ρε φίλε δεν έχω αντίρηση να ψηφίζουν οι ξενητεμένοι.. αλλά από το να ψηφίζουν μέχρι το να λοιδωρούν υπάρχει μεγάλη απόσταση...
δεν ζήτησα κανενός την βοήθεια, σέβομαι τους πάντες και απαιτώ να με ΣΕΒΟΝΤΑΙ... ειδικά μειράκια τα οποία με υβριστικό τρόπο και με λογική παντογνώστη έχουν γνώμη και άποψη επί παντός επιστητού την οποία και προσπαθούν με το ύψωμα της φωνής να την επιβάλουν
ειλικρινά χωρίς να έχω κάτι επί προσωπικού.
εάν διάβαζε αυτή την πρόταση κάποιος που δεν γνωρίζει τι τεκταίνεται εν Ελλάδι τα τελευταία χρόνια θα είχε την εντύπωση ότι ένας γραφικός τα χώνει σε ένα σουηδικού τύπου κράτος με γερμανικής νοοτροπίας πολίτες.
Εάν αυτό είναι το ίζημα από την κουβέντα μας και κατά συνέπεια εγώ δεν γνωρίζω την ελληνική πραγματικότητα όπου όλα δουλεύουν ρολόι και απλά έχει επηρεαστεί η χώρα από την διεθνή κρίση τότε ΟΝΤΩΣ έχεις δίκαιο.
Και συντάσσομαι στη λογική του ότι στις πυρκαγιές σύμμαχος είναι τα πεύκα και οι πευκοβελόνες......
Εχω ζήσει 35 ολόκληρα χρόνια, έχω μεγαλώσει στην Ελλάδα και αυτό που είδα είναι ότι κάθε χρόνο περίμενα βελτίωση και αυτό που έπαιρνα πήγαινε απ το κακό στο χειρότερο.
Και αυτό που με θλίβει δεν είναι τίποτα άλλο παρά του ότι μια χώρα με όλες τις γεωγραφικές και οικονομικές προοπτικές μετά την ένταξη στην ΕΕ για καλύτερες μέρες κατήντησε αυτό ακριβώς που είπα.
Μια πουτάνα συφιλιάρα. Οποιος δεν το βλέπει ή γουστάρει να κρύβεται πίσω από ομφαλοσκοπήσεις ας κολλήσει σύφιλη. Εγώ επειδή πονάω για τον τόπο που γεννήθηκα θέλω ίαση. Οχι παυσίπονα.