Νέα

QUADREN - ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΤΟ Τ Ε Τ Ρ Α Γ Ω Ν Ο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα 1personanongrata
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 44K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Ασε Περσονα και σε ειχα σε εκτιμηση.
Μετα τα χθεσινα εισαι ακυρος, ουτε κρυο ουτε ζετση.

Μονο οταν φερεις εναν ανδρα διπλα σε αλκοολ ή γυναικες καταλαβαινεις τον χαρακτηρα του.

Συνεχιστε απερισπαστα την πεοκρουσια σας...

AKΡΙΒΩΣ!!!

Καριολα Ελεηνιδα οσο και να προσπαθισεις, οσες ψευτικες φωτο και να ανεβασεις παντα θα εισαι μια απαξιωμενη πορνη που δεν αξιζεις ουτε τα 10 ευρω που παω και γαμαω. Οσο για τους πυρφορομαλακες που σε υποστιριζουνε θα ευχομουνα ολοι μαζι να καειτε ζωντανοι λουσμενοι απο βενζινη. Αστους sferdeklos αστους μια ζωη πουτανες και μαλακες πυρφορους αυτος ο γαμημενος τοπος.

quardeen

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
66
δεν πινω δεν γαμάω.  :2funny:

Υ.Γ.
για τη φωτό (προς τιμήν της μου είπε απ την αρχή ότι δεν ειναι δική της)
το καβλάντισμα εγώ το ξεκίνησα.
δεν ξέρω αν εσείς γαμάτε εγώ πάντως ξεροσταλιάζω εδώ και χρόνια.  :2funny:

τώρα. είπα και ξαναγράφω.
για την κουάρ (αν και δεν είναι το στυλ μου) αντικειμενικά θα ΤΟΝ ΠΑΙΖΑΤΕ ΟΛΗ ΜΕΡΑ.
αυτά.
:grin:
Ρε περσονα αστον μην απαντας αυτος θα παιθανει συντομα απτην κλαψομουνιαση  :2funny: :2funny: :2funny:

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Εννοειτε ρε βλακα θα το καναμε ταχα οτι μιλαμε σοβαρα για να βγαλουμε γελιο οπως και εγινε, βαλτο λιγο να στροφαρει το ανυπαρκτο σου!

πέθανα στα γέλια δεν μπορώ άλλο :)

sferdeklos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
24
Πόντοι
66
Εννοειτε ρε βλακα θα το καναμε ταχα οτι μιλαμε σοβαρα για να βγαλουμε γελιο οπως και εγινε, βαλτο λιγο να στροφαρει το ανυπαρκτο σου! Και αν ηταν να θελω να μην φανει οτι ειναι ψεμα θα την εβαζα με διευθυνση απτο ιντερνετ φορα παρτιδα?? ξυπνα ζωο...

Οσο για την ορθογραφια αν γλενταω και εχω κεφακια γκοογκλαρο τις λεξεις για να τις γραφω σωστα χρονια τωρα κυριως οταν με δουλευε ο εκτορας και ο λαιον7 οι κακουργοι :grin: :grin: οταν βαριεμε γραφω οπως μου βγαινουν διοτι ειμαι τραγικα ανορθογραφη αλλα οχι αγραμματη ηλιθιε να μην ξερω να μιλαω εχει διαφορα στοκε..  :-* :-* :-* :-*
Οποιος πειστηκε απο τα παραπανω να πατησει +1.

Ποπο ρε φιλε γιατι εισαι τοσο κλαψομουνης????
χαχχχαχαχαχχαχαχα ειλικρινα καιρο εχω να συναντησω τοσο γκρινιαρα γκομενα σαν εσενα χαχχαχχαχα
Ο μαλακας ο δικος σου, δεν σου εχει πει να μη φυτρωνεις εκει που δε σε σπερνουν;

quardeen

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
66
πιρφόρινγκ μεικς μαστερμπέισιον γκο κλάουντ.
Indeed...πιρφορινγκ μέικς δε γουρλντ γκο αραουντ... :dancing:
Αμα συνεννοειστε εσεις εμας μας περισσευει :grin: :grin: :grin:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

γιο και κορη αμα θες  :2funny: :2funny:

quardeen

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
66
AKΡΙΒΩΣ!!!

Καριολα Ελεηνιδα οσο και να προσπαθισεις, οσες ψευτικες φωτο και να ανεβασεις παντα θα εισαι μια απαξιωμενη πορνη που δεν αξιζεις ουτε τα 10 ευρω που παω και γαμαω. Οσο για τους πυρφορομαλακες που σε υποστιριζουνε θα ευχομουνα ολοι μαζι να καειτε ζωντανοι λουσμενοι απο βενζινη. Αστους sferdeklos αστους μια ζωη πουτανες και μαλακες πυρφορους αυτος ο γαμημενος τοπος.
ΚΟΡΝΑΚΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ ΡΟΥΛΕΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖ

Που εισαι μωρη Ερι ηρθε το παλικαρι σου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!αντε καλεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε στον εφερα !!:2funny: :2funny:

OP
OP
1personanongrata

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
AKΡΙΒΩΣ!!!

πεσταααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
ΚΟΡΝΑΚΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ ΡΟΥΛΕΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖ

Που εισαι μωρη Ερι ηρθε το παλικαρι σου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!αντε καλεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε στον εφερα !!:2funny: :2funny:
Πολύ πιρφόριασμα για πάρτυ σου τσούπρα...δεν πιστεύω να χεις παράπονο... :grin:

Θα έχει πέσει σε κατάθλιψη η Μαριάννα.....

Και δεν έχεις ανεβάσει ούτε μια φωτογραφία....

OP
OP
1personanongrata

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Πολύ πιρφόριασμα για πάρτυ σου τσούπρα...δεν πιστεύω να χεις παράπονο... :grin:

Θα έχει πέσει σε κατάθλιψη η Μαριάννα.....

Και δεν έχεις ανεβάσει ούτε μια φωτογραφία....
ανέλαβε ο πέρσυ προμότερ μαλάκες.......... :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom