House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 44
- Πόντοι
- 366
Ναιπιρφόρε εσύ;
ααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχααχχχχααα
Ναιπιρφόρε εσύ;
ααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχααχχχχααα
Καλε απτο 2008 που το θυμηθηκες??? εδω το ξεχασα εγω! τελικα ειμαι πολυ ενδιαφερον τυπος!!Όλων τών φόρουμ. Από Cosmopolitan μέχρι bodybuilding.gr
να διορθώσω.....ωραία πλάκα εστησε η Κουάρ
αυτό που είχε επιτυχία είναι οτι τα έστειλε στον Περσόνα ,....άκρα του τάφου σιωπή
άλλο ένα τετοιο νηματάκι και θα φθάσουμε μέχρι τον Σεπτέμβρη
...για το σκαλοπάτι που έχει η φωτογραφία κανείς δεν σχολίασε κάτι , πόσα σπίτια στην ελλάδα έχουν σκαλοπάτια ,μόνο κάτι μαιζονέτες
...........μπορεί να μην ήταν αυτή ,αλλά κάπως έτσι πρέπει νάναι η λατρεία
ωραία πλάκα εστησε η Κουάρ
αυτό που είχε επιτυχία είναι οτι τα έστειλε στον Περσόνα
Σιγά ρε KBGίτη να πούμε...έχει κοινοποιήσει στο μισό site φωτογραφίες της κ έχει βγει σχεδόν με όποιον είναι Θεσσαλονίκη(για τσάι κ συμπάθεια ε,μην παρεξηγηθούμε) εκτός από εμένα(με φυλάει για το τέλος φαίνεται)....είχα ασφαλείς πιρφοροπληροφορίες ότι είναι Μ Ο Υ Ν Α Ρ Ο Σ.
να διορθώσω.....
δεν τα έστειλε.
τα υπέκλεψα.
είχα ασφαλείς πιρφοροπληροφορίες ότι είναι Μ Ο Υ Ν Α Ρ Ο Σ.
Σιγά ρε KBGίτη να πούμε...έχει κοινοποιήσει στο μισό site φωτογραφίες της κ έχει βγει σχεδόν με όποιον είναι Θεσσαλονίκη(για τσάι κ συμπάθεια ε,μην παρεξηγηθούμε) εκτός από εμένα(με φυλάει για το τέλος φαίνεται)....
Μακριά κ αγαπημένοι....το καλύτερο για την πιστωτική του.η μόνη ασφάλεια ......που έχεις είναι ότι είσαι πολύ μακριά ,
- Méra kali ,gianni ;)
Ναι όταν είναι όλοι μεθυσμένοι.Φυσικά ρε σύ! Και στα μπουζούκια τα μεγάλα ονόματα τελευταία βγαίνουν!
θελω και εγω !!! :'(Σου εστειλα και αλλες!!!
Και δεν καταλαβαίνουν τι ακούν κ κάνουν....I like it...Ναι όταν είναι όλοι μεθυσμένοι.
Σε ξεχασα εσενα μανιτσα μ!!!!Σιγά ρε KBGίτη να πούμε...έχει κοινοποιήσει στο μισό site φωτογραφίες της κ έχει βγει σχεδόν με όποιον είναι Θεσσαλονίκη(για τσάι κ συμπάθεια ε,μην παρεξηγηθούμε) εκτός από εμένα(με φυλάει για το τέλος φαίνεται)....
Θα σε καταγκειλω στην διωξη ηλεκτρονικου σατιρενα διορθώσω.....
δεν τα έστειλε.
τα υπέκλεψα.
είχα ασφαλείς πιρφοροπληροφορίες ότι είναι Μ Ο Υ Ν Α Ρ Ο Σ.
Αγαπημενε Λουτσε αυτο ειναι αληθεια!ωραία πλάκα εστησε η Κουάρ
αυτό που είχε επιτυχία είναι οτι τα έστειλε στον Περσόνα ,....άκρα του τάφου σιωπή
άλλο ένα τετοιο νηματάκι και θα φθάσουμε μέχρι τον Σεπτέμβρη
...για το σκαλοπάτι που έχει η φωτογραφία κανείς δεν σχολίασε κάτι , πόσα σπίτια στην ελλάδα έχουν σκαλοπάτια ,μόνο κάτι μαιζονέτες
...........μπορεί να μην ήταν αυτή ,αλλά κάπως έτσι πρέπει νάναι η λατρεία
Καλε απτο 2008 που το θυμηθηκες??? εδω το ξεχασα εγω! τελικα ειμαι πολυ ενδιαφερον τυπος!!
χαχααααχαχχαχαχχαχαχαΑΧΑΑΑΑΑΧΑΑΧΑΑΧΑΧχαααχχααααχααχα
Που ειναι αυτη η ψυχαρα ρε!!!!!Κουάρ και silva! είναι ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ του φόρουμ.
Που ειναι αυτη η ψυχαρα ρε!!!!!
Nτάξει δεν παρεξηγώ,ποτέ δε δεν είναι αργά για να επανορθώσεις...Σε ξεχασα εσενα μανιτσα μ!!!!