Νέα

Πυρκαγιές 2009 - Αττική αλλα και αλλου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Enforcer
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 605
  • Εμφανίσεις 16K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

easyrider77

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
242
Πόντοι
86
σκατά αντιπυρικές ζώνες άνοιγε ο δήμαρχος.. δρόμους για τα αυθαίρετα έφτιαχνε.. από κεί τα έπαιρνε το λαμόγιο...

Ρε σκατα στα μουτρα του κ αυτουνου.. για οποιο λογο και να τις εφτιαχνε, θα ειχαν προσβαση τα πυροσβεστικα τωρα. Αυτο ειναι το θεμα.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Όπως ανάφεραν προχθές οι ειδήσεις, η ΕΕ εξέδωσε ένα ψήφισμα για όλες τις μεσογειακές χώρες που επλήγησαν από φωτιές,
να δεσμευτούν ότι τα δάση που κάηκαν θα ξαναγίνουν δάση, διότι αυτό αφορά
ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΚΑΘΕ ΧΩΡΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ.
Το ψήφισμα υπεγράφη από τις αντιπροσωπείες όλων των Μεσογειακών χωρών ( Ιταλία, Ισπανία, Γαλλία, Πορτογαλία) και όλων των παρατάξεων... εκτός μίας:

guess who?...

Ο κ. Ρουσόπουλος είπε ως δικαιολογία ότι αυτό είναι παρέμβαση στο Σύνταγμα της Χώρας
βλέπε Άρθρο 24, περί 'δασικών εκτάσεων και δασών' !!...

Εκτός, αυτού, προχτές οι ειδήσεις ακόμα και των κρατικών καναλιών - αναφέραν οτι 2.000 και πλέον στρέμματα στη Ζαχάρω 'παραχωρήθηκαν για ήπια τουριστική ανάπτυξη' σε μεγάλα ξενοδοχειακά συγκροτήματα

Οφείλουμε να δείξουμε σε όλα τα κόμματα οτι δεν είμαστε σύμφωνοι και οτι δεν αδιαφορούμε: υπογράψτε το petition για την προστασία των δασών. Οι τωρινές 80.000 υπογραφές είναι πάρα πολύ λίγες - οφείλουμε να τις κάνουμε 2.000.000 , αφού η αίτηση αυτή θα σταλεί στη Βουλή, στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο αλλά και στον ΟΗΕ.

εδώ ρε πήγαν να περάσουν αναθεώρηση άρθρων του Συντάγματος με λαθροχειρία. Εκεί θα κώλωναν...

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
ξεχασες το πολυτελετσατο δημαρχειακο μεγαρο που χτιστηκε με χρηματα για αποζημειωσεις πληγεντων?????μικρη σημασια εχει για μενα που ανηκει πολιτικα ο εν λογω δημαρχος....

για την ιστορία εγώ θέλω να ξέρω.

prowler7

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Αυγ 2009
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
2.945
ε δεν ειναι δυσκολο να το βρεις.... :sunglasses:

prowler7

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Αυγ 2009
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
2.945
οι περισσοτεροι δημαρχοι εκει κατω με τη στηριξη πασοκ-συν εκλεχθησαν..αν σε ικανοποιει αυτο...

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
οι περισσοτεροι δημαρχοι εκει κατω με τη στηριξη πασοκ-συν εκλεχθησαν..αν σε ικανοποιει αυτο...
πες το δημόσια. Μην το κρατάς μέσα σου.
Η αλήθεια να βγαίνει φόρα παρτίδα.
ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ.

prowler7

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Αυγ 2009
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
2.945
ρε φιλε απλα σου ειπα οτι για ενα δεν εχει σημασια...οι εκει πολιτες ξερουν καλα ποιοι τους δουλευουν....

PILOTENIOS

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Να παραθέσω και κάτι προς αξιολόγηση. Εγώ μένω Αρτέμιδα. Από τις 15 Ιουνίου μέχρι και σήμερα, δεν νομίζω να είχε πάνω από 5 μέρες συνολικά που δεν είχε τρελό αέρα. Τώρα ίσως ήθελαν να γιορτάσουμε τα 2 χρόνια από την Ηλεία.

easyrider77

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
242
Πόντοι
86
Μα η πυροσβεστική φίλε μου δεν είναι ο οδηγός και ο μάχημος μόνο. Η δημόσια διοίκηση είναι αλυσίδα. Αν ένας κρίκος κρατάει δεν φτάνει...

Φιλε το κυριοτερο λαθος που εχουνε κανει και θα μπορουσε να βοηθησει πρακτικα τωρα ειναι οι γαμημενες οι αντιπυρικες ζωνες.

Δεν θα τις ειχανε σβησει τελειως με τετοιο καιρο, αλλα τουλαχιστον θα μπορουσανε να αποκοψουν καποια κομματια της φωτιας και να την περιορισουνε.

Και η κατασκευη αντιπυρικων δεν ειναι δουλεια της πυροσβεστικης..  μπλεκεται ολο το γαμοδημοσιο λεμε για να βγει μια αποφαση.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Να παραθέσω και κάτι προς αξιολόγηση. Εγώ μένω Αρτέμιδα. Από τις 15 Ιουνίου μέχρι και σήμερα, δεν νομίζω να είχε πάνω από 5 μέρες συνολικά που δεν είχε τρελό αέρα. Τώρα ίσως ήθελαν να γιορτάσουμε τα 2 χρόνια από την Ηλεία.

