Analrapist
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2012
- Like
- 14
- Πόντοι
- 1
Ηλικιακά ελπίζω ε?μικρο καθαρμα..
Ηλικιακά ελπίζω ε?μικρο καθαρμα..
κοιτα αν και δεν υπάρχουν επιβεβαιωμενες πηγες ..παρολα αυτα με επιφυλαξη θα σου πω πως μπορει και να συμβαινει κατι τετοιο. δεν θελω να πω ομως πολλα για να το παιξω ιστορια
Μοντεριλίκι στο Σφε η μόνη λύση.
μοντεριλίκι στον σφε τώρα
Ηλικιακά ελπίζω ε?
Οποιος σκυλος γαβγιζει δεν δαγκωνειεσενα να ρθεις να σου κανουμε ενα τριο με την κουαρ να αλλαξεις πιστη. και να παψει ο νους σου να σκεφτεται μοντεριλικια στον σφερδεκλο και τετοιες ανουσιες και λανθασμενες επιλογες.
[move]Μοντεριλίκι στο Σφε η μόνη λύση.
Αν με ικανοποιήσετε θα σας αφήσω να παίξετε ΧΟΧ στους κοιλιακούς μου.εσενα να ρθεις να σου κανουμε ενα τριο με την κουαρ να αλλαξεις πιστη. και να παψει ο νους σου να σκεφτεται μοντεριλικια στον σφερδεκλο και τετοιες ανουσιες και λανθασμενες επιλογες.
Δεν χρειάζεται να ελπίζεις. Μια έρευνα αγοράς θα σε πείσει.και γω το ελπιζω
Γλυκιε μου καταδοτη...Με το Σφε μοντεράτορα θα έχω οφέλη,θα αναβαθμιστώ σε πρωτορουφιάνο του.
Αν με ικανοποιήσετε θα σας αφήσω να παίξετε ΧΟΧ στους κοιλιακούς μου.
Με το Σφε μοντεράτορα θα έχω οφέλη,θα αναβαθμιστώ σε πρωτορουφιάνο του.
και παλαιοπυργου παρακαλω......Εχουμε πολυ δυνατο μοντερατορα.
Οπου να'ναι Θα παρουσιαστει αυτοκλητα, να προστατεψει τα κοριτσια του site... ο σεριφης της Πατουλιας.
Με τον Σφε μοντ θα γαμάμε δε θα παίζουμε.αν ο σφερδεκλος γινει μοντερατορας θα ανεβασω τον νωντα στην κοιλα σου να παιξει τραμπολινο
αυτες ειναι οι τελευταιες σου λεξεις;Με τον Σφε μοντ θα γαμάμε δε θα παίζουμε.
ρε μαν μήπως κατάλαβες ποιόν εννοούσε μάλλον τον γκάστεζ που είναι αγαπούληςκαι παλαιοπυργου παρακαλω......
Στηρίζω Σφε for mod all the way.αυτες ειναι οι τελευταιες σου λεξεις;
Επρεπε να τον δεις χθες στο thread της Μαριαννας, οπου ειχαν μαζευτει οι υπολοιπες κλωσσες και σπαμαρανε.ρε μαν μήπως κατάλαβες ποιόν εννοούσε μάλλον τον γκάστεζ που είναι αγαπούλης