Νέα

Πυρκαγιές 2009 - Αττική αλλα και αλλου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Enforcer
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 605
  • Εμφανίσεις 16K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

mabillon

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2007
Like
8
Πόντοι
1
φιλαρακο μαλλον πρεπει να εισαι λιγο ασχετος με γεωγραφια απο οτι φαινεται. ιταν μας λες οτι απο το σεσι γραμματικου η φωτια εφτασε στον ΑΓ.στεφανο και στην εκαλη και αυτο ηταν μελετημενο εχεις μεγαλο και σοβαρο προβλημα η απλως τα λες για να τα λες οπως κανει και ο αντωναρος!!! αν ειναι ετσι ενταξει γιατι εσυ θα μας στειλεις ολους αδιαβαστους!!!!

τι σχεση έχει αυτο που γραφω εγω με αυτο που απάντας εσυ δεν καταλάβαίνω..
η μάλλον έχει ...θιξαμε το ΠΑΣΟΚ ....
don;t worry μεγαλέ ο Γιωργάκης θα κυβερνησει ...εξαλλου το μαγαζι του πατερά/παππού
θα πάρει ... το δικαιειται ο ανθρώπος.
ακομά και πολυ έξυπνος να μην είναι μαγαζι του είναι, αλλάζουν αυτά τα πράγματα

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.065
Πόντοι
22.785
TO ΘΕΜΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑ ΕΔΩ ΜΑΓΚΕΣ ΜΟΥ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΙ.............

[size=30pt]Dura lex, sed lex ![/size]

ο νοων νοητω!!!!!!!!

Επισκέπτης
τι σχεση έχει αυτο που γραφω εγω με αυτο που απάντας εσυ δεν καταλάβαίνω..
η μάλλον έχει ...θιξαμε το ΠΑΣΟΚ ....
don;t worry μεγαλέ ο Γιωργάκης θα κυβερνησει ...εξαλλου το μαγαζι του πατερά/παππού
θα πάρει ... το δικαιειται ο ανθρώπος.
ακομά και πολυ έξυπνος να μην είναι μαγαζι του είναι, αλλάζουν αυτά τα πράγματα
εχει φιλε μου και παραεχει. μας εχει ξεκινησει μια κουβεντα για το τη φταιει για τη φωτια στην αν.αττικη μας εχεις πει χιλιες δυο μαλακιες απο ανεμους μεχρι εργολαβους σου φταινε ολα ακομα και το κτηματολογιο!! αυτο που δεν σε εχω δει να σου φταιει ειναι η σημερινη κυβερνηση που ειναι και η μονη υπευθυνη γιαυτα που συμβαινουν. ολα σου φαινονται φυσιολογικα και χωρις να ευθυνεται η κυβερνηση φυσικα αφου για σενα δεν φταιει. οσο για το γιωργακη εδω κυβερνησε 5 χρονια ο αορατος πρωθυπουργος ο ανθρωπος που δεν εχει φανει πουθενα αυτος σε πειραξε. τουλαχιστον αυτος στο παρελθον εχει δωσει και καποια θετικα δειγματα. αλλα φαινεται σε πειραζει αυτο που διαφαινεται γιαυτο και τα βλεπεις ολα [γιατις πυρκαιες και τη φταιει] καλως οπως και ο αντωναρος ολα εγιναν βασει σχεδιου και ολα πηγαν καλα. δηλαδη φιλαρακο αν δεν πηγαιναν θα καιγοταν και η ομονοια; :2funny: :2funny:

mabillon

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2007
Like
8
Πόντοι
1
εχει φιλε μου και παραεχει. μας εχει ξεκινησει μια κουβεντα για το τη φταιει για τη φωτια στην αν.αττικη μας εχεις πει χιλιες δυο μαλακιες απο ανεμους μεχρι εργολαβους σου φταινε ολα ακομα και το κτηματολογιο!! αυτο που δεν σε εχω δει να σου φταιει ειναι η σημερινη κυβερνηση που ειναι και η μονη υπευθυνη γιαυτα που συμβαινουν. ολα σου φαινονται φυσιολογικα και χωρις να ευθυνεται η κυβερνηση φυσικα αφου για σενα δεν φταιει. οσο για το γιωργακη εδω κυβερνησε 5 χρονια ο αορατος πρωθυπουργος ο ανθρωπος που δεν εχει φανει πουθενα αυτος σε πειραξε. τουλαχιστον αυτος στο παρελθον εχει δωσει και καποια θετικα δειγματα. αλλα φαινεται σε πειραζει αυτο που διαφαινεται γιαυτο και τα βλεπεις ολα [γιατις πυρκαιες και τη φταιει] καλως οπως και ο αντωναρος ολα εγιναν βασει σχεδιου και ολα πηγαν καλα. δηλαδη φιλαρακο αν δεν πηγαιναν θα καιγοταν και η ομονοια; :2funny: :2funny:

Εγώ ίσα ισα πιστεύω ότι η κυβέρνηση Καραμαν -αλη (τι τουρκοφατσα αυτός ο Καραμανλης)
ήταν με διαφορά η πιο ανίκανη κυβέρνηση των τελευταίων 35 ετών και η δεύτερη χειρότερη (μέτα την κυβέρνηση Παπανδρέου, και του θρυλικού  Τσοβόλα δώστα όλα, που κατέστρεψε την χώρα)
και όσο πιο γρήγορα φύγει τόσο το καλύτερο.

Αλλά δεν έχω αυτοπάτες για τον Γιώργακη και είμαι σίγουρος ότι μετά τις εκλογές θα πέσει μεγάλο γαμήσι στην χώρα

Επισκέπτης
Εγώ ίσα ισα πιστεύω ότι η κυβέρνηση Καραμαν -αλη (τι τουρκοφατσα αυτός ο Καραμανλης)
ήταν με διαφορά η πιο ανίκανη κυβέρνηση των τελευταίων 35 ετών και η δεύτερη χειρότερη (μέτα την κυβέρνηση Παπανδρέου, και του θρυλικού  Τσοβόλα δώστα όλα, που κατέστρεψε την χώρα)
και όσο πιο γρήγορα φύγει τόσο το καλύτερο.

Αλλά δεν έχω αυτοπάτες για τον Γιώργακη και είμαι σίγουρος ότι μετά τις εκλογές θα πέσει μεγάλο γαμήσι στην χώρα
χειροτερα δεν γινεται. οσο για τον αντρεα δεν εχω ακουσει κανεναν να εχει πεινασει τοτε!!! ισα ισα που ολοι περναγαν καλα και φυσικα θα μου πεις τη εγινε μετα δηλαδη μετα απο 20 χρονια η πολιτικη του αντρεα εφταιξε!!!! εδω σε 5 χρονια καταφερε να φτασει τη χωρα σε επιπεδου μεταεμφυλιου!!! αλλα δεν σε βλεπω να κρινεις αυτο αλλα το τη εκανε ο αντρεας πριν 20 χρονια!!

mabillon

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2007
Like
8
Πόντοι
1
χειροτερα δεν γινεται. οσο για τον αντρεα δεν εχω ακουσει κανεναν να εχει πεινασει τοτε!!! ισα ισα που ολοι περναγαν καλα και φυσικα θα μου πεις τη εγινε μετα δηλαδη μετα απο 20 χρονια η πολιτικη του αντρεα εφταιξε!!!! εδω σε 5 χρονια καταφερε να φτασει τη χωρα σε επιπεδου μεταεμφυλιου!!! αλλα δεν σε βλεπω να κρινεις αυτο αλλα το τη εκανε ο αντρεας πριν 20 χρονια!!

Μεγάλε νομίζω ότι τρέχει πράσινο αίμα στις φλέβες σου !!
Υπο αυτό το πρίσμα δεν έχει νόημα η πολιτική συζήτηση.
Να ξέρεις πάντως ότι αν πάρω μεγάλα δανεια και γαμήσω την χώρα με την σπάταλή και αλογιστη
πολιτική μου ο λάος δεν θα πεινάει όσο κυβερνάω αλλά οι έπομενοι θα τρεχουν
με την πούτσα στο κόλο να μαζέψουν τα ασυμάζευτα

