εδω μεσα  :fuck2:

κοιτα αν και δεν υπάρχουν επιβεβαιωμενες πηγες ..παρολα αυτα με επιφυλαξη θα σου πω πως μπορει και να συμβαινει κατι τετοιο. δεν θελω να πω ομως πολλα για να το παιξω ιστορια :sunglasses:

sakhs_go

Μέλος
Εγγρ.
25 Νοε 2011
Like
4
Πόντοι
1
α εχει παραγινει το κακο...λοιπον για να μη τον κανετε λαστιχο αδικως η κουαρ ειναι ΧΑΛΙΑ και η εριναλ λεσβια...εντελως φιλικα

γιατι προβλεπονται μαζικες αυτοκτονιες σπερματος ετσι οπως το πατε...

+1  :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom