Altec73
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2006
- Κριτικές
- 5
- Like
- 72.943
- Πόντοι
- 12.056
αι αμ πιρφόρινγκ
Indeed...πιρφορινγκ μέικς δε γουρλντ γκο αραουντ...
αι αμ πιρφόρινγκ
πιρφόρινγκ μεικς μαστερμπέισιον γκο κλάουντ.Indeed...πιρφορινγκ μέικς δε γουρλντ γκο αραουντ...
Ασε Περσονα και σε ειχα σε εκτιμηση.
Μετα τα χθεσινα εισαι ακυρος, ουτε κρυο ουτε ζετση.
Μονο οταν φερεις εναν ανδρα διπλα σε αλκοολ ή γυναικες καταλαβαινεις τον χαρακτηρα του.
Συνεχιστε απερισπαστα την πεοκρουσια σας...
Ρε περσονα αστον μην απαντας αυτος θα παιθανει συντομα απτην κλαψομουνιασηδεν πινω δεν γαμάω.
Υ.Γ.
για τη φωτό (προς τιμήν της μου είπε απ την αρχή ότι δεν ειναι δική της)
το καβλάντισμα εγώ το ξεκίνησα.
δεν ξέρω αν εσείς γαμάτε εγώ πάντως ξεροσταλιάζω εδώ και χρόνια.
τώρα. είπα και ξαναγράφω.
για την κουάρ (αν και δεν είναι το στυλ μου) αντικειμενικά θα ΤΟΝ ΠΑΙΖΑΤΕ ΟΛΗ ΜΕΡΑ.
αυτά.
Εννοειτε ρε βλακα θα το καναμε ταχα οτι μιλαμε σοβαρα για να βγαλουμε γελιο οπως και εγινε, βαλτο λιγο να στροφαρει το ανυπαρκτο σου!
Οποιος πειστηκε απο τα παραπανω να πατησει +1.Εννοειτε ρε βλακα θα το καναμε ταχα οτι μιλαμε σοβαρα για να βγαλουμε γελιο οπως και εγινε, βαλτο λιγο να στροφαρει το ανυπαρκτο σου! Και αν ηταν να θελω να μην φανει οτι ειναι ψεμα θα την εβαζα με διευθυνση απτο ιντερνετ φορα παρτιδα?? ξυπνα ζωο...
Οσο για την ορθογραφια αν γλενταω και εχω κεφακια γκοογκλαρο τις λεξεις για να τις γραφω σωστα χρονια τωρα κυριως οταν με δουλευε ο εκτορας και ο λαιον7 οι κακουργοι οταν βαριεμε γραφω οπως μου βγαινουν διοτι ειμαι τραγικα ανορθογραφη αλλα οχι αγραμματη ηλιθιε να μην ξερω να μιλαω εχει διαφορα στοκε.. :-* :-* :-* :-*
Ο μαλακας ο δικος σου, δεν σου εχει πει να μη φυτρωνεις εκει που δε σε σπερνουν;Ποπο ρε φιλε γιατι εισαι τοσο κλαψομουνης????
χαχχχαχαχαχχαχαχα ειλικρινα καιρο εχω να συναντησω τοσο γκρινιαρα γκομενα σαν εσενα χαχχαχχαχα
πιρφόρινγκ μεικς μαστερμπέισιον γκο κλάουντ.
πιρφόρινγκ μεικς μαστερμπέισιον γκο κλάουντ.
Αμα συνεννοειστε εσεις εμας μας περισσευειIndeed...πιρφορινγκ μέικς δε γουρλντ γκο αραουντ...
γιο και κορη αμα θεςyo babe.... :-*
ΚΟΡΝΑΚΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ ΡΟΥΛΕΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖAKΡΙΒΩΣ!!!
Καριολα Ελεηνιδα οσο και να προσπαθισεις, οσες ψευτικες φωτο και να ανεβασεις παντα θα εισαι μια απαξιωμενη πορνη που δεν αξιζεις ουτε τα 10 ευρω που παω και γαμαω. Οσο για τους πυρφορομαλακες που σε υποστιριζουνε θα ευχομουνα ολοι μαζι να καειτε ζωντανοι λουσμενοι απο βενζινη. Αστους sferdeklos αστους μια ζωη πουτανες και μαλακες πυρφορους αυτος ο γαμημενος τοπος.
AKΡΙΒΩΣ!!!
Καριολα Ελεηνιδα οσο και να προσπαθισεις, οσες ψευτικες φωτο και να ανεβασεις παντα θα εισαι μια απαξιωμενη πορνη που δεν αξιζεις ουτε τα 10 ευρω που παω και γαμαω. Οσο για τους πυρφορομαλακες που σε υποστιριζουνε θα ευχομουνα ολοι μαζι να καειτε ζωντανοι λουσμενοι απο βενζινη. Αστους sferdeklos αστους μια ζωη πουτανες και μαλακες πυρφορους αυτος ο γαμημενος τοπος.
Πολύ πιρφόριασμα για πάρτυ σου τσούπρα...δεν πιστεύω να χεις παράπονο...ΚΟΡΝΑΚΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ ΡΟΥΛΕΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖ
Που εισαι μωρη Ερι ηρθε το παλικαρι σου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!αντε καλεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε στον εφερα !!
μπουαααααααααααχαχχχααχαχαχαχαχαχαχαχαχαανι πανι μαγιου
32 μέλη και 38 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.πέθανα στα γέλια δεν μπορώ άλλο
ανέλαβε ο πέρσυ προμότερ μαλάκες..........Πολύ πιρφόριασμα για πάρτυ σου τσούπρα...δεν πιστεύω να χεις παράπονο...
Θα έχει πέσει σε κατάθλιψη η Μαριάννα.....
Και δεν έχεις ανεβάσει ούτε μια φωτογραφία....
Κατσε να ερθει η ερι να τα πουνεπεσταααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα
όχι32 μέλη και 38 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ολοι αυτοι λες να μην γελανε με οσους κλαψομουνιαζουν ???
ανέλαβε ο πέρσυ προμότερ μαλάκες..........
Τί ποσοστό σου δίνει ανά πιρφόρο αγαπούλη νταβατζάκο;;;ανέλαβε ο πέρσυ προμότερ μαλάκες..........