τι μαλακοκαβληδες που ειστε ρε...
Κατι ξερεις εσυ !!!Κάπου θα το λιάζει (ή/και θα το τρίβει) το μουνάκι της κι'αυτή.....
τι μαλακοκαβληδες που ειστε ρε...
Κατι ξερεις εσυ !!!Κάπου θα το λιάζει (ή/και θα το τρίβει) το μουνάκι της κι'αυτή.....
Γιατι ρε να λεω ρε να πουμε????Γυναίκα πού δέν μασάει σέ μπάρες δέν πρέπει νά λέει "καλέ". Νά λές "ρέ". Όσο γιά τό Cosmo, θέλει αποστολή ηλεκτρικής εκκένωσης στό σέρβερ.
Το χαρακτηριστικο μας ρε ντραμερατι μαλακοκαβληδες που ειστε ρε...
ΣαφωςNτάξει δεν παρεξηγώ,ποτέ δε δεν είναι αργά για να επανορθώσεις...
εισαι μαλακοκαβλης?Το χαρακτηριστικο μας ρε ντραμερα
Γιατι ρε να λεω ρε να πουμε????
Η γυναικεια μου φυση παλευει με τις μπαρες και τους αλτηρες και με κανει να ειμαι ευγενης αγαπημενε παντα, και μαλιστα πιστευω ειναι χαρακτηριστικο μου η ευγενεια εδω μεσα
αντε μην χεστουμε τωρα και χωσω και καμια μπουνια
Στο θυληκο του καλεεισαι μαλακοκαβλης?
Μπα η Μαριαννα ειναι ανικητη απο ολες τις αποψειςΆντε μπέμπα ποιος σε πιάνει τώρα, με δικό σου θρεντ;
Η Μαριάννα θα έχει φάει τα λυσακά της!
Μαλιστα κυριε οπως διαταξατεΚαλά καλέ καλή, μείνε καλή, κακούς έχουμε πολλούς. Αλλά μήν πολύ λές "καλέ", είναι "παλαιό-πουστριλέ" αισθητικής έκφραση.
μαλακομουνα λεγεται?Στο θυληκο του καλε
χαχαχχαχαχαχαχαχχαχχαχαχαχαχχααχαχαχαχαμαλακομουνα λεγεται?
Απ'όλες: στην βλακεία,στην χαζομάρα,στην μαλακία,στην κουταμάρα,στην μπούρδα......Μπα η Μαριαννα ειναι ανικητη απο ολες τις αποψεις
Συ ειπας!!!Απ'όλες: στην βλακεία,στην χαζομάρα,στην μαλακία,στην κουταμάρα,στην μπούρδα......
Δεν σου ρίξα άκυρο...την υγεία μου προσέχω...δεν είμαστε τώρα να μας κάνετε κανένα μαγικό να μας πηδήξετε κ μετά να εξαφανιστείτε...Υ.Γ. οτι μου εριξες ακυρο δεν στο συγχωρναω!
Δεν σου ρίξα άκυρο...την υγεία μου προσέχω...δεν είμαστε τώρα να μας κάνετε κανένα μαγικό να μας πηδήξετε κ μετά να εξαφανιστείτε...
Καλε πλακα κανουμε !!!!.γiατί το θάβετε το κοριτσι με τόση μανία ?
μην ξεχνάτε όti ειναι και ημόνη που έβαλε την φάτσα της κ το όνoμά της φαρδιά πλατιά ,δεν είδα κανέναν άλλον να το τολμά .
και μην πείτε οτι είναι επαγγελματίας διότι θα είχε βγεί στην φόρα, κάτι που δεν έγινε .λίγος σεβασμός στην κάθε προσωπικότητα δεν βλάπτει ;)
Αμ δεν το ξέρω....ο κόσμος το'χει τούμπανο....και συ κρυφό καμάρι.
Τα κανω αυτα ειναι αληθεια