Επισκέπτης
δε σου έφτασαν αυτά που μάζεψες χτες βραδυ και ήρθες για περισσότερα?
έμμισθε συνέχισε τη δουλειά σου...
ταβερνα Η Ωραια Πεντελη!!! :S"όλα στα κάρβουνα"
και που είσαι...εσύ τα μάζεψες χθες βράδυ!
Το δε καλύτερο του τριημέρου είναι ότι
" θα δικαιολογηθούν όσοι δημόσιοι δεν προσέλθουν"
ΑΞΕΠΕΡΑΣΤΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!
περσονα δεν επιασες το νοημα μου...τωρα ΟΛΟΙ θα παρουσιαστουν ως σωτηρες με υποσχεσεις για ενισχυσεις,για,για, για...κι ετσι απλα θα ξεκινησουν τα εργα για τουσ ΧΥΤΑ,για την Ολυμπια Οδο κτλ....
δλδ ερωτώ.
εάν προσέρχονταν πρώτη μέρα μετά από άδεια θα παρήγαγαν έργο;
τελείωνε. επί του θέματος.
και που είσαι...εσύ τα μάζεψες χθες βράδυ!
επί του θέματος ότι είχα να πω το είπα...συνεχίστε με το ίδιο μοτίβο...σας έχουμε πάρει χαμπάρι όλοι! Άντε γεια!
συμφωνοι αλλα παντα σε μια ''Δημοκρατια'' μαζι με τα ξερα καιγονται και τα χλωρα.... :Sτο θέμα είναι ότι όποιος μαλάκας τους πιστεύει ας πρόσεχε.
Το ίδιο έπαθαν και στον Πύργο. Κλαίνε τώρα.... Από εχθές κλαίνε στέρεο......
Άντε και έγιναν εκλογές. θα μας πει ο αψηλός με το μουστάκι ότι παρέλαβε καμένη γη. Και άντε τώρα να του πεις ότι λέει και μαλακίες...
Ρε για να μην τρλλαινεστε, παρτε μια συνοψη των δηλωσεων των πολιτικων με αφορμη τις φωτιες...
Σουφλιας(αρχες καλοκαιριου): εκρινα πως δε χρειαζεται να νοικιαστουν πυροσβεστικα αεροπλανα(Eχω κληρονομικο χαρισμα)
Παυλοπουλος: Ολα δουλευουνε τελεια, ολα ειναι σουπερ, ειμαι και γαμω τους υπουργους
Παπαρηγα: Να παρουμε τωρα οσο οσο πυροσβεστικα αεροπλανα και ας μας πιασουνε τον κωλο(και γαμω το σεβασμο στα λεφτα του κοσμακη)
Γιωργακης: Εκλογες τωρα, μολις βγουμε εμεις θα βρεξει
Τσιπρας: τραλαλι τραλαλο τρεις λαλουν και δυο χορευουν
Καρατζαφερης: ΝΔ παλι ζημιουλα εκανες, θα σε μαλωσω!
Καμαρωστε τους και μετα ψηφιστε τους!
ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΡΥΜΜΕΝΟΙ ΟΙ ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΣΥΝΤΕΛΕΙΤΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ? ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΟΤΙ Η ΟΙΚΟΛΟΓΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΞΑΝΤΛΕΙΤΑΙ ΣΤΟ ΝΑ ΔΩΘΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΝΑ ΜΠΟΥΝΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ?
ποιοι οικολογοι ρε φιλε μου??αν υπηρχαν μ αυτα που γινονται στην χωρα μας πρωτο κομμα θα ηταν..αλλα αλλα λαμογια κι αλητες αυτοι οι λεγομενοι ''οικολογοι'' του τρεμο(πουστο)πουλου...καλα του χωσε η συγχωρεμενη γερασιμιδου....ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΡΥΜΜΕΝΟΙ ΟΙ ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΣΥΝΤΕΛΕΙΤΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ? ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΟΤΙ Η ΟΙΚΟΛΟΓΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΞΑΝΤΛΕΙΤΑΙ ΣΤΟ ΝΑ ΔΩΘΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΝΑ ΜΠΟΥΝΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ?
ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΡΥΜΜΕΝΟΙ ΟΙ ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΣΥΝΤΕΛΕΙΤΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ?
εγώ θεωρώ ότι εάν ο συγκεκριμένος δεν κάνει πράξη στοιχειώδη θα τον φάνε ζωντανό εκ των έσω.
Εξακολουθώ να θεωρώ ότι η κατάρα της χώρας τα τελευταία 5 χρόνια οφείλεται αποκλειστικά στη ΝΑΠΟΛΕΟΝΤΕΙΑ ΑΣΥΛΙΑ που χαίρει από Ελληνες και κομματικούς συμμάζους ο καταλληλότερος ΜΑΥΡΟΓΙΑΛΛΟΥΡΟΣ που έχει περάσει ποτέ από την ελλάδα.
Αυτό που με θλίβει περισσότερο είναι ότι μαγάρισε ένα από τα πιο βαριά ονόματα της ελληνικής πολιτικής. Ούτε και με το μικρό δεν μπορείς να το διαχωρίσεις εύκολα.
Ο Καρατζαφέρης είπε να κάνουμε σκάτζα αεροπλάνα με τους αυστραλούς...Προφανώς ξέχασε ότι εμείς μπορούμε να καίμε και το χειμώνα αμα θέλουμε...