Νέα

QUADREN - ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΤΟ Τ Ε Τ Ρ Α Γ Ω Ν Ο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα 1personanongrata
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 44K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

loytsos

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Like
3
Πόντοι
66
:2funny:  ωραία πλάκα εστησε η Κουάρ  :boobies: :headbang:

αυτό που είχε επιτυχία είναι οτι τα έστειλε στον Περσόνα ,....άκρα του τάφου σιωπή  :dancing: :rockon:
άλλο ένα τετοιο νηματάκι και θα φθάσουμε μέχρι τον Σεπτέμβρη :2on1: :rolleyes: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :dancing:

...για το σκαλοπάτι που έχει η φωτογραφία κανείς δεν σχολίασε κάτι :uglystupid:, πόσα σπίτια στην ελλάδα έχουν σκαλοπάτια ,μόνο κάτι μαιζονέτες  :think:
...........μπορεί να μην ήταν αυτή ,αλλά κάπως έτσι πρέπει νάναι η λατρεία  :P :rolleyes: :2funny: :2funny:

quardeen

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
66
Όλων τών φόρουμ. Από Cosmopolitan μέχρι bodybuilding.gr :dancing:

you_are_the_quarry__deluxe.jpg
Καλε απτο 2008 που το θυμηθηκες??? εδω το ξεχασα εγω! τελικα ειμαι πολυ ενδιαφερον τυπος!!

χαχααααχαχχαχαχχαχαχαΑΧΑΑΑΑΑΧΑΑΧΑΑΧΑΧχαααχχααααχααχα :2funny:

OP
OP
1personanongrata

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866

αυτό που είχε επιτυχία είναι οτι τα έστειλε στον Περσόνα ,....άκρα του τάφου σιωπή  :dancing: :rockon:
άλλο ένα τετοιο νηματάκι και θα φθάσουμε μέχρι τον Σεπτέμβρη :2on1: :rolleyes: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :dancing:

...για το σκαλοπάτι που έχει η φωτογραφία κανείς δεν σχολίασε κάτι :uglystupid:, πόσα σπίτια στην ελλάδα έχουν σκαλοπάτια ,μόνο κάτι μαιζονέτες  :think:
...........μπορεί να μην ήταν αυτή ,αλλά κάπως έτσι πρέπει νάναι η λατρεία  :P :rolleyes: :2funny: :2funny:
να διορθώσω.....
δεν τα έστειλε.
τα υπέκλεψα.  :grin:
είχα ασφαλείς πιρφοροπληροφορίες ότι είναι Μ Ο Υ Ν Α Ρ Ο Σ.  :2funny:

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
είχα ασφαλείς πιρφοροπληροφορίες ότι είναι Μ Ο Υ Ν Α Ρ Ο Σ.  :2funny:
Σιγά ρε KBGίτη να πούμε...έχει κοινοποιήσει στο μισό site φωτογραφίες της κ έχει βγει σχεδόν με όποιον είναι Θεσσαλονίκη(για τσάι κ συμπάθεια ε,μην παρεξηγηθούμε) εκτός από εμένα(με φυλάει για το τέλος φαίνεται).... :2funny: :2funny:

loytsos

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Like
3
Πόντοι
66
να διορθώσω.....
δεν τα έστειλε.
τα υπέκλεψα.  :grin:
είχα ασφαλείς πιρφοροπληροφορίες ότι είναι Μ Ο Υ Ν Α Ρ Ο Σ.  :2funny:

η μόνη ασφάλεια ......που έχεις είναι ότι είσαι πολύ μακριά , :2funny: :2funny:

- Méra kali ,gianni ;)

-aσχετο . ο μπόλντης βρήκε γκομενα? :2funny:

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.782
Πόντοι
1.206
Σιγά ρε KBGίτη να πούμε...έχει κοινοποιήσει στο μισό site φωτογραφίες της κ έχει βγει σχεδόν με όποιον είναι Θεσσαλονίκη(για τσάι κ συμπάθεια ε,μην παρεξηγηθούμε) εκτός από εμένα(με φυλάει για το τέλος φαίνεται).... :2funny: :2funny:

Φυσικά ρε σύ! Και στα μπουζούκια τα μεγάλα ονόματα τελευταία βγαίνουν! :grin: :grin:

quardeen

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
66
Σε ξεχασα εσενα μανιτσα μ!!!!  :grin: :grin: :grin:

quardeen

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
66
να διορθώσω.....
δεν τα έστειλε.
τα υπέκλεψα.  :grin:
είχα ασφαλείς πιρφοροπληροφορίες ότι είναι Μ Ο Υ Ν Α Ρ Ο Σ.  :2funny:
Θα σε καταγκειλω στην διωξη ηλεκτρονικου σατιρε 
που με κλεβεις και με μεταχειριζεσαι  :grin: :grin:
τς τς τς

:2funny: :2funny: :2funny:

quardeen

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
66

Αγαπημενε Λουτσε αυτο ειναι αληθεια!  :grin: :grin:

Obi-Wan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
3.400
Πόντοι
786
Καλε απτο 2008 που το θυμηθηκες??? εδω το ξεχασα εγω! τελικα ειμαι πολυ ενδιαφερον τυπος!!

χαχααααχαχχαχαχχαχαχαΑΧΑΑΑΑΑΧΑΑΧΑΑΧΑΧχαααχχααααχααχα :2funny:

Γυναίκα πού δέν μασάει σέ μπάρες δέν πρέπει νά λέει "καλέ". Νά λές "ρέ". Όσο γιά τό Cosmo, θέλει αποστολή ηλεκτρικής εκκένωσης στό σέρβερ. :rockon:

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
τι μαλακοκαβληδες που ειστε ρε... :2funny:

Stories

Νέο!

Stories