Σωστό περί αέρα. Απλά όλοι ΕΜΠΡΗΣΤΕΣ-ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ-ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΕΣ-ΔΑΣΑΡΧΕΣ
ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ ΤΑ ΜΠΑΝΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ.

prowler7

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Αυγ 2009
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
2.945
αερα εχει σχεδον ολο το καλοκαιρι..τωρα ομως ανεβαινει το πολιτικο βαρομετρο...ερχεται η ΔΕΘ σεπτεμβρη..απλα πραγματα...πιεζουν για εκλογες,θα παρουσιασουν οι εθνοσωτηρες τα προγραμματα τους κτλ...απο ιουνιο ιουλιο ποιος θα ασχολουνταν???

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Φιλε το κυριοτερο λαθος που εχουνε κανει και θα μπορουσε να βοηθησει πρακτικα τωρα ειναι οι γαμημενες οι αντιπυρικες ζωνες.

Δεν θα τις ειχανε σβησει τελειως με τετοιο καιρο, αλλα τουλαχιστον θα μπορουσανε να αποκοψουν καποια κομματια της φωτιας και να την περιορισουνε.

Και η κατασκευη αντιπυρικων δεν ειναι δουλεια της πυροσβεστικης..  Μπλεκεται ολο το γαμοδημοσιο λεμε για να βγει μια αποφαση.

και σε αυτό φταίει το ΠΑΣΟΚ όταν ανέθεσε όλη την πυρόσβεση στην πυροσβεστική.......
Οχι γιατί ήταν λάθος ή σωστή απόφαση, αλλά γιατί ξέρουμς ότι στην Ελλάδα ΚΑΜΜΙΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΔΕ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΣΩΣΤΑ. ΑΜΑ ΤΗΝ ΑΦΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟΠΩΛΙΟ ΤΗΝ ΠΟΥΤΣΙΣΕΣ.
Οπερ και εγένετο.

PILOTENIOS

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Είδες αμα πετύχει μια φορά η συνταγη?.......

Επισκέπτης
Άντε βρε παιδάκι μου σε κάνα φόρουμ της Ντίσνεϊ προτού σε καταλάβει η μαμά σου κι'έχουμε ντράβαλα.

βλέπω κλώνε ότι υπάρχει καταμερισμός του έργου...εσένα προφανώς σε πληρώνουν για να απαντάς στις ερωτήσεις μου! :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :2funny: :2funny: :2funny:

PILOTENIOS

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Πάντως δεν θα πρέπει να αγνοούμε και την δικαστική λογική, που πάντα αναζητά το κίνητρο.......

prowler7

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Αυγ 2009
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
2.945
ξέρουμς ότι στην Ελλάδα ΚΑΜΜΙΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΔΕ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΣΩΣΤΑ.
απλα να συμπληρωσω οτι καμια ΔΥ δεν δουλευι καθολου!!!οχι σωστα απλα!!!ειναι τα παντα διαλυμενα!!!μονο μιζα,λαδι,ρεμουλα,απατη,αλαζονεια και τιποτα αλλο!!!! :s&m_3:

OP
OP
E

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
βλέπω κλώνε ότι υπάρχει καταμερισμός του έργου...εσένα προφανώς σε πληρώνουν για να απαντάς στις ερωτήσεις μου!

δε σου έφτασαν αυτά που μάζεψες χτες βραδυ και ήρθες για περισσότερα?

PILOTENIOS

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Και για να χαμογελάσουμε και λίγο...τώρα πλέον.. "όλα στα κάρβουνα"

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
αερα εχει σχεδον ολο το καλοκαιρι..τωρα ομως ανεβαινει το πολιτικο βαρομετρο...ερχεται η ΔΕΘ σεπτεμβρη..απλα πραγματα...πιεζουν για εκλογες,θα παρουσιασουν οι εθνοσωτηρες τα προγραμματα τους κτλ...απο ιουνιο ιουλιο ποιος θα ασχολουνταν???

εσύ τώρα θεωρείς ότι βάζοντας πυρκαγιές σε όλη την αττική θα γίνονταν συντομότερα πρόωρες;
ποιός μαλάκας πρωθυπουργός θα κηρύξει πρόωρες με 5 δημοσκοπικούς πόντους διαφορα και με τη δαμόκλειο σπάθη της βου οικολογικής καταστροφής πάνω απ το κεφάλι του;

Οι πρόωρες τελείωσαν ως σενάριο προχθές το βράδυ. Μόνο εάν πέσει η κυβέρνηση από δικό της βουλευτή θα γίνουν εκλογές.
Πιο πιθανό θεωρώ το σενάριο να έγινε από εσωτερική αντιπολίτευση το κολπάκι που υπαινίσσεσαι παρά απο ΠΑΣΟΚΟΥΣ.
το ΠΑΣΟΚ βρήκε απλά άλλον ένα λόγω για να αυξήσει τα ποσοστά του όποτε γίνουν εκλογές.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom