sferdeklos
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 24
- Πόντοι
- 66
Και ξερεις εσυ, να γυρναει το pm. ;)όπα κάτι έχω χάσει...pm πάραυτα!!!
Οπως εκανες με τις φωτογραφιες της silvas...
Και ξερεις εσυ, να γυρναει το pm. ;)όπα κάτι έχω χάσει...pm πάραυτα!!!
Καλά δεν χρειάζεται pm...θα μπω να ψάξω μόνος μου.Και ξερεις εσυ, να γυρναει το pm. ;)
όπα κάτι έχω χάσει...pm πάραυτα!!!
Ποιά από όλες, μον πτι μπιζού;
Και ξερεις εσυ, να γυρναει το pm. ;)
Δεν έχω φωτογραφίες της σίλβας[size=2pt](πια)[/size],συκοφαντική δυσφήμιση....Pz89 pm με φωτογραφίες σίλβας.
Iσχύει.έχω βάσιμες υποψίες ότι δεν επρόκειτο για την σίλβα τότες κ όλο είναι μια παρεξήγηση
Ε δεν αρέσει πάντα το σταριλίκι φαίνεται....δεν είναι όλες σαν την Μαριάννα....Γι' αυτό δε μπαίνει πλέον;
... και η κρατηση του Θεοφιλατου αναλογη παρεξηγηση ειναι.έχω βάσιμες υποψίες ότι δεν επρόκειτο για την σίλβα τότες κ όλο είναι μια παρεξήγηση
... οχι, κερδισε το Λοττο και παντρευτηκε ενα Βραζιλιανο καποεριστα...Γι' αυτό δε μπαίνει πλέον;
Η μαριάννα η έξυπνη, όχι η 2004 η άλλη το μοντέλο χαχαχα
Γι' αυτό δε μπαίνει πλέον;
Ε δεν αρέσει πάντα το σταριλίκι φαίνεται....δεν είναι όλες σαν την Μαριάννα....
Σου εστειλα και αλλες!!!
H quardeen ήταν στις φωτογραφίες παιδιά.Δεν έχω φωτογραφίες της σίλβας[size=2pt](πια)[/size],συκοφαντική δυσφήμιση....
Δεν με καταλάβατε. Δεν ρώτησα για ποιά Μαριάννα απ΄όλες πρόκειται. Ρώτησα για το ποιά μαλακία απ΄όλες πρόκειται.
Για πότε λες;;;;ααααα χαχαχαχαχα
που έκανε ναζάκια μωρέ να κλειδωθεί το θρεντ της
Για πότε λες;;;;
Πρέπει να'ναι πολύ παλιά αυτή η ιστορία......
Καλά να πάθω για να πηγαίνω θέατρο... > > > μπαίνω στο προφίλ σου κ στα ποσταρίσματά σου να δω.χθες ίσως
Καλά να πάθω για να πηγαίνω θέατρο... > > > μπαίνω στο προφίλ σου κ στα ποσταρίσματά σου να δω.
Μαλακίες λέει,τίποτα δεν πόσταρε σχετικά....σιγα σιγα το καταλαβαινεις το νοημα της ζωης σου
αστα ολα κ μεινε καρφωμενος εδω μεσα
αυτο ειναι το μελλον σου