Επισκέπτης
Μεγάλε νομίζω ότι τρέχει πράσινο αίμα στις φλέβες σου !!
Υπο αυτό το πρίσμα δεν έχει νόημα η πολιτική συζήτηση.
Να ξέρεις πάντως ότι αν πάρω μεγάλα δανεια και γαμήσω την χώρα με την σπάταλή και αλογιστη
πολιτική μου ο λάος δεν θα πεινάει όσο κυβερνάω αλλά οι έπομενοι θα τρεχουν
με την πούτσα στο κόλο να μαζέψουν τα ασυμάζευτα
τελικα εκει ηθελα σε φερω να πεις οτι παλι για ολα φταιει το πασοκ. μαλλον στο δικο σου αιμα κυλαει μπλε !!!! αλλα και ετσι να ειναι δεν τα ηξεραν οταν ανελαβαν; εγω υποσχεθηκα ολα αυτα που ελεγε το 2004. μηπως και για τις φωτιες φταιει το πασοκ; γιατι εμεσως αυτο μας λες τοση ωρα!!! που το πας που το φερνεις στη παρεθολντολογια!!! οταν ανελαβε η κυβερνηση αλλα και το 2007 που ζητησε παλι την εντολη με προσχημα την οικονομια δεν ηξερε τη γινοταν τα ελειματα πριν 20 χρονια τωρα φταινε; ειναι ο ευκολος τροπος να δικαιολογησεις την ανικανοτητα σου γιατι αν ειναι ετσι τοτε εισαι δυο φορες επικυνδυνος και οχι ανικανος γιατι σου πηρε 5 χρονια να το καταλαβεις!!!!!! αρα απο οποια πλευρα και να το δεις το αποτελεσμα το ιδιο θα ειναι για το κομα σου φιλε μου!!!

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Αν δεν υπήρχαν υποψήφιοι πελάτες, θα υπήρχε μαφία οικοπεδοφάγων?
έλεος.
πάλι οι αγοραστες φταίνε;
πάλι; αν εσύ πληρώσεις κάποιον να σου σκοτώσει τη γυναίκα σου καμιά 300ριά χιλιάδες και βρεθούν 4-5 να το κάνουνε, αυτοί φταίνε που τη σκοτώσανε, εσύ που τους πλήρωσες να το κάνουνε ή μήπως ΚΑΙ οι δύο;;;;;

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
αλλα και ετσι να ειναι δεν τα ηξεραν οταν ανελαβαν; εγω υποσχεθηκα ολα αυτα που ελεγε το 2004. ...... οταν ανελαβε η κυβερνηση αλλα και το 2007 που ζητησε παλι την εντολη με προσχημα την οικονομια δεν ηξερε τη γινοταν τα ελειματα πριν 20 χρονια τωρα φταινε; ειναι ο ευκολος τροπος να δικαιολογησεις την ανικανοτητα σου γιατι αν ειναι ετσι τοτε εισαι δυο φορες επικυνδυνος και οχι ανικανος

απολύτως σωστός και δεν στο λέω ειρωνικά

ας βάλουμε ένα bookmark εδώ, θα το χρειαστούμε αυτό το post σε 3-4 χρόνια από σήμερα, μπορεί και πιο νωρίς (το πιο πιθανό)

Επισκέπτης
απολύτως σωστός και δεν στο λέω ειρωνικά

ας βάλουμε ένα bookmark εδώ, θα το χρειαστούμε αυτό το post σε 3-4 χρόνια από σήμερα, μπορεί και πιο νωρίς (το πιο πιθανό)
φιλε μου μπορει να ειναι και ετσι σε 4 χρονια!! το θεμα ειναι να καταλαβεις τη εχει συμβει στο πασοκ το 2004 το ειχαν καταλαβει και προετοιμαζαν τις επομενες μερες για το κομα ασχετος αν ηταν καλες η οχι!!! στη Ν.Δ δεν εχουν καταλαβει τη τους γινεται η ζουν σε εικονικη πραγματικοτητα τους φταινε ολοι οι αλλοι εκτος απο τους ιδιους εχουν γινει τοσα και κανενας δεν εχει την ευαισθησια να πει φταιω. τουλαχιστον το 2004 ο γιωργακης εδιωξε οποιν ειχε την παραμικρη αναμειξη ακομα και αν δεν ειχε αποδειξεις και δεν τον επανεφερε ακομα και δικαιωθηκε μετα[υποθεση παχτα που η σημερινη κυβερνηση την ρυθμιση του την εκανε νομο!!!!] δεν ξερω τη θα κανει ο γιωργος αλλα σιγουρα δεν θα ειναι ενας ανθρωπος που κρεμεται απο τα αρχιδια του καθε βουλευτη [παυλιδη] τετοια ξεφτιλα δεν θυμαμαι στο μεταπολιτευτικο κοινοβουλιο ολι να τον βριζουν και να του λενε να παραιτηθει και μετα να ψηφιζουν την αθωοση του!!!!!!!και τον κωστακη να παρακολουθει και να σφυριζει αδιαφορα!!!!!!

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
κοίτα...αυτό που είπα ήταν συγκεκριμένο

σήμερα το ΠΑΣΟΚ, γνωρίζοντας την κατάσταση, λέει ότι έχει υπεύθυνο σχέδιο για να μας βγάλει από την κρίση

όποιος είναι σοβαρός, ξέρει ότι αυτά ειναι αρλούμπες...

το ίδιο λοιπόν περιμένω να γράψεις στις επόμενες εκλογές

ξέρεις....εάν γίνουν τώρα εκλογές, και βγει το πασοκ....οριακά θα έιναι, το θέμα των προεδρικών μπορεί να γυρίσει μπούμεραγκ

ίσως γιαυτό ο γιωργάκης είπε σήμερα, ότι θέλει 12 χρόνια για να σώσει την οικονομία, μας είπε δλδ ότι ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΣΩΣΕΙ τελικά με το υπέυθυνο σχέδιό του...

από εκεί και πέρα...εάν θες να περιορίσουμε την κριτική στην ΝΔ, σε διαβεβαιώ και με στοίχημα μάλιστα, ότι λίγοι είναι αυτοί που θα την κρίνουν πιο αυστηρά από ότι εγώ και στο λέω γνωρίζοντας ότι τα "εγώ" δεν ακούγονται όμορφα σε μία συζήτηση

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166

κάθε χρόνο το ίδιο πιστεύουμε.
και κάθε χρόνο τα βλέπουμε χειρότερα.
Η λογική του να διαλέξουμε το μη χείριστο δεν πάει πουθενά, γιατί κάθε φορά αυτό ςπου βρίσκεται πάνω τα ρίχνει στον προηγούμενο για να δικαιολογήσει τις παπαριές που αποφασίζει να κάνει.
Οι οποίες φυσικά παπαριές ποτε δεν βλάπτουν τους ίδιους και τους αυλικούς τους...

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
φιλε μου μπορει να ειναι και ετσι σε 4 χρονια!! το θεμα ειναι να καταλαβεις τη εχει συμβει στο πασοκ το 2004 το ειχαν καταλαβει και προετοιμαζαν τις επομενες μερες για το κομα ασχετος αν ηταν καλες η οχι!!! στη Ν.Δ δεν εχουν καταλαβει τη τους γινεται η ζουν σε εικονικη πραγματικοτητα τους φταινε ολοι οι αλλοι εκτος απο τους ιδιους εχουν γινει τοσα και κανενας δεν εχει την ευαισθησια να πει φταιω. τουλαχιστον το 2004 ο γιωργακης εδιωξε οποιν ειχε την παραμικρη αναμειξη ακομα και αν δεν ειχε αποδειξεις και δεν τον επανεφερε ακομα και δικαιωθηκε μετα[υποθεση παχτα που η σημερινη κυβερνηση την ρυθμιση του την εκανε νομο!!!!] δεν ξερω τη θα κανει ο γιωργος αλλα σιγουρα δεν θα ειναι ενας ανθρωπος που κρεμεται απο τα αρχιδια του καθε βουλευτη [παυλιδη] τετοια ξεφτιλα δεν θυμαμαι στο μεταπολιτευτικο κοινοβουλιο ολι να τον βριζουν και να του λενε να παραιτηθει και μετα να ψηφιζουν την αθωοση του!!!!!!!και τον κωστακη να παρακολουθει και να σφυριζει αδιαφορα!!!!!!
όσα λες για τη ΝΔ καλά είναι.
όσα λες για το ΠΑΣΟΚ δεν παίζουνε.
Γιατί εγώ πάλι Χρυσοχοϊδη βλέπω, Σκανδαλίδη, Β. Παπανδρέου, Μιρέλλα και λοιπούς τζιτζιφιόγκους που ήταν και τότε.
Α, έβαλε και κάποιους νέους για να φέρει και νέο φρέσκο πεινασμένο αίμα να φάει.
ΤΙΠΟΤΑ δεν έχει αλλάξει στα μεγάλα κόμματα.
Και δυστυχώς...τίποτα δεν έχει αλλάξει ούτε στα μικρότερα κόμματα.

easyrider77

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
242
Πόντοι
86
Ασχετο με τα παραπανω, αλλα παιζει να εξαγγειλει εκλογες ο κωστακης το βραδυ.. και οπως σωστα λεει ο γιωργος η εκλογη προεδρου μπορει να ευνοησει τη ΝΔ τελικα αν κερδισει (πολυ πιθανο) το πασοκ τωρα..

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Ασχετο με τα παραπανω, αλλα παιζει να εξαγγειλει εκλογες ο κωστακης το βραδυ.. και οπως σωστα λεει ο γιωργος η εκλογη προεδρου μπορει να ευνοησει τη ΝΔ τελικα αν κερδισει (πολυ πιθανο) το πασοκ τωρα..

ο κωστάκης καταδίκασε την ελλάδα τον ιούνιο σε συνεχόμενες εκλογές

έπρεπε να είχε κάνει διπλή κάλπη τον ιούνιο....

τώρα...θα βγει το πασοκ οριακά τον οκτώβριο....η ΝΔ θα του την φέρει στις προεδρικές....το ΠΑΣΟΚ δεν θα μπορεί να πει τίποτα (δική του στρατηγική είναι) και πάει λέγοντας

του χρόνου τον οκτώβριο....μπορεί να έχουμε κυβέρνηση...μέχρι τότε διακοπές κύριοι...

ενώ τον ιούνιο θα ήταν αλλιώς τα πράγματα...

easyrider77

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
242
Πόντοι
86
Οποιος και να βγει παντως το χειροτερο για ολο το κοσμο ειναι οι συνεχεις εκλογες..  πριν δυο χρονια, τωρα, το μαρτιο και παει λεγοντας..

Ξεφτιλα το κανανε το θεμα τα λαμογια ρε..

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Οποιος και να βγει παντως το χειροτερο για ολο το κοσμο ειναι οι συνεχεις εκλογες..  πριν δυο χρονια, τωρα, το μαρτιο και παει λεγοντας..

Ξεφτιλα το κανανε το θεμα τα λαμογια ρε..

το μεγάλο πάρτυ έρχεται εάν πάμε σε συνεχείς εκλογές

μιλάμε για μεγάλο πάρτυ όμως....και δεν θα ακουστεί κιχ...όπως έχει ξαναγίνει άλλωστε

easyrider77

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
242
Πόντοι
86
Γαμω τη σοβαροτητα τους γαμω ρε συ γιωργο..

Εδω γινεται χαμος στην οικονομια που παμε απ το κακο στο χειροτερο, και ενω παντου στον κοσμο οι κυβερνησεις ψαχνουν τροπο να βγουν απο την κριση, οι απατεωνες οι δικοι μας (μεν και δεν) πανε να πεισουν το κοσμο οτι χρειαζονται εκλογες ντε και καλα.. 

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
IMHO υπάρχει μία τελευταία λύση easy....

και δεν είναι το λευκό ή το άκυρο ή τα απογαμήδια δεξιά και αριστερά

σταματήστε να ψηφίζετε τσοχατζόπουλους, βουλγαράκηδες κλπ κλπ κλπ κλπ κλπ, κανέναν γνωστό, σταυρώστε μόνο άγνωστους

εάν και εκεί δεν αλλάξει κάτι, μετανάστες

από τα απογαμήδια που περιμένουν να "αρπάξουν" ότι έχει μείνει, δεν περιμένω τίποτα

από τις παλιές φρουρές...μην τα ξαναλέμε...τα ίδια και τα ίδια

τελευταία ελπίδα νέοι και άγνωστοι, αλλά να το ψάξετε πρώτα...ποιοι είναι, από που προέρχονται κλπ κλπ κλπ

όχι στα τυφλά και ότι μας είπε ο κολλητός εχθές το βράδυ στο guezel

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
14
Πόντοι
766
IMHO υπάρχει μία τελευταία λύση easy....

και δεν είναι το λευκό ή το άκυρο ή τα απογαμήδια δεξιά και αριστερά

σταματήστε να ψηφίζετε τσοχατζόπουλους, βουλγαράκηδες κλπ κλπ κλπ κλπ κλπ, κανέναν γνωστό, σταυρώστε μόνο άγνωστους

εάν και εκεί δεν αλλάξει κάτι, μετανάστες
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
από τα απογαμήδια που περιμένουν να "αρπάξουν" ότι έχει μείνει, δεν περιμένω τίποτα

από τις παλιές φρουρές...μην τα ξαναλέμε...τα ίδια και τα ίδια

τελευταία ελπίδα νέοι και άγνωστοι, αλλά να το ψάξετε πρώτα...ποιοι είναι, από που προέρχονται κλπ κλπ κλπ

όχι στα τυφλά και ότι μας είπε ο κολλητός εχθές το βράδυ στο guezel
:s